Kruga wrote:Mislim da nije ok što se bez nešto razgovora tek tako odjednom odjurili i otišli u svoje sobe...
Kruga ne znam da li se ovo odnosi i na moj prethodni post, ali ajde da probam da pojasnim svoj komentar, cisto da ne bude zabune...
Nisam rekla da se odjavljujem, vec da je mozda vreme da to uradim zbog toga sto izgleda postajem pristrasna kada su neki ljudi sa foruma u pitanju, sto za pricu nije dobro. Smatram da, ako je to zaista tako, onda ne mogu ni objektivno da odgovoram na njihove postove koji se odnose na bilo sta sto ima veze sa narkomanijom, a gde mozda mislim da bih imala sta da kazem. Pored svega toga ja nisam ni ovisnik ni suovisnik da bih ovde mogla da pisem svoju “ispovest”. Takodje, za sebe ne smatram da sam neko ko ima razloga ili treba npr. na opstim diskusijama da pise o tome kako se trenutno oseca i sl. Kao sto i sama vidis, ja i nemam bas licnog “materijala” koji bih mogla da iskoristim za ovakavu vrstu foruma… Mogu samo da dobacujem za stolom
Do sada su se moji postovi uglavnom svodili na postavljanje pitanja, poneku (mozda i sladunjavu) rec podrske, eventualno komentarisanje opisanih situacija i desavanja koja se iz mog ugla ne moraju vezivati iskljucivo za narkomaniju ili kako to sto je opisano izgleda iz perspektive nekoga ko se nije drogirao, ponekad neku salu ili klip.
Sem sto je do sada dosta toga vec napisano, mislim da ste se i vi koji bi ste imali sta da kazete ucutali, pa je i forum mirniji nego ranije. Sve price se vec neko (citaj duze) vreme svode na opste diskusije i to uglavnom na teme kako se trenutno osecate, sta vam svira, koje filmove gledate… Malo ko od vas pise nesto konkretno i iskreno o sebi, a po meni se bez toga ne moze ni ocekivati, a ne voditi, kvalitetna diskusija na temu narkomanije. Takodje se i komentari sa kojima se ne slazete uglavnom dozivljavaju kao "napadi", a ne razmena misljenja... Pa opet nista od diskusije...
P.S. Nakon ovoliko vremena provedenog na forumu, svakako se ne bih odjavila, a da se prethodno ne zahvalim na odgovorima koje sam dobila i da bar ne pozelim svim forumasima pre svega zdravlje i trajnu apstinenciju, a suovisnicima da ne budu vise to. Nestati bez reci nije u mom stilu