ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Naravno da jeste problem u fizickom razgibavanju,covece nisam se pomerala 2 godine,sve su to bile kratke relacije, kondicija mi je otisla u minus nevidjeni i sad sam preokrenula sve u jednom danu i naravno zaradila upalu kakvu nisam ni sanjala da mogu da zaradim hahahahhahhhaha
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
perica

Post by perica »

UPALA SE MALOLETNIKOM IZBIJA,A AKO TE MARNU,IZBIJU TI BUBREGE!
POD HITNO SETNJA SA NEKIM KO TI PRIJA.
zvrky

Post by zvrky »

Pa setam perice setam :-D od 8-16 bez pauze hhahahhaha,samo mi jos fali kad dodjem kuci da opet odem u setnje ,nece da moze za sad,sutra posle posla idem za grad ima da umrem majke mi hhahhahahahhahaha
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Mona

Post by Mona »

Josh malo pa idemo da vozimo bajkove,ja moj popravih :-D buahahahaha...mrtva si kokoshkoooo...sad cesh josh gore zapaljenje imati kad te uhvatim vikendom :lol: :lol: :lol:
zvrky

Post by zvrky »

qq :shock: ona oce da me se resi za svagda,resila je da me ubije aktivnostima hahahhahahhahahhahahha :smt026 :smt023
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

i ja bi neshto da wozim...hahhaa :-D pa makar i da nekog wozim :smt021 hehehe
PER ASPERA AD ASTRA...
star

Post by star »

E ta vožnja ti je najsigurnija i zahteva najmanje fizičkih napora!
zvrky

Post by zvrky »

Star ja se ne bih slozila sa tim sto si rekla :-D Da imam makar minimum kondocije mozda bi se i slozila sa tobom ali ovako...bojim se nece se dobro zavrsiti hehhhehehehehe Ja volim da se vozam ali sa monom ne smem da se usudim nece me pustiti da sidjem s bajsa ceo dan,a kondicija i ja smo se posvadjale pa...al kazu neki klin se klinom izbija :twisted: vraticu se ja u normalu jako brzo ,kao i uvek ,malo mi treba vremena da krenem, ali kad krenem ne stajem tako lako(to vazi za sve sto radim u zivotu,pa i za vozikanje bicikla) :D cmok
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Mona

Post by Mona »

Sreca tvoja shto mi je pukla zadnja guma :lol: :lol: :lol:
zvrky

Post by zvrky »

Sve se da popraviti :P :twisted: donesi ga ovamo ja cu da ti zamenim gumu :-D i to zadnju hahahahhah
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply