Piramide i ostali"fenomeni"
Moderator: sanela
Hahaha!!! To i meni, i meni! Zato i tražim sponzora za kartu do Amazone, pa se mislim tamo uvenjat Indijancima i ostatiiiii
, voljeti šumu i rijeku, baš ka leteći medvjedić (ne znam jelse ti u Americi sićaš tog crtića što je bija kod nas, ne znam otkad si tamo, pa .. uglavnom oni su šumoljupci hehe)

sta jel se sjecam... upoznao ih. 
btw cime placas put do amazona?
inace majo... najbolji crtani su meni futurama, simpsoni, king of the hill, home movies, family guy... ti americki opaljeni.
najvise bih volio jebo mu pas mater kada bi netko uspio alan ford ovamo isfurati amerima pa da mat groening snimi crtani po njemu... to bi bilo ludilo.

btw cime placas put do amazona?

inace majo... najbolji crtani su meni futurama, simpsoni, king of the hill, home movies, family guy... ti americki opaljeni.
najvise bih volio jebo mu pas mater kada bi netko uspio alan ford ovamo isfurati amerima pa da mat groening snimi crtani po njemu... to bi bilo ludilo.
i am what i am and what will be will be
- mise en place
e ,revolveras
buraz pa jebote imas srece,tata imam na disku prvih 100 epizoda ako te zanima no problem d.
- mise en place
Max&Bunker
jebiga care max & bunker su vec odavno mrtvi a zabari i previse glupi da bi tako nesto izveli d.