CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by AnAna_mo »

Param-parcad wrote: znam taj osecaj na pocetku,kada ti se telo preporodi,cini mi se da mi neko gurne pod nos,ne bih ga uzeo...nazalost,ta euforija ne drzi dugo...U JEBO TE...POCEO SAM DA ZVUCIM KAO SASA EXER :)
Hahahahha ti baš znaš ohrabriti čovjeka! :)
A ne ozbiljno, znaš šta, prije kad bi se skidala to je uvijek nekako bilo kilavo, ili bi se očistila na koji tjedan da svojima zamažem oči, ili kad me baš prisile, ili kad bi bila na izmaku snaga kontala bi, (pazite sad ovo - koje debilsko razmišljanje, ali jbg stvarno je bilo tako)u smislu kao: neka me da budem dobra jedan period da se udebljam pa da imam po čemu udarit! Haloo!
A sad ono baš neću da se drogiram i odjebaus, točka, amen. Ono crkla sam bila pet puta,pa i mačka bi se sjebala i čuvala ova dva preostala života. Ali eto, tek kad u tri dana overiš četiri puta i plus popiješ neki napad od kojeg su simptomi takvi da nijedan doktor ne zna šta je meni tada bilo, dozoveš se pameti. Dozoveš. Kao.
Potpis.
saša-ex

Post by saša-ex »

Param-parcad wrote: znam taj osecaj na pocetku,kada ti se telo preporodi,cini mi se da mi neko gurne pod nos,ne bih ga uzeo...nazalost,ta euforija ne drzi dugo...U JEBO TE...POCEO SAM DA ZVUCIM KAO SASA EXER :)
Znao sam ja da ce biti od tebe covek :)

Ana, samo napred.

Pawa, mogu valjda i ja ponekad biti dzangrizav.... bio mi je tvoj komentar malo....previse sladunjav, da se blago izrazim.
SAMO CEO ŽIVOT...
Kruga

Post by Kruga »

:!: :?:

Opet nestade mi tekst, ne bih ni provalila da nisam malopre (otprilike, dok sam slušala Lidiju...) virnula da vidim ima li odgovora, jer pitanje nije striktno :arrow: individualnog tipa (dijalogno u suženom smislu)...
Sreća, snimih deo tako da mogu ga reprimeniti...

,,,
7474 wrote:
bojanol wrote:
7474 wrote:da, uspeo sam da odgledam FILM na kratko i u delovima..
Koji si ti car, aj' objasni kako se to radi. :D
...

ja sam ti pre svega dosta naivan i bukvalan, pa ću pretpostaviti da me stvarno nešto nisi razumeo..
LM, otvoriš film sa bilo kog medija i u bilo kom plejeru.-.
onda staviš kursor miša na onu liniju koja pokazuje progres onoga što trenutno pušta pa kreneš da gledaš (u ovom slučaju) film..
[/quote] ...bar u BS plejeru) imaš opciju da udaraš po onoj strelici u desno i film krene da se pokreće (bez zvuka,. što je jako bitno) preskačući pojedine frejmove... ili opet upotrebiš trik sa kursorom i pobegneš desetak minuta dalje..[/quote]

,,,
Da!

Dobro se setih!
Nisam neki tvplejerni kompjuteraš, privuku me animacije ponekad, ali moje 'znanje' limitira se skoro oko vektorskih fora nekih... :?

:arrow: :?: Da li je ok i RP ril plejer (što bi reko Vuk K.)
Pawa

Post by Pawa »

saša-ex wrote:Pawa, mogu valjda i ja ponekad biti dzangrizav.... bio mi je tvoj komentar malo....previse sladunjav, da se blago izrazim.
Mozes Sale naravno, ali... Izgleda da ti treba jos malo kako bi uvezbao vestinu do savrsenstva.
Koliko si dzangrizav, malo je falilo da komentar shvatim kao kompliment :)

Nego, hvala na blagim izrazima. Bice da postajem pristrasna :oops:
Mozda je i meni lagano doslo vreme za odjavu :smt102

Pozz.
bojanol

Post by bojanol »

@7474
"da, uspeo sam da odgledam FILM na kratko i u delovima..."
Kako mozes da kazes da si odgledao film na kratko i u delovima, to znaci da ga nisi odgledao, na to mislim.
bojanol

Post by bojanol »

@Kruga
ok, nesrecan izbor reci, kraj je recimo zanimljiv.
Malo je srpskih filmova koji se tako zavrsavaju, nema takvog srpskog filma u stvari, kao sto je "srpski film"... ali to je sve. Film je nista vise sem pokusaj da se bude drugaciji.
Kraj je napisan u maniru pravih horrora (a znamo svi da se Radivojevic iskljucivo pali na trash horrore), gde nema srecnog kraja i to je ok.
Gluma je skaradna, i sve dobro o tom filmu sto mogu da kazem je hvala bogu sto se malo pobeglo od socijale i tragikomedije. nasilje radi sokiranja gledateljstva ne volim ni u pravim slesherima. Mada sam mislio da ce biti gori.
Kruga

Post by Kruga »

Moraću konkretnije i brže da prenesem misli...
Moram da naglasim da film (aktuelni) nije bio u pitanju, striktno mi je bilo informativno značajno...
:drinkers: ...
da li može i/ili da li je ok i SP RealPlayer, ril plejer za gledanja, slušanja itd...
otvoriš film sa bilo kog medija i u bilo kom plejeru.-.
onda staviš kursor miša na onu liniju koja pokazuje progres onoga što trenutno pušta pa kreneš da gledaš (u ovom slučaju) film..
... (bar u BS plejeru) imaš opciju da udaraš po onoj strelici u desno i film krene da se pokreće (bez zvuka,. što je jako bitno) preskačući pojedine frejmove... ili opet upotrebiš trik sa kursorom i pobegneš desetak minuta dalje..
i tako, malo po malo, za kratko vreme, prodješ ceo film, zadržavajući se na delovima.
:?:
:?
bojanol

Post by bojanol »

Ma ne znam, ja koristim KM player (eto reklame).
Kruga

Post by Kruga »

Mislim da nije ok što se bez nešto razgovora tek tako odjednom odjurili i otišli u svoje sobe...Niko nikog ništa ne sme da pita itd...
Odma' neke frke.
Pawa

Post by Pawa »

Kruga wrote:Mislim da nije ok što se bez nešto razgovora tek tako odjednom odjurili i otišli u svoje sobe...
Kruga ne znam da li se ovo odnosi i na moj prethodni post, ali ajde da probam da pojasnim svoj komentar, cisto da ne bude zabune...

Nisam rekla da se odjavljujem, vec da je mozda vreme da to uradim zbog toga sto izgleda postajem pristrasna kada su neki ljudi sa foruma u pitanju, sto za pricu nije dobro. Smatram da, ako je to zaista tako, onda ne mogu ni objektivno da odgovoram na njihove postove koji se odnose na bilo sta sto ima veze sa narkomanijom, a gde mozda mislim da bih imala sta da kazem. Pored svega toga ja nisam ni ovisnik ni suovisnik da bih ovde mogla da pisem svoju “ispovest”. Takodje, za sebe ne smatram da sam neko ko ima razloga ili treba npr. na opstim diskusijama da pise o tome kako se trenutno oseca i sl. Kao sto i sama vidis, ja i nemam bas licnog “materijala” koji bih mogla da iskoristim za ovakavu vrstu foruma… Mogu samo da dobacujem za stolom :)

Do sada su se moji postovi uglavnom svodili na postavljanje pitanja, poneku (mozda i sladunjavu) rec podrske, eventualno komentarisanje opisanih situacija i desavanja koja se iz mog ugla ne moraju vezivati iskljucivo za narkomaniju ili kako to sto je opisano izgleda iz perspektive nekoga ko se nije drogirao, ponekad neku salu ili klip.

Sem sto je do sada dosta toga vec napisano, mislim da ste se i vi koji bi ste imali sta da kazete ucutali, pa je i forum mirniji nego ranije. Sve price se vec neko (citaj duze) vreme svode na opste diskusije i to uglavnom na teme kako se trenutno osecate, sta vam svira, koje filmove gledate… Malo ko od vas pise nesto konkretno i iskreno o sebi, a po meni se bez toga ne moze ni ocekivati, a ne voditi, kvalitetna diskusija na temu narkomanije. Takodje se i komentari sa kojima se ne slazete uglavnom dozivljavaju kao "napadi", a ne razmena misljenja... Pa opet nista od diskusije... :roll:

P.S. Nakon ovoliko vremena provedenog na forumu, svakako se ne bih odjavila, a da se prethodno ne zahvalim na odgovorima koje sam dobila i da bar ne pozelim svim forumasima pre svega zdravlje i trajnu apstinenciju, a suovisnicima da ne budu vise to. Nestati bez reci nije u mom stilu :wink:
Post Reply