Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
M4j4

Post by M4j4 »

styx wrote:Svratih da vas pozdravim i pitam kako ste. Vi mene zaboravili. Malo je kasno za fuka, ali moze i toplo mlijeko, ha ja! Rekoh da prosirimo tu famoznu "petorku", pa da bude sada "sestorka". Jebote, ovo me asocira na porod, pa ono zena rodila petorke. Budite mi svi pozdravljeni.
Heeej,pa gde si ti! Nisam te zaboravila,sacuvaj boze! Eto malo po malo,opet prozivaju crnu petorku,he,dosao si bas na vreme!! :wink:
A nas forum se porodio i to na carski rez igleda,hehehee...pozdrav styx,pisi! Gde si ti bio,sta si radio? kiss
Image
styx

Post by styx »

Bio kod svog doc-a koji mi je propisao Heptanon: 1-0-1, Prazine 0-0-1, Sanval 0-0-1, Ibuprofen 1-0-1. Zadovoljan sam sa njegovim ponasanjem prema meni, ali se on razocarao u mene. Covjek me voli ko svoje dijete, pa ono krivo mu. Kao sto vidis da sam se poceo lijeciti, samo sto je ovo zadnje lijecenje. Ako ne uspijem slijedi mi komuna - zagarantovano. Pa cu se onda druziti sa Vladom. Bicemo dobri drugovi, cak najbolji. Čak kao Čak Noris ćemo da izgledamo. Do sledeceg pišanja, ups pisanja. Sorry!!!
Luna

Post by Luna »

iboprufen? Za glavu? To ja pijem-pain reliver fever reducer :D -kad me boli glava ...
no bitno je da nesto radis i da imas plan rada ...a sve ostalo-polako. Ko te ba zaboravio? Ja te uvijek pozdravim i spomenem kad pozdravljam i nabrajam raju :wink:
sve najbolje...javi se!
Fanatik

Post by Fanatik »

Ljudi MORGEN ,kako ste ,sta se radi ???'.Evo stavih fukaš i citam sve ove postove, koliko me nije bilo,jedan dan a meni se cinilo go godina.
Hhhehehe, puno vas pozdravljam,vas oMcHo
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Luna

Post by Luna »

e dzesi ti? I meni se cinilo duze...
jesi dobro? sta se radi...
eto ja odoh na spavanje.....laku noc!

cmok svima!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Eeee jah, ti na spavanje ,ja ispijam kafu ,neko radi, neko hrce i tako to.Lunicu moj , druze sta da ti kazem u nasem gradu je ono sivilo.Toliko je sivo da je dan za samoubistva taman, ja vas sve pozdravljam i cuvajte se.
Luna

Post by Luna »

ma ajde ba....
ja bas volim kad je oblacno.Dopizdilo (sorry) mi je sunce vise.
ajde...sad si bio ok...nema vise toga!
ubit se neces....! Imas puno toga da ostvaris u zivotu...a i nisi kukavica!
Ja te volim vidjeti veselog...i kad se salis i to..Ti si pozitivan tip covjece...pa sjecas se sta si meni pisao kad sam bila dole? Gdje je taj Omar?
ajde ba....idi procitaj na linkovi o PAW-sve ce ti biti jasno. SVi imamo taj PAW i prolazno je.
eto meni je dalo nadu...
cmok ljubim te
styx

Post by styx »

Naspi i meni. Sta ima novoga osim loseg vremena? I kod nas je vrijeme alasalamet, tmurno nekakvo, samo za kuce. Ima li ista veselo u votazi, nije valjda samo tuga? Je..s tugu, kome je ona dobro ucinila. Sta je sa kladionicama, da vidim sta si odigrao.
Pozdrav temi Omare i ostaloj raji :wink: , da ne nabrajam.
Naspi mi jos jedan fildzan, doci cu kada se ohladi.
Adios
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Danas sam se ponasao kao kurva. Odvratan dan.

styx, drago mi je sto si ponovo ovdje.

Pozdrav ljudi.
styx

Post by styx »

Hvala ti, ali to su hemijski modifikovane oci.
Sta je ovo, niko se ne dopisuje, hajde malo zivnite!
Locked