Ovde se moze preko zdravstvenog povaditi, popraviti, ali za proteze i implante trebaju pare, tu zdravstveno ne pomaze. Ja sam zube uvijek rjesavala, nije mi tesko bilo, nego imam epilepsiju, i prije 5godina napad imala, drug se uspanicio i gurnuo mi upaljac u usta, pa sam polomila obe dvojke i keca. Nisam imala para nesto, i iako mi je korijenje zdravo bilo, ja sam stomatologu rekla da ih povadi i napravila onu obicnu protezu, glabalicu kako bi ovde rekli

E sad, posto sam zavrsila terapiju, i od proteze, posto mi je receno da ta proteza ne moze biti trajno rjesenje, kvari druge zube, i terapija jaka, otisli su mi i ostali zubi. tj. neki se mogu popraviti, neki su za vadjenje. Povadila sam neke, neke cu popraviti, treba vremena i para.

Ja lsam prestala sa subom, evo 28dana nisam uzela nista, i mogu ti reci da mi je ok. Naravno, jos uvijek sam bezvoljna, imam jako dosta uspona i padova, msm psihicki. U jednom danu 20 puta promjenim misljenje, i raspolozenje

Ali guram nekako. To sam htjela, kad zavrsim terapiju za hepatitis, da prestanem i sa subom. Jednostavno, kao sto sam napisala, odradio je svoje, i nisam imala nikakve koristi uzimajuci ga. Hocu da zivim bez da zavisim od takvih stvari vise, dosta je bilo. Sada, polako rijesim zube, i ganjam sebi posao neki, bilo sta, samo da imam obavezu i da se ne dosadjujem. To je to, ukratko

Ostali, kako ste?