Locked up

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

goldy

Re: Locked up

Post by goldy »

.
Last edited by goldy on Thu Jul 02, 2009 11:36 am, edited 1 time in total.
dzanki

Post by dzanki »

Izvini goldy, ali zasto mislis da je interesantno. Super je jer si ziv, a dosadno je, ble. Drugacije razmisljas, ustanes ujutro i popijes kafu, protegnes noge, i ne razmisljas, sta ce biti poslepodne, nema frke.... odes da se prosetas, procitas knjigu, pises, pijes kafu, nema trcanja, nema razmisljanja gde ces poslepodne naci nesto da se odradis....protezes se , mislis o obicnim stvarima.... imas para, kupis cokoladicu, popijes kapucino...razmisljas sta ima da radis sledece nedelje.... krediti, stan, kamate... novi zivot, muzika, nema toliko licemerja. Boli te za pandure, matorce... Citas filosofe, druzis se, ucis neke nove stvari koje te pre nisu interesovale, samo ponekad imas zeznutu nedelje, ili dva dana, sa promenama vremena(bar kod mene) ... pijes pice sa ljudima u knjizari. Just a perfect day... Ne kao pre, ustaje, popusi cigaretu i prvo sto ti padne na pamet je neka gudra....gde ces je pronaci, koga ces izvijati... odakle ti kinta?Imas mir, vreme leci, polako ali sigurno. Znas gde si bio juce, Znas sta si radio napr 22. 08. Isti je to svet, ali drugi pogledi . Druga dioptrija. Zapalis do ljubljane...
goldy

Post by goldy »

.
Last edited by goldy on Thu Jul 02, 2009 11:35 am, edited 1 time in total.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

e pa dzanki ti uzivas....ja tek treba da naucim...jos mi je sve cudno......posle toliko vremena str8, kako sta ...ali ne zalim se u principu...mislila sam da ce mi biti dosadno, sta cu po citave dane raditi......a ono dodjem s posla, malo ovo ono, odes malo tamo ,pa malo negde opet i prodje dan.......sad sam o jos jedan strah, a to je usamljenost da prevazidjem, i sve super...ne samocu, volim ja da budem sama ponekad, nego usamljenost, kontas....drugari tu ne pomazu....ali poolako sve ce valjda doci na svoje..ne treba ti o tome da brines na kraju krajeva....
ajde uzivaj...just a perfect day...u meni je inace ta stvar uvek izazivala da se zakucam npr u auto ispred ili nesto tako napravim..uvek su mi neke katastrofe kada zatvorm oci i slusam pesmu....nemam pojma zasto, ali od kada sam je prvi put cula je tako..ali nije bitno..samo ti uzivaj u svojoj cistoci...i ja cu uskoro, samo da se naviknem....
pozzzz
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
sunrise

Post by sunrise »

goldy wrote:Dobro dzanki,skino si se pa valjda imaš šta pametno za reć,tako čist,aj pričaj nam kako je lijepo u tom svijetu.a ne ovako eto ja se skinuo,sve super i to je to.pozzz

sta bi ovo trebalo biti? lici na neku provokaciju...

djanki super odgovor.to je ujedno ono cemu svi tezimo. normalni zivot.ustajanje,kava,novine,dorucak, duschen.odlazak na job. druzenje normalnim ljudima. borba svakodnevnim problemima, placanje r acuna neka stednja i tako to.

cestitam
puno si napravio i postigao na svom putu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
vudd

Post by vudd »

E stvarno na forumu,sve sami moralisti.Svi znamo svasta, za svakog.Samo nas jebe nase sranje.Meni su draze 2.''neutjehe'',nego neko prdenje,kao:''E super,sto si napravio,ovo-ono.''Jebo majku,ako nekad nepomislim da su se neki ljudi drograli ''Negro''bombonama.Sve je super,extra.Drogirali smo se,eto sad se skinuli,godinu smo cisti,citamo novine,pijemo kafe,zajebavamo se...Neki jos uvjek sisaju sto god dodje pod ruku.Kao''spustaju''se i teze da i oni danas sutra citaju novine.Ja sam heroin zadnji put uzeo 2006.a jos imam onaj osjecaj u grudima ponekad...i imacu ga sigurno jos dugo.
A da samo ustanem ujutro,protegnem noge,procitam ko je koga sasio,kako su nas politicari naguzili i ostala sranja...i nerazmisljam nista.Do kad?Do jednom....
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Kad ce to biti.......
Potpis.
vudd

Post by vudd »

AnAna_mo wrote:Kad ce to biti.......
Koje? :wink:
Jeli se tebi skoro dogodilo ''razmisljanje''?
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Ma sta cu ja misliti... :D
Mislila sam kad cu se probudit bez obog pritiska u prsima?
Potpis.
vudd

Post by vudd »

AnAna_mo wrote:Ma sta cu ja misliti... :D
Mislila sam kad cu se probudit bez obog pritiska u prsima?
Bice i to valjda...Al' nece samo, jebes ga.Hoce truda,''rada''...
Post Reply