Ma u pravu si prosla bi ko i ovih 10tak, nakon prvog odlaska, u tapkanju, salio sam se, al ipak i godina izolacije nije mala stvar I nije bas lako, al isplati se pokusat definitivnoxxxana wrote: ↑Wed Jan 22, 2020 7:13 amKako ti je problem godinu dana? Kako bi ti ovako proslo tih godinu dana?edy wrote: ↑Wed Jan 22, 2020 5:50 amCuj kasno, pa ja sam u najboljim 30+ godinamalicaninsasela wrote: ↑Sun Jan 19, 2020 9:28 pm
Ok. Koliko traje program u komuni? Za komunu nikad nije kasno. Sa mnom su bili ljudi od 50 i kusur godina i jedan se iscupi a drugi je beskucnik.i ne znam dal je jos uvik ziv. Vjerovatno znas sve komunske price i obrasce ponasanja i znas sve " fore" .Mozda otic tri do cetiri mjeseca cisto da tamo iskriziras a onda da sve to cist vani i primjenjujes. U 11 mjeseci vec si dopro do svojih losih stvari a i dobrih. Kaze meni jedna casna sestra koja me zna citav zivot da se heroinski ovisnici najlakse srede i da se mozak najprvi vrati u normalu za razliku od onih sta su uzimali brzine. Kplko onda planiras tamo biti ikad kreces u napad?
Sam program traje godinu dana(bem ti zivot, samo kad pomislim, godina, place mi se majke mi)
Razvlacio bi se tu i tamo isto toliko i sa skidanjem i razvlacenjem sa obavezama i svim sto ti je na vratu i mucenjem da sve to odradis..
Ako si vec bio,mislim sto da ne..
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
Ni u depresiji ne mogu da uzivam, kad me tako docekas rafalima!licaninsasela wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 8:21 pmJebo te vise taj kec. Minimum 20 dana si na njemu. Pa koliko sevec"stabiliras" ? Dajte nemojte kenjati. Mogla se vec fizicki skiniti i biti u potpuno istom stanju ka i sada. Mozda i boljem. Jebote uzdizete taj sub u nebesa. Uopce vise kod ksane nije problem taj sub nego njena glave i to lijena koja nece da se pokrene. Jebote imam dojam da uziva biti depresivna cisto da je ljudi tetose i maze. Polako ali sigurno mi to lagano vec pocinje ici na kurac. Ono ajde sreco, ajde ksana, ajde ksanice, trgni se, biti ce sve ok, biti ce dobro. Ma nece ksana, ovako kako ti ides i zamisljas zivot, evo tebe sreco opet i to vrlo brzo na dopu. Jebiga izgleda da nisi sretnica i predodredena da zivot zivis bez dopa i terapije. Jebiga e to je stvarnost ako tako nastavis.StopBup wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 7:35 pmPolako srećice! Naravno bez stajanja, ali i bez žurbe. Bitno je da je krenulo zbližavanje sa mamom, nemoj prešiti, nego lagano svakim danom radi na tome da vam odnos postane sve bolji, i da te mama razume što bolje, i biće to dobro.
Mislim da ti nije još skroz legao taj kec, vidim po tvom pisanju. Pa nije ni čudo, dva meseca brljanja, pa naglo smanjivanje bupa... Samo se ti drži još neko vreme tog keca, dok se ne budeš osećala ok na njemu, onda razmišljaj o smanjivanju.
Kako si danas?
Bem ti zivot!
-
Ma nemojte me jebati sa tom matematikom. Ako netko hoce da se ocisti( evo ovo sta prica Edi) hoce, ako nece nece. Ona taj sub drzi ko dragi kamen i ne moze bez njega. E sad to sto njoj taj sub vise radi stete nego dobroga jer ona je ocigledno totalno u kurcu na njemu to je jedna stvar. Druga je stvar sto se ona boji ziviti bez njega a kao pokusala bi. Kod nas se to kaze jebo bi se da ne ude. Ksana ne moze bez terapije a ova joj terapija vise ne pase. Zteba joj druga. Neka prede lijepo na hepte pa neka kljuca kad pije kavu sa mamom. Ljudi nemojte me jebati u zdrav mozak. Ona da se oce ocistiti ona bi to vec napravila. Nista je ne koci. Ne mora raditi, zivi na grbaci staraca, fura svoj film u glavi i nitko joj se u kuci ne usudi suprotstaviti jer ako joj se netko( mama) obrati, ona pocne histerizirati. Znaci ksana zivi u svojoj sobi, ono totalno sebicno, kad je gladna jede sta mama skuva, pusi cigare koje tata financira. Njoj je odlicno ljudi moji. Ima sve i radi sta hoce i kad hoce. Sad.joj se digla p... iodlucila. Je da nece raditi. I ne radi. I ne skida se. I polako puca po savovima. I evo je uskoro opet u diru. Nije ona ksana da se skine na mikrograme. Nije nitko. Jer je samo ona uspila tako da se sredi i da normalno zivi. Svi drugi koji su ovo pokusali su popadali. Mozda mi je netko promako al ima znaci ksana i mozda jos par ljudi kojo su uspjeli. Ksana sigurno nece. Zasto? Zato sta ne zeli i dobro joj je, uljuljkana je ali sta? Ne odgovara joj vise a ne moze bez suba. Ako ne bude vise sub bit ce transfer na dop pa na hepte. Zivi bili pa vidilu kako ce se ksana skiniti. Samo u bajkama. Jebote nije u stanju materi ujutro reci dobro jutro a ona bi zivila normalno. Samo nek ceka bolja vremena. Sigurno ce doci sami od sebe. Isto samo u bajkama. Mpra se ona iz korijena mijenjati a za to nema volje ni snage. Na subu nema volje, pa kako misli zivjeti bez icega kad je sad bezvoljna. I ne pusim price da je to od suba. Pa ja sam pegli u najgorim danima po peticu dopa i 40 hepti pa sam se sredio i ocistio bez icega jebo vas sub.StopBup wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 8:32 pmNike baš tako Like. Nisi kompetentan baš za bup, pa te razumem. Ona je više od 5 godina bila na bupu, bila je svojevremeno i na 16mg. Kad je letos spuštala, pa prekinula, bila je samo 2 meseca bez bupa, koji dan više, to je kratka apstinincija za toliki staž, pa je dva meseca bila i na dopu, i na bupu. Kad je prekinula dop, krenula je sa osmicama, pa smanjivala, i naglo došla do 1mg. Tako da se sigurno još nije stabilisala na kecu. Sad kad bi prekinula naglo, ili naglo smanjila, napravio bi joj se još veći haos u glavi. Naravno da ja ne kažem da sam treba Bog zna koliko da bude na tom kecu, ali sigurno još 10-15 dana joj treba da se stabiliše na 1mg, uzeći u obzir staž, sve šta je radila u ovom recidivu, i naglo smanjivanje do keca.licaninsasela wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 8:21 pmJebo te vise taj kec. Minimum 20 dana si na njemu. Pa koliko sevec"stabiliras" ? Dajte nemojte kenjati. Mogla se vec fizicki skiniti i biti u potpuno istom stanju ka i sada. Mozda i boljem. Jebote uzdizete taj sub u nebesa. Uopce vise kod ksane nije problem taj sub nego njena glave i to lijena koja nece da se pokrene. Jebote imam dojam da uziva biti depresivna cisto da je ljudi tetose i maze. Polako ali sigurno mi to lagano vec pocinje ici na kurac. Ono ajde sreco, ajde ksana, ajde ksanice, trgni se, biti ce sve ok, biti ce dobro. Ma nece ksana, ovako kako ti ides i zamisljas zivot, evo tebe sreco opet i to vrlo brzo na dopu. Jebiga izgleda da nisi sretnica i predodredena da zivot zivis bez dopa i terapije. Jebiga e to je stvarnost ako tako nastavis.StopBup wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 7:35 pm
Polako srećice! Naravno bez stajanja, ali i bez žurbe. Bitno je da je krenulo zbližavanje sa mamom, nemoj prešiti, nego lagano svakim danom radi na tome da vam odnos postane sve bolji, i da te mama razume što bolje, i biće to dobro.
Mislim da ti nije još skroz legao taj kec, vidim po tvom pisanju. Pa nije ni čudo, dva meseca brljanja, pa naglo smanjivanje bupa... Samo se ti drži još neko vreme tog keca, dok se ne budeš osećala ok na njemu, onda razmišljaj o smanjivanju.
Kako si danas?
-
Bio sam zivi mrtvac a nju jebe osmina neke tablete od koje nema ni pristojnog danka.
-
E da bas tako. Jebem ti zivot. Bog ga jeba i subu vise. Baci to govno pa ces viditi kad se vrate osjecaji naglo pa ces toliko plakati da neces morati danima ici pisati.xxxana wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 9:19 pmNi u depresiji ne mogu da uzivam, kad me tako docekas rafalima!licaninsasela wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 8:21 pmJebo te vise taj kec. Minimum 20 dana si na njemu. Pa koliko sevec"stabiliras" ? Dajte nemojte kenjati. Mogla se vec fizicki skiniti i biti u potpuno istom stanju ka i sada. Mozda i boljem. Jebote uzdizete taj sub u nebesa. Uopce vise kod ksane nije problem taj sub nego njena glave i to lijena koja nece da se pokrene. Jebote imam dojam da uziva biti depresivna cisto da je ljudi tetose i maze. Polako ali sigurno mi to lagano vec pocinje ici na kurac. Ono ajde sreco, ajde ksana, ajde ksanice, trgni se, biti ce sve ok, biti ce dobro. Ma nece ksana, ovako kako ti ides i zamisljas zivot, evo tebe sreco opet i to vrlo brzo na dopu. Jebiga izgleda da nisi sretnica i predodredena da zivot zivis bez dopa i terapije. Jebiga e to je stvarnost ako tako nastavis.StopBup wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 7:35 pm
Polako srećice! Naravno bez stajanja, ali i bez žurbe. Bitno je da je krenulo zbližavanje sa mamom, nemoj prešiti, nego lagano svakim danom radi na tome da vam odnos postane sve bolji, i da te mama razume što bolje, i biće to dobro.
Kako si danas?
Bem ti zivot!
Nema se on sta fatat mene, ja polako pakujem kofere, radim jos ovaj mjesec, iskupljam potrebne dokumente i pravac komuna, cim prije, a tamo ide totalna izolacija, kontakt spera nit cu imat pristup netu nit snage da kome pomazem, a pravo da kazem jedva cekam da odem, da krene to..a sad vas lijepo pozdravljam idem u krpe.licaninsasela wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 5:31 pmUhvati se Edija pa zajedno komunicirajte o skidanju i kako kome ide ili neide. Budite potpora jedan drogome. Edi je bija u komuni pa zna sve o glavi, kako se nositi sa skidanjem. Vazno je da ste iskreni i ne folirate sebe i sve pko vas. Osobno vjerujem( nisam bio u toj situaciji) da jedan drugoga mozete gurati. Lakse je sve sta radis u dvoje. Samo da ne dode do nekog natjecateljskoh duha ko može prije da se skine. Ako ti padnes psihicki on te moze podici i obratno. Kazem ti/ vam da je vazna samo iskrenost i toje kljuc svega. Neznam sta vise da kazem kad kazem neznam jer nisam bio u takvoj situvaciji.Nemanjayxc wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 3:06 pmJesam ne brini do neke petstote str.Posle toga mislim da nema smisla jer je do tad receno sve sto nekog zanima.
Necu vas smarati dok ne dodjem do keca ili malo ispod posle cu da kukam![]()
Laku noc ekipo..
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
-
Opet zamijenio frajlu za ksanu. Jebiga ksana nemas srece opetlicaninsasela wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 9:26 pmMa nemojte me jebati sa tom matematikom. Ako netko hoce da se ocisti( evo ovo sta prica Edi) hoce, ako nece nece. Ona taj sub drzi ko dragi kamen i ne moze bez njega. E sad to sto njoj taj sub vise radi stete nego dobroga jer ona je ocigledno totalno u kurcu na njemu to je jedna stvar. Druga je stvar sto se ona boji ziviti bez njega a kao pokusala bi. Kod nas se to kaze jebo bi se da ne ude. Ksana ne moze bez terapije a ova joj terapija vise ne pase. Zteba joj druga. Neka prede lijepo na hepte pa neka kljuca kad pije kavu sa mamom. Ljudi nemojte me jebati u zdrav mozak. Ona da se oce ocistiti ona bi to vec napravila. Nista je ne koci. Ne mora raditi, zivi na grbaci staraca, fura svoj film u glavi i nitko joj se u kuci ne usudi suprotstaviti jer ako joj se netko( mama) obrati, ona pocne histerizirati. Znaci ksana zivi u svojoj sobi, ono totalno sebicno, kad je gladna jede sta mama skuva, pusi cigare koje tata financira. Njoj je odlicno ljudi moji. Ima sve i radi sta hoce i kad hoce. Sad.joj se digla p... iodlucila. Je da nece raditi. I ne radi. I ne skida se. I polako puca po savovima. I evo je uskoro opet u diru. Nije ona ksana da se skine na mikrograme. Nije nitko. Jer je samo ona uspila tako da se sredi i da normalno zivi. Svi drugi koji su ovo pokusali su popadali. Mozda mi je netko promako al ima znaci ksana i mozda jos par ljudi kojo su uspjeli. Ksana sigurno nece. Zasto? Zato sta ne zeli i dobro joj je, uljuljkana je ali sta? Ne odgovara joj vise a ne moze bez suba. Ako ne bude vise sub bit ce transfer na dop pa na hepte. Zivi bili pa vidilu kako ce se ksana skiniti. Samo u bajkama. Jebote nije u stanju materi ujutro reci dobro jutro a ona bi zivila normalno. Samo nek ceka bolja vremena. Sigurno ce doci sami od sebe. Isto samo u bajkama. Mpra se ona iz korijena mijenjati a za to nema volje ni snage. Na subu nema volje, pa kako misli zivjeti bez icega kad je sad bezvoljna. I ne pusim price da je to od suba. Pa ja sam pegli u najgorim danima po peticu dopa i 40 hepti pa sam se sredio i ocistio bez icega jebo vas sub.StopBup wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 8:32 pmNike baš tako Like. Nisi kompetentan baš za bup, pa te razumem. Ona je više od 5 godina bila na bupu, bila je svojevremeno i na 16mg. Kad je letos spuštala, pa prekinula, bila je samo 2 meseca bez bupa, koji dan više, to je kratka apstinincija za toliki staž, pa je dva meseca bila i na dopu, i na bupu. Kad je prekinula dop, krenula je sa osmicama, pa smanjivala, i naglo došla do 1mg. Tako da se sigurno još nije stabilisala na kecu. Sad kad bi prekinula naglo, ili naglo smanjila, napravio bi joj se još veći haos u glavi. Naravno da ja ne kažem da sam treba Bog zna koliko da bude na tom kecu, ali sigurno još 10-15 dana joj treba da se stabiliše na 1mg, uzeći u obzir staž, sve šta je radila u ovom recidivu, i naglo smanjivanje do keca.licaninsasela wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 8:21 pm
Jebo te vise taj kec. Minimum 20 dana si na njemu. Pa koliko sevec"stabiliras" ? Dajte nemojte kenjati. Mogla se vec fizicki skiniti i biti u potpuno istom stanju ka i sada. Mozda i boljem. Jebote uzdizete taj sub u nebesa. Uopce vise kod ksane nije problem taj sub nego njena glave i to lijena koja nece da se pokrene. Jebote imam dojam da uziva biti depresivna cisto da je ljudi tetose i maze. Polako ali sigurno mi to lagano vec pocinje ici na kurac. Ono ajde sreco, ajde ksana, ajde ksanice, trgni se, biti ce sve ok, biti ce dobro. Ma nece ksana, ovako kako ti ides i zamisljas zivot, evo tebe sreco opet i to vrlo brzo na dopu. Jebiga izgleda da nisi sretnica i predodredena da zivot zivis bez dopa i terapije. Jebiga e to je stvarnost ako tako nastavis.
-
to je kad neko odluci da se sredi. Ona to nije odlucila.edy wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 9:43 pmNema se on sta fatat mene, ja polako pakujem kofere, radim jos ovaj mjesec, iskupljam potrebne dokumente i pravac komuna, cim prije, a tamo ide totalna izolacija, kontakt spera nit cu imat pristup netu nit snage da kome pomazem, a pravo da kazem jedva cekam da odem, da krene to..a sad vas lijepo pozdravljam idem u krpe.licaninsasela wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 5:31 pmUhvati se Edija pa zajedno komunicirajte o skidanju i kako kome ide ili neide. Budite potpora jedan drogome. Edi je bija u komuni pa zna sve o glavi, kako se nositi sa skidanjem. Vazno je da ste iskreni i ne folirate sebe i sve pko vas. Osobno vjerujem( nisam bio u toj situaciji) da jedan drugoga mozete gurati. Lakse je sve sta radis u dvoje. Samo da ne dode do nekog natjecateljskoh duha ko može prije da se skine. Ako ti padnes psihicki on te moze podici i obratno. Kazem ti/ vam da je vazna samo iskrenost i toje kljuc svega. Neznam sta vise da kazem kad kazem neznam jer nisam bio u takvoj situvaciji.Nemanjayxc wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 3:06 pm
Jesam ne brini do neke petstote str.Posle toga mislim da nema smisla jer je do tad receno sve sto nekog zanima.
Necu vas smarati dok ne dodjem do keca ili malo ispod posle cu da kukam![]()
Laku noc ekipo..
Dobar je Lika, ali svi znamo da nekad preteruje, i da ne prima baš ono što mu odgovaramo postovima, nekad bude kao da pišeš drvetu.xxxana wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 9:19 pmNi u depresiji ne mogu da uzivam, kad me tako docekas rafalima!licaninsasela wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 8:21 pmJebo te vise taj kec. Minimum 20 dana si na njemu. Pa koliko sevec"stabiliras" ? Dajte nemojte kenjati. Mogla se vec fizicki skiniti i biti u potpuno istom stanju ka i sada. Mozda i boljem. Jebote uzdizete taj sub u nebesa. Uopce vise kod ksane nije problem taj sub nego njena glave i to lijena koja nece da se pokrene. Jebote imam dojam da uziva biti depresivna cisto da je ljudi tetose i maze. Polako ali sigurno mi to lagano vec pocinje ici na kurac. Ono ajde sreco, ajde ksana, ajde ksanice, trgni se, biti ce sve ok, biti ce dobro. Ma nece ksana, ovako kako ti ides i zamisljas zivot, evo tebe sreco opet i to vrlo brzo na dopu. Jebiga izgleda da nisi sretnica i predodredena da zivot zivis bez dopa i terapije. Jebiga e to je stvarnost ako tako nastavis.StopBup wrote: ↑Thu Jan 23, 2020 7:35 pm
Kako si danas?
Bem ti zivot!

Čim popusti depresija, tad ćeš već biti spremna za smanjivanje. Nadam se što pre.
Sad sa majkom lagano obnavljaj bliskost, i sa njom budi iskrena i što otvorenija, to ti je trenutno najbitnije.
Biće nešto od moje omiljene forumašice, siguran sam!

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Da, Xani je sada vrlo udobno. Ne ide na posao, nema plana za skidanje, niti doktora,i naravno da je u depri jer zna da nista uradila nije. A vreme prolazi. Treba se vratiti na posao,treba nastaviti zivot, a tako da ga zivi zna da ne moze jos dugo a nista ne cini, nije cak ni pocelalicaninsasela wrote:
Ma nemojte me jebati sa tom matematikom. Ako netko hoce da se ocisti( evo ovo sta prica Edi) hoce, ako nece nece. Ona taj sub drzi ko dragi kamen i ne moze bez njega. E sad to sto njoj taj sub vise radi stete nego dobroga jer ona je ocigledno totalno u kurcu na njemu to je jedna stvar. Druga je stvar sto se ona boji ziviti bez njega a kao pokusala bi. Kod nas se to kaze jebo bi se da ne ude. Ksana ne moze bez terapije a ova joj terapija vise ne pase. Zteba joj druga. Neka prede lijepo na hepte pa neka kljuca kad pije kavu sa mamom. Ljudi nemojte me jebati u zdrav mozak. Ona da se oce ocistiti ona bi to vec napravila. Nista je ne koci. Ne mora raditi, zivi na grbaci staraca, fura svoj film u glavi i nitko joj se u kuci ne usudi suprotstaviti jer ako joj se netko( mama) obrati, ona pocne histerizirati. Znaci ksana zivi u svojoj sobi, ono totalno sebicno, kad je gladna jede sta mama skuva, pusi cigare koje tata financira. Njoj je odlicno ljudi moji. Ima sve i radi sta hoce i kad hoce. Sad.joj se digla p... iodlucila. Je da nece raditi. I ne radi. I ne skida se. I polako puca po savovima. I evo je uskoro opet u diru. Nije ona ksana da se skine na mikrograme. Nije nitko. Jer je samo ona uspila tako da se sredi i da normalno zivi. Svi drugi koji su ovo pokusali su popadali. Mozda mi je netko promako al ima znaci ksana i mozda jos par ljudi kojo su uspjeli. Ksana sigurno nece. Zasto? Zato sta ne zeli i dobro joj je, uljuljkana je ali sta? Ne odgovara joj vise a ne moze bez suba. Ako ne bude vise sub bit ce transfer na dop pa na hepte. Zivi bili pa vidilu kako ce se ksana skiniti. Samo u bajkama. Jebote nije u stanju materi ujutro reci dobro jutro a ona bi zivila normalno. Samo nek ceka bolja vremena. Sigurno ce doci sami od sebe. Isto samo u bajkama. Mpra se ona iz korijena mijenjati a za to nema volje ni snage. Na subu nema volje, pa kako misli zivjeti bez icega kad je sad bezvoljna. I ne pusim price da je to od suba. Pa ja sam pegli u najgorim danima po peticu dopa i 40 hepti pa sam se sredio i ocistio bez icega jebo vas sub.
Nadam se da je termin napravila i da je vec kod doktora ako ne ume sama.
Slazem se Liko
Xano, bar neki plan? Kako si zamislila naredna dva meseca? Sta planiras za posao?