Ja sam prva u redu, utata
Narcohimno :smt006
Mod PDT_Love_18
JOS SAMO NIJEDNOM
Moderator: sanela
Re: jos samo nijednom
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Odobreno za velikim zadovoljstvom 

Ukoliko nastavite razglabati o dešavanjima u vezi sa ivom i ova tema će ići pod ključ, a diskutanti će dobiti upozorenje pred ban.
sanela,sta da ti kazem nego SVAKA CAST...nisam ni sumnjao da ces se konacno pojaviti...
evo jos jednog od onih kurcevih dana kada covek pozeli da je mrtav ili mu se namecu silna pitanja cemu sve ovo i dokle?razlog moga fenomenalnog raspolozenja je jucerasnji dan koji je bio toliko sranje da je prerastao i u danasnje sranje...juce sam toliko bio nadrkan(i inace sam ovih dana)da mi je para izlazila iz usiju,a evo sta se meni sve desilo zbog te nervoze:ispao sam glup na forumu zbog nekontrolisanog besa,svakih pola sata sam radio sklekove dok najzad nisam istegao neki misic u vratu.sada izgledam kao grbavac crkve noterdam i nemogu da idem u teretanu ko zna koliko vremena...inace,kada god sam nadrkan,tako i vozim auto...nadrkano.tako ja sinoc usled nespavanja uzeh auto i poceh da jurim i ladno mi izleti malo kuce niotkud.eskivaza pri velikim brzinama znate i sami kako prolazi,pretandrljao sam ga kao valjak asfalt...stao sam i nisam mogao da verujem sta sam uradio i dalje neverujem...cini mi se da bih lakse podneo da sam udario coveka...mislim,zavisi kog coveka,naravno...a i govnjiva kisa mi ne ide bas u prilog.lose da losije nemoze biti.
jel se ja to varam ili je ovde bilo jos nekih postova...hmmm...osecam li ja ovde neku pristrasnost u vazduhu...?verovatno samo umisljam,kao i uvek.
Dragi Narcohimno, i moj dan je jedan od onih krcvh, ali ja to necu sada ni nikada napisati tako. Zasto? Zato sto sam to ja.narcohimno wrote:evo jos jednog od onih kurcevih dana kada covek pozeli da je mrtav ili mu se namecu silna pitanja cemu sve ovo i dokle?
Necu napisati ni mnoge druge ruzne reci sada iako zelim, ali jbg, opet zato sto sam to ja.
Ti si ti, a tako treba i da ostane. Vazno je da ljudi i tebe i mene u NASEM bzbrznom jeziku razumeju I VOLE!
*********************************************************************************************************************************************
Naravno da ce se Sanela pojaviti cim je gusto, jer joj je to i zadatak, [-X
da nas zavisnike skupljene sa koca i konopca, kako tako zauzdava da ne mudroseramo preterano :smt078
i bas ne guramo nos tamo gde licno NITI MOZEMO PRUZITI POMOC, NITI POMOC PRONACI ZA SEBE ! :smt100
Ja cak mislim da je zaista tolerantna i fleksibilna - iskreno. [-o<
********************************************************************************************************************************************
Zao mi je zbog kuce, ali sve ima svoje, samo zapamti (nije savet) VREME leci sve. Zelim ti da kada ujutru ustanes i setis se NAS koji te rado citamo, pomislis: jbg, pa i nije sve tako lose, a?
Ljubi te Bakuta, izaci ces ti iz bedaka i kolko sutra prosipati str8 bisere, zadovoljan... :-k o tome!!!
Kada ti prodje vrat, nazad u teretanu :smt032
- PROČITAJ ME
....... ma ti si meni pravi lik, ono bez dlake na jeziku.... hahaha...... čak me nekada, srećom ponekad podsjetiš na mene..... i ja sam dosta prosta ali se suzdržavam, jebiga i posao mi ne dozvoljava..... a nevalja me ni čuti.... ali kada sam u dobrom društvu tada nemam kontrole..... shvataš samo psujem...... tako da se cistresem i ko nova kući.... hahaha ali opet u nekoj granici normale, valjda...... čuvaj se brale...... i nemoj puno da laprdaš ovim nevinim ljudima ovdje na forumu koji podržavaju jedni druge...... pojedinci su mi mnogo pomogli, i mislim da im se nikada neću moći dovoljno zahvaliti....... mnogo pozdrava

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
O, Draga Tajcimepro, ljubi i tebe Bakuta, samo budi to sto jesi i to je to!
Malo samo o NEVINIM ljudima na forumu... ja nisam!!Xe,xe,xe (Joke)
Čuvaj se i ti draga i guraj samo, kako tako,
Malo samo o NEVINIM ljudima na forumu... ja nisam!!Xe,xe,xe (Joke)
Čuvaj se i ti draga i guraj samo, kako tako,