Ujutru za dobar dan, uveče za dobar san - flormidal!vudd wrote: Jel' moze reklama neka?

Moderator: sanela
Ujutru za dobar dan, uveče za dobar san - flormidal!vudd wrote: Jel' moze reklama neka?
ma, kakav bre flormidal, početnici nijedni!!! :butthead:Vuk wrote:Ujutru za dobar dan, uveče za dobar san - flormidal!vudd wrote: Jel' moze reklama neka?![]()
ništa posebno.. samo ne mogu da spavam a imam krovne prozore, pa je malo teže "navući zastore".. imaš osećaj da jebena kugla bulji u tebe i, naravno, koliko god umoran bio-ne možeš da zaspiš...bojanol wrote:zju, ne verujem da si sjeban zbog punog meseca. To mi je baš nadrealno.... kao, pun mesec pa sam drugačiji.... da nisi neki vukodlak ili slično![]()
No, sreća pa postoje razne fine tabletice.
uvek imaš skajp sastanke, ponedeljkom u 21h plus zakašnjenje!Gile wrote:Pa mora da ima veze mesec, jer je statistika pokazala da je za vreme punog meseca udvostručen broj kriminala, ubistava, pljački, silovanja.
Osecam se jadno, jer nisam otišao na sastanak, ipak kao imam razlog partizan je igrao utakmicu decenije.
No sve u svemu odlično je prošlo i nadam se da me danas ništa neće sprečiti, niti ću naći neki izgovor, jer je dogorelo do nokata ili kako se već kaže.
E šta ti je život ili sudbina, šta već, jer vidim da se sastanci privremeno održavaju u Proletrskih brigada 23a. E sada ne znam gde tačno i da li je to u onom crkvenom dvorištu, jer sam tamo stanovao 7 god., dok sam išao u osnovnu školu.
Poz svima