DNO U GLAVI
Moderator: sanela
Re: DNO U GLAVI
nije ovde stvar o tome,ovo vec prelazi u savete izgubljenih zena,kako naci pravog i zabaviti se.naravno slazem se sa tobom.ali ne potpuno.meni je ok sa njim,i volim ga.ja jednostavno vec sam rekla nemogu da izadjem iz svoje paranoje,i otisnem se tim crnim ,sta li su vec predosecaji,i tripujem se da cu ga izgubiti,ali to je samo jedan od 100 crnjaka u mojoj glavi.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Gospodjo komsinice,Vas stav je vrlo neugodan i uvredljiv.Ako mislite na mene,kao na izgubljenu zenu,onda Vam zaista fali jedno dobro dno u glavi.S druge strane,iz minimuma pristojnosti,trebali bi ste se zapitati da li ste vi zasluzili da Vas neko cita,a jos manje da vam odgovori na ono sto ste pitali.Toliko od mene.
mislim,nisi morala da wrijedjash-zena je iz najbolje namjere htjela da te posawjetuje,kao i wecinu nas odawde...i mislim da nimalo ne odaje sliku izgubljene zene.ako ti se nije dopao sawjet,mogla si prokomentarisati-ali ne i wrijedjati-i shto se mene tiche ja nemam komentara.sretno!
PER ASPERA AD ASTRA...
-
TKO TU KOGA VRIJEĐA???
nije mi jasno da se krece sa takvim ispadima, mene se ovo ne tice, ali nemogu da sutim, pa cu eto dati i ja komentar, tko se najde uvrijeden njegova stvar!
1. tu svi trazimo neki savjet, utjehu... nitko ovdje nebi dolazio da ga se kritizira, mozda sam u krivu.
2. komsije je dao/la svoje misljenje u vezi s onim o izgubljenim zenama, tu se nitko normalan nije trebao naci uvrijeden, OSIM AKO SE NETKO PREPOZNAO U ONOM STA JE RECENO.
3. (sad cu biti malo bezobrazan, ali iznosim samo cinjenice)
lijepo je pravit se pametan tuđim citatima, ali pravila nalazu kad se dijelovi necijeg teksta koriste OBVEZNO JE NAVESTI IZVORNOG AUTORA!!!!!!!!
ajmo se nadmetat, pravit se pametni, pa da vidimo tko ce ispast glup!!!!?????????????
e ne, ovo nije mjesto za te stvari, a ljudi koji misle da njihova mora biti zadnja njihovo nije da dijele savjete!!!
najlakse je kad ti nesto sta je netko rekao ne odgovara tog istog izvrijedati, ajde daj se obrani sa argumentima primjerenim osobi koja je sposobna ispisati onako nesto "dubokoumno".
nije mi jasno da se krece sa takvim ispadima, mene se ovo ne tice, ali nemogu da sutim, pa cu eto dati i ja komentar, tko se najde uvrijeden njegova stvar!
1. tu svi trazimo neki savjet, utjehu... nitko ovdje nebi dolazio da ga se kritizira, mozda sam u krivu.
2. komsije je dao/la svoje misljenje u vezi s onim o izgubljenim zenama, tu se nitko normalan nije trebao naci uvrijeden, OSIM AKO SE NETKO PREPOZNAO U ONOM STA JE RECENO.
3. (sad cu biti malo bezobrazan, ali iznosim samo cinjenice)
lijepo je pravit se pametan tuđim citatima, ali pravila nalazu kad se dijelovi necijeg teksta koriste OBVEZNO JE NAVESTI IZVORNOG AUTORA!!!!!!!!
ajmo se nadmetat, pravit se pametni, pa da vidimo tko ce ispast glup!!!!?????????????
e ne, ovo nije mjesto za te stvari, a ljudi koji misle da njihova mora biti zadnja njihovo nije da dijele savjete!!!
najlakse je kad ti nesto sta je netko rekao ne odgovara tog istog izvrijedati, ajde daj se obrani sa argumentima primjerenim osobi koja je sposobna ispisati onako nesto "dubokoumno".
ne znam iz kog flma si ti ispao,ali ako nisi primijetio uwreda je bila direktno upucena jani,koju ja mnogo wolim i poshtujem-zena je samo htjela pomoci..a uostalom zashto se ti mijeshash,zenu ne znash..tek si stigao..polako,opusti se dishi duboko....samo nemoj sad da se opet iznarwirash,owo je samo moje mishljenje... 

PER ASPERA AD ASTRA...

nikako draga,zar mislish da se nerwiram
samo ne wolim to wrijedjanje i odbaciwanje ljudi koji zele pomoci....bash sam andjeo
izwini ako sam pretjerala,nisam mislila nishta loshe....

samo ne wolim to wrijedjanje i odbaciwanje ljudi koji zele pomoci....bash sam andjeo
izwini ako sam pretjerala,nisam mislila nishta loshe....
PER ASPERA AD ASTRA...
ma prava si Anđelina...nisi bezveze stavila sliku 

par momaka,tj njih trojica do sad su mi rekli da lichinm na nju-kad pokupim kosu...mada prawo da ti kazem nidje weze tu...mora da njima nije bilo dobro u tim renucima.
nju sam stawila,jer mi po temperamentu i prirodi odgowara...i mislim da je najmocnija zena na swijetu...supruga...majka..humanista..glumica...i dobar chowjek prije swega!nije kao owaj hollywoodski shljam :vom:
izgleda da se komshinica naljutilA..EBI GA..nisam htjela ,opet kazem uwrijediti te

nju sam stawila,jer mi po temperamentu i prirodi odgowara...i mislim da je najmocnija zena na swijetu...supruga...majka..humanista..glumica...i dobar chowjek prije swega!nije kao owaj hollywoodski shljam :vom:
izgleda da se komshinica naljutilA..EBI GA..nisam htjela ,opet kazem uwrijediti te

PER ASPERA AD ASTRA...
i po mom je ukusu
a i onaj njen mi nije za bacit