yasujirozu wrote:krasna je dijagnoza, prosim lijepa
nego, hoćeš li i duhan smanjivat ko bup, ono: od danas sam na 0.00000578 mg nikotina, sljedeće sedmice prepolovljujem, i to?
Ajahahhahahahahahahahhahaha
Bravo , bravo.!!!!
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Nista, Frajla , kad zavrsim ovu rabotu u april, otvaraj nobi topic.
Skidanje sa duvana-pravilan nacin!!
Pa cjepkaj i racunaj i salji!!
Bice kandidata!!
Bice kandidata!!
Nista me ne pitaj... reko da probam mozda imaju neku magicnu pilulu i da iskesiram par poseta psihijatru ali kako vidim ne gine mi rolanje i seckanje
Samo molim boga da Ne zalutam ka elektricnim cigaretama nekako mi ne pasu uz oufit;)
Samo molim boga da Ne zalutam ka elektricnim cigaretama nekako mi ne pasu uz oufit;)
Ninocka wrote:Nista, Frajla , kad zavrsim ovu rabotu u april, otvaraj nobi topic.
Bice kandidata!!
Nista nije iskljuceno:)
Moglo je da legne iFrajla wrote:yasujirozu wrote:f70 - laka mentalna retardacija
Tako se pogodilo da ste pisali o dijagnozama a ja odem jutros kod psihijatra na seansu jer sam naravno u procesu ostavljanja pusenja(nije za zezanje i sramota me i reci na ovom forumu da sam na terapiji za iste ) i zavrsimo mi nasu seansu, i doktorka onako glasno razmisljajuci kaze : koju dijagnozu da vam dam?? Hmmm
Reko nemam problem sa siframa i dijagnozama, pisite sta vam je volja, sto se mene tice moze i f70 laka mentalna retardacija ahahaha
Zenska crce od smeha i sledi pitanje: a otkud vi to znate?
Reko eeeeeee
Code: Select all
F17, Mentalni poremećaji i poremećaji ponašanja uzrokovani upotrebom duhana
Ali nakon mog odgovora eeeeeee sledilo je : samo da ne ode u f20;)Marka wrote:Moglo je da legne iFrajla wrote:yasujirozu wrote:f70 - laka mentalna retardacija
Tako se pogodilo da ste pisali o dijagnozama a ja odem jutros kod psihijatra na seansu jer sam naravno u procesu ostavljanja pusenja(nije za zezanje i sramota me i reci na ovom forumu da sam na terapiji za iste ) i zavrsimo mi nasu seansu, i doktorka onako glasno razmisljajuci kaze : koju dijagnozu da vam dam?? Hmmm
Reko nemam problem sa siframa i dijagnozama, pisite sta vam je volja, sto se mene tice moze i f70 laka mentalna retardacija ahahaha
Reko eeeeeeeBtw, ti veruješ još uvek u slučajnosti?Code: Select all
F17, Mentalni poremećaji i poremećaji ponašanja uzrokovani upotrebom duhana
Ne znam jesam dobro ovo uradila, kopirala, ali Frajla i meni je jos samo pusenje ostalo da rijesim. Znaci, ne pijem, lazem, popila sam casicu votke(fuj) kad se nas nekoliko iz osnovne okupilo, nebitno, ne pijem kafu, sve, sve, samo jos cigare. Pokusavala sam sa flasterima onim, sa zvakama, sa sjemenkama, izdrzim negdje do predvece, i ko luda, daaaaj. A imam nekih problema sa srcem, otkucaji u minuti po 140, pa sam i kardiologu narucena, Znaci, takodje zelim cigara da se rjesavam. Plus, muz i ja pusimo duvan, koji ulazi u ormare, hocu obuci nesto sto nisam dugo-ono zuto, zavjese perem svaki treci-cetvrti dan, ma uzas. Tako da pisi kako pokusavas, zelim i ja da se rjesavam duvana.Frajla wrote:yasujirozu wrote:f70 - laka mentalna retardacija
Reko eeeeeee
Opa znaci bice kandidata:)
Jos uvek sam u pregovorima sa doktorkom pa kad malo bolje razmislim i shvatim pisacu o prvom neuspelom pokusaju, sada sam u pripremama za drugi... dok vidim sta i kako jer ne volim pisati ako nisam u nesto sigurna
Jos uvek sam u pregovorima sa doktorkom pa kad malo bolje razmislim i shvatim pisacu o prvom neuspelom pokusaju, sada sam u pripremama za drugi... dok vidim sta i kako jer ne volim pisati ako nisam u nesto sigurna
Nemoj molim te draga Frajla. Jeste dobro i volim sve to, ali ... ako ne znaš za meru onda je baš ludilo, a mi narkomani baš sa tim merama nismo najbolji, nije naš teren.Frajla wrote:[samo da ne ode u f20;)
Dok palim cigaru, tj duvan u filteru, kazem ti, da ce biti kandidataFrajla wrote:Opa znaci bice kandidata:)