xxxana wrote: ↑Sat Jun 29, 2019 9:14 pm
Jurke,ja to pricam,jer sam ja prva trazila neka instant resenja,samu sebe hvatala da radim neverovatne stvari i to sve mehanicki,to je vec toliko preslo u naviku,da sam stvarno pocela da se preispitujem..
Mnogo vremena se gubi,nista se ne uradi,da ne pricam kako to sve moze porazavajuce da utice na psihu,ima raznih iskustava,a opet negde mislis da ti to mozes brze,jer problem i dalje postoji zamaskiran,a fokus usmeren na stvari koje su na kraju najmanji problem od svega,koliko god da su teske..
Moram priznati da sam na lyricu i ja pomisljala,ali kad budem na 0,to je opet ista prica,samo imam izgovor..
Tako da cu do 0 i ja polako,prvo ne zelim da se izlazem apsolutno nikakvim rizicima i dobro sam o svemu razmislila,treba imati na umu da je to trenutno tako i to prihvatiti i ne razmisljati sa cim bi to moglo da se presece,kad budes spreman na to,onda razmisljaj za dalje..
SB sva sreca da ja ne volim stanja na alkoholu,ne volim ni da pijem,a ne znam ni kako bi bilo kakvo izmenjeno stanje sad uticalo na mene,za mene je bolje da budem pri svesti,a i mogu reci da sam danas bas ok..Sve je prolazno,to sam stalno vrtela u glavi,ove dane bez sna,to mi je i davalo snage..
A sledeci put se seti da ti nije prijalo,bar nisi napravio sranje sa spidom,mogao si i to da uradis,nisi ni svestan koliko malo ti je trebalo,zato ti pricam ne zaleci se,zajebano je kad poletis,pa ti se namesti,pa tresnes o pod,mene je mnogo takvih padova u neku ruku nateralo da se pomirim sa svojim problemom..Nego sreca,pa se digoh i iz toga..