Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!
Moderator: sanela
- mise en place
e Omco nemoj me kritikovati pa nije toliko kasno za kafu.Dugo se nisam javio ali evo tu sam i pozdravljam vas sve pojedinacno,Sad moze jedna kafa.Poceo sam terapiju 12 koraka pa da vidimo kako ce to da ide.Stvarno sam voljan da okrenem"list"ovaj put.Hvala svim ljudima koji su me podrzali u ovome.
Pale je isto otvorio dobru stvar ,by the way mise-mandrak
nedajte se
voli vas
mise
omare i kato poslao sam pismo (odgovorni narkoman)
jebiga malo je potrajalo
Pale je isto otvorio dobru stvar ,by the way mise-mandrak
nedajte se
voli vas
mise
omare i kato poslao sam pismo (odgovorni narkoman)
jebiga malo je potrajalo
e dobar dan...
evo danas i ja pijem kafu. Bijelu. Nesto me nostalgija uhvatila-pa se sjetih kako sam volila bijelu kafu u obdanistu... Pa eto. Joj moje obdaniste je bilo najbolje na svijetu. Na Jezeru, izmedju nebodera....!! Sad bih se tamo vratila...evo sad. I kad sam odrasla cesto sam ih isla posjetiti...moje vaspitacice. Sve bih dala da ih mogu naci....jebeni rat. za sve je on kriv.
Skrenuh s teme jebi ga....
ponijela me bijela kafa hehehehe.
Pozdrav svima...Omare, Mise (drago mi je da si u AN-svaka cast-i'm proud of you...cmok), Vodolijo, Mustafa, Sanela, Zvrks, Vlado, Kate, NS, Play(iako je kaze otisao na godisnji
), pepe.OXO, ...i svi ostali (ne mogu vise da nabrajam oprostite)...
evo danas i ja pijem kafu. Bijelu. Nesto me nostalgija uhvatila-pa se sjetih kako sam volila bijelu kafu u obdanistu... Pa eto. Joj moje obdaniste je bilo najbolje na svijetu. Na Jezeru, izmedju nebodera....!! Sad bih se tamo vratila...evo sad. I kad sam odrasla cesto sam ih isla posjetiti...moje vaspitacice. Sve bih dala da ih mogu naci....jebeni rat. za sve je on kriv.
Skrenuh s teme jebi ga....
ponijela me bijela kafa hehehehe.
Pozdrav svima...Omare, Mise (drago mi je da si u AN-svaka cast-i'm proud of you...cmok), Vodolijo, Mustafa, Sanela, Zvrks, Vlado, Kate, NS, Play(iako je kaze otisao na godisnji

" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Omćo buraz odgovoriću ti,i pismo napisati,molim te strpi se u haosu sam psihičkom,ne mogu da se sastavim kao da me neko raspakovao i sve šrafove pobacao pa ja sad pokušavam da sastavim sebe uz pomoć štapa i kanapa,razapeta sam na sve strane...polako Omare biće valjda i odgovora a pismo ću ti napisati sigurno,eh koliko sam ja tvoje čekala ćuti tu jedva ga dočeka! Sad je kasno za kaficu ali eto popiću sokić neki...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- katarinadimedici
Ehhh evo i mene, ZVRKSONE ima jedna pijesma a ne bi ti je sada pisao, kaze samo na ktaju VOLI SEBE I SAMO SEBE.Ja čitavo vrijeme ti to govorim a ti nista ajd skontaces ti.Lunića sa zapostavio malo, LuNo moja gaga ,pa đe si ti meni aaa sta ima kako si i to.
KATE-ŽENA FAJTER, nemoj se ba predavati sada, stipu ba i poreznike i zatvore, pa i mi smo Titovu zakletvu polagali, ha jel tako.Samo lakapo i biće dobro.
LJUDI NISAM ODAVNO RAMONU VIDIO????
KATE-ŽENA FAJTER, nemoj se ba predavati sada, stipu ba i poreznike i zatvore, pa i mi smo Titovu zakletvu polagali, ha jel tako.Samo lakapo i biće dobro.
LJUDI NISAM ODAVNO RAMONU VIDIO????
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
droga me je uništila učinila me zlim!!!!