Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Naravno da jeste problem u fizickom razgibavanju,covece nisam se pomerala 2 godine,sve su to bile kratke relacije, kondicija mi je otisla u minus nevidjeni i sad sam preokrenula sve u jednom danu i naravno zaradila upalu kakvu nisam ni sanjala da mogu da zaradim hahahahhahhhaha
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Pa setam perice setam od 8-16 bez pauze hhahahhaha,samo mi jos fali kad dodjem kuci da opet odem u setnje ,nece da moze za sad,sutra posle posla idem za grad ima da umrem majke mi hhahhahahahhahaha
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Star ja se ne bih slozila sa tim sto si rekla Da imam makar minimum kondocije mozda bi se i slozila sa tobom ali ovako...bojim se nece se dobro zavrsiti hehhhehehehehe Ja volim da se vozam ali sa monom ne smem da se usudim nece me pustiti da sidjem s bajsa ceo dan,a kondicija i ja smo se posvadjale pa...al kazu neki klin se klinom izbija vraticu se ja u normalu jako brzo ,kao i uvek ,malo mi treba vremena da krenem, ali kad krenem ne stajem tako lako(to vazi za sve sto radim u zivotu,pa i za vozikanje bicikla) cmok
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!