Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Fanatik

Post by Fanatik »

Pa šta ZVRKSONE ako si zakasnila , pristaviće Omćo novu bona za svog druga.Nego Zvrki nisi mi odgovorila, zasto mi ne odgovaras na postove i zasto ne dobijam pismo.Napisao sam ti na PM, toliko toga a ni riječi od odgovora. :roll:
mise en place

Post by mise en place »

e Omco nemoj me kritikovati pa nije toliko kasno za kafu.Dugo se nisam javio ali evo tu sam i pozdravljam vas sve pojedinacno,Sad moze jedna kafa.Poceo sam terapiju 12 koraka pa da vidimo kako ce to da ide.Stvarno sam voljan da okrenem"list"ovaj put.Hvala svim ljudima koji su me podrzali u ovome.
Pale je isto otvorio dobru stvar ,by the way mise-mandrak
nedajte se
voli vas
mise

omare i kato poslao sam pismo (odgovorni narkoman)
jebiga malo je potrajalo
Luna

Post by Luna »

e dobar dan...
evo danas i ja pijem kafu. Bijelu. Nesto me nostalgija uhvatila-pa se sjetih kako sam volila bijelu kafu u obdanistu... Pa eto. Joj moje obdaniste je bilo najbolje na svijetu. Na Jezeru, izmedju nebodera....!! Sad bih se tamo vratila...evo sad. I kad sam odrasla cesto sam ih isla posjetiti...moje vaspitacice. Sve bih dala da ih mogu naci....jebeni rat. za sve je on kriv.
Skrenuh s teme jebi ga....
ponijela me bijela kafa hehehehe.
Pozdrav svima...Omare, Mise (drago mi je da si u AN-svaka cast-i'm proud of you...cmok), Vodolijo, Mustafa, Sanela, Zvrks, Vlado, Kate, NS, Play(iako je kaze otisao na godisnji :wink: ), pepe.OXO, ...i svi ostali (ne mogu vise da nabrajam oprostite)...
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Vodolija

Post by Vodolija »

E evo i ja pijem kafu u pola jedan poslije podne...lijencuga tek ustala. Uh kako je lijepo spavati dugo!!!

CMOKA mosa za LUNU!!!
zvrky

Post by zvrky »

Omćo buraz odgovoriću ti,i pismo napisati,molim te strpi se u haosu sam psihičkom,ne mogu da se sastavim kao da me neko raspakovao i sve šrafove pobacao pa ja sad pokušavam da sastavim sebe uz pomoć štapa i kanapa,razapeta sam na sve strane...polako Omare biće valjda i odgovora a pismo ću ti napisati sigurno,eh koliko sam ja tvoje čekala ćuti tu jedva ga dočeka! Sad je kasno za kaficu ali eto popiću sokić neki...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

AKO ME NE BUDE BILO, POTRAŽITE ME U ZATVORU, PARDON- SVITANJU!!! UBIĆU SERVISERA! SAD DA ME ZEZNE KADA IDE NOVA GODINA A JA TRI ĆERKE! SVAKOJ NOVA GARDEROBA ZA DOČEK, NOVE ČIZMICE, PA DOČEK,A GDE JE KLOPA ZA BAR NEDELJU DANA! SIROTINJO I BOGU SI TEŠKA!
Fanatik

Post by Fanatik »

Ehhh evo i mene, ZVRKSONE ima jedna pijesma a ne bi ti je sada pisao, kaze samo na ktaju VOLI SEBE I SAMO SEBE.Ja čitavo vrijeme ti to govorim a ti nista ajd skontaces ti.Lunića sa zapostavio malo, LuNo moja gaga ,pa đe si ti meni aaa sta ima kako si i to.
KATE-ŽENA FAJTER, nemoj se ba predavati sada, stipu ba i poreznike i zatvore, pa i mi smo Titovu zakletvu polagali, ha jel tako.Samo lakapo i biće dobro.
LJUDI NISAM ODAVNO RAMONU VIDIO????
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
zvrky

Post by zvrky »

Ramona nas izdaje polako ali jebiga valjda ima razloga,inače dobro jutro od mene.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Ne vjerujem ja da RAMONA nas izdaje, može biti samo 2 razloga ali sad to nije važno jel.Ima drugih naćina da RAMONU dobijemo i da čujemo kako je ,sta se desava , jel dobro itd,itd,itd.
A inače kako si mi ti ZVKSONE??, jesil dobro spavala i jesil uopšte spavala??, jel ti bolje??
zvrky

Post by zvrky »

Lepo sam spavala,a nisam nešto mnogo bolje,šta da ti kažem,dobro sam ja ali fizički ali glava će mi pući ako se uskoro ne smirim...ako me razumeš....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked