xxxana wrote: ↑Tue Jun 25, 2019 8:37 am
SB super si ti,koliko mogu da zakljucim,imas volje,to je bitno i zelje za promenu..
Sad da imam razloga za pohvalu i nemam jos uvek

ali bice

za nekih par meseci

kad sve dodje na svoje,sve se nesto tesim da ce se kod mene taj proces malo ubrzati,ali sudeci po iskustvima drugih,ne bih se ja tu nesto mnogo zaletala..Sutra cu pokusati da prepolovim ili smanjim koliko god,uzimam dvojcice,pa ce biti lakse..
Moras se pozitivno tripovati, i bodriti sebe, ne moze to bas stalno, ali u glavnom moze. Ja danas kad sam probudio, bio sam u jako losem tripu, to mi se retko desava, ali se desi, ovo je negde cetvrti, peti put od kad sam krenuo u apstiniranje da mi se to desilo, proslo je relativno brzo, za nekih 45 min. Radio sam preko noci, zaspao sam oko 4 jutros, probudio se oko pola 10. Prvo sam lezao nikakav jedno 20 min u krevetu, pa ustao. Malo se razmrdao, vec je bilo bolje, udjem na forum, vidim ti odgovorila na forumu, tada me je skroz proslo. Ovaj forum, to jest vi sa kojima komuniciram na njumu ste u ovoj situaciji neka vrsta mojih najboljih prijatelja.

Ovde na selu mi je najbolji drug 10 godina mladji lik. Sa njim sam delio muku prosli put kada sam se skidao, za njega sam cist vise od dve godine, ne zna da sam bio ponovo poceo, i necu da mu kazem, sramota bi me bilo do neba. Tako da ste mi za jadanje ostali jedino vi!

Imam i najboljeg druga u gradu, on mi je buduci kum, ali i za njega sam cist vise od dve godine u kontinuitetu.

Uzmi te dvojke, i pici, samo znaj da ni one nisu bas male. Jednom smo dva druga i ja podelili POLOVINU 8, na leto 2017.-e, a tada ni ja nisam uzimao svaki dan, to je bio onaj period posle mog predzadnjeg skidanja, kada sam 1-2-3 puta nedejno uzimao po cetvrtinu, ovaj jedan od nas trojice nikad pre nije uzeo, nisam mogao da ga odgovorim, uzeo bi sa nekim drugim, izricito je hteo da proba, ali i uzeo je samo tada. Od 1,33mg, nije mu dobro bilo kako se razbio, razbio sam se i ja, i ovaj drugi, ali taj sto ga je uzeo prvi i poslednji put, juuuu, jos on nije mogao da veruje sta mu se desava od tako male linije, sestine tablete, jer smo polovinu podelili nas trojica. Spusti prvo na 0,75, istrpi nelagode, pa kad se skroz stabilizujes, onda idi na 0,5. Znas sta je Ninocka pisala. Onda kada dodjes do toga da si na 0,5 skroz dobro, mozes tada probati da ga skroz izbacis, ako ne bude islo, onda jos smanjuj.