CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Vuk

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by Vuk »

vudd wrote: Jel' moze reklama neka?
Ujutru za dobar dan, uveče za dobar san - flormidal! :-D
Moon child
Kruga

Post by Kruga »

... probudila se pre pola 6,,, ustala, vratilla se u krevet i opet ustala, sedim čupava i u tišini (samo neke svrake... ne da su se raspevale, nego razvaljuju) koja se sve slabije čuje, evo i sunca!
...
Morala sam malo da skoknem ovde, možda ima nešto novo? Nešto lepo?,,,
pajkite.

... ah...

Pusa!
Kruga

Post by Kruga »

Kruga

Post by Kruga »

:?

Odjavi se [ Kruga ]

Ok, klik!
Gile

Post by Gile »

Pa mora da ima veze mesec, jer je statistika pokazala da je za vreme punog meseca udvostručen broj kriminala, ubistava, pljački, silovanja.
Osecam se jadno, jer nisam otišao na sastanak, ipak kao imam razlog partizan je igrao utakmicu decenije.
No sve u svemu odlično je prošlo i nadam se da me danas ništa neće sprečiti, niti ću naći neki izgovor, jer je dogorelo do nokata ili kako se već kaže.
E šta ti je život ili sudbina, šta već, jer vidim da se sastanci privremeno održavaju u Proletrskih brigada 23a. E sada ne znam gde tačno i da li je to u onom crkvenom dvorištu, jer sam tamo stanovao 7 god., dok sam išao u osnovnu školu.
Poz svima
7474

Post by 7474 »

Vuk wrote:
vudd wrote: Jel' moze reklama neka?
Ujutru za dobar dan, uveče za dobar san - flormidal! :-D
ma, kakav bre flormidal, početnici nijedni!!! :butthead:
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474

Post by 7474 »

bojanol wrote:zju, ne verujem da si sjeban zbog punog meseca. To mi je baš nadrealno.... kao, pun mesec pa sam drugačiji.... da nisi neki vukodlak ili slično :D
No, sreća pa postoje razne fine tabletice. :-D
ništa posebno.. samo ne mogu da spavam a imam krovne prozore, pa je malo teže "navući zastore".. imaš osećaj da jebena kugla bulji u tebe i, naravno, koliko god umoran bio-ne možeš da zaspiš...
pa se prevrćeš po krevetu, dodatno preznojavaš, naprasno postaneš gladan i bla bla blah..

sve u svemu, ujutro postaneš bezrazložno razdražljiv, premoren, izdrkan, pre svega zbog neispavanosti...

a opet, uzrok svemu je full bloody moon..

a ima i u glavi svega, naravno...
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474

Post by 7474 »

Gile wrote:Pa mora da ima veze mesec, jer je statistika pokazala da je za vreme punog meseca udvostručen broj kriminala, ubistava, pljački, silovanja.
Osecam se jadno, jer nisam otišao na sastanak, ipak kao imam razlog partizan je igrao utakmicu decenije.
No sve u svemu odlično je prošlo i nadam se da me danas ništa neće sprečiti, niti ću naći neki izgovor, jer je dogorelo do nokata ili kako se već kaže.
E šta ti je život ili sudbina, šta već, jer vidim da se sastanci privremeno održavaju u Proletrskih brigada 23a. E sada ne znam gde tačno i da li je to u onom crkvenom dvorištu, jer sam tamo stanovao 7 god., dok sam išao u osnovnu školu.
Poz svima
uvek imaš skajp sastanke, ponedeljkom u 21h plus zakašnjenje!

ima i sastanaka na e'gleskom u neke druge dane, mrzi me sad da proveravam...
a u ovu subotu i nedelju-fešta na Avali.
7474

Post by 7474 »

aj, Nikac, skidaj se sa teme više!!!
dragance72

Post by dragance72 »

ostavljen opet, najviše svojom greškom i prokletim sitničarenjem i ispiranjem mozga. Sad eto mi št asam zaslućio. Nema toga špto ja ne mogu sjebati. Pitam se čemu ćivim više uošpšte.
Post Reply