rex3 wrote:
ah, da sam znao to sad sto znam nebi sigurno isao ovako,po knjigama , izjavama i ostalim glupostima vlasnika ovoga cudotvornog ljeka . apsistencija traje 7 dana,,, ha haaa,,, a sve ostalo je prilagodba mozga na novo nastalo stanje.....uzimao sa ga i u flasterima , jer naravno dok sam radio nise imalo vremena za igre,,, produzeno djelovanje u tri dana doslovce pojede kozu..dobivao na iglu, ne pripravak vec gotov cisti tvornicki..Ameri koriste za manje i srednje bolove bupren a meni u stacionaru nikad nije bio problem doci do toga,,, Radio sam U Afghanistanu za privatne vojna companija Academi ex blackwater 2003-2011y Zanimljivo od 5 ljudi, 3 su na necemu i svi se skidaju kad dodu kuci ali jos nisam cu za smanjenje doze, Tu bol i patnju sto moras proci,, ti moras proc....Imam jako puno frendica u istom stanju kao mi i vjeruj mi da su se pokazale jace nego muski...bila doza 4mg kao meni ili tvoja 8 je isto..... Ja do prije tri dana nisam mogao nista ali zato danas mogu sve,,,,, Okreni se prema sebi i samo sebi baci to smece jer mi mozemo bez toga....Zao mi je sto se u ovih 18 dana javi i to samo jednom Mark, covjek je u tome i preko toga... hm a ja nisam trazio pomoc u smislu da me netko drzi za ruku do ovo prolazi, vec da dobijek korisni savjet i da znam sta me ceka.....Evo kao ovaj tvoj i zato ti hvala, vidio sam jucer i nisam odgovorio jer je taj dan bio prelomni da ne brzam sa emocijama.. Znas kako je lijep osjecaj biti dobro... sigurno si zaboravila....... i ja sam do danas ali prema svakome sljedecem danu biti ce jos bolje....A sto se posljedica tice nadam se da ih necu dozivjeti jer onako kroz price su grozne, taj je ljek na nasim prostorima kratko ali je zato u Americi preko 40 godina aktivan,,,Ovaj je forum cudo za one koji to zele,, a za druge je samo zanimacija...drzi se i ne odugovlaci sa skidanjem,, I mogu reci da je na suho nekako i najcistije,,,cemu sad jos blokirati prirodne procese obnove u mozgu,,,,Nas mozak je istrazen kao i svemir u tolikoj maloj mjeri da je to smijesno 10% I mi pogotovo laici koji nesvacamo dubinu tematike sami sebi doziramo podrazaj na receptor,,, Zar to nije malo suludo,,, samo je jedan put do kraja,,,, stati sa svime i pregrmiti tih nekih 20 dana... a poslje cemo lako......................................................................
Opet kazem svaka ti čast a ovaj tvoj post zaista motivise i tera da krenes u to skidanje , jako si veliki karakter i polozio si jedan ogroman test za ovih 20 dana borbe i pokazao koliko si jak u svakom smislu, znaci ovo me bas nateralo na razmisljanje i znam da se muka mora proci i da mora trajati 20 dana sto je malo naspram 4god ja tebi od srca dizem kapu jer si imao, moram da se izrazim, tolika muda

sto retko ko ima a naročito ne narkomani.
To se zove volja i svi je mi imamo ali svima popusti u krizi jer smo valjda slabici ja BiH jako volela da imam tu tvoju snagu i volju jer razloga imam bezbroj! Reci mi sta si radio tih 20 dana, mislim jesi li to prelezao kuci, jesi li uspevao da setas, ili radis nesto, mene kad stigne ta depra ja nemam volju ni za cim, niti mogu muziku da slusam, ni tv da gledam, ni mirno da lezim, niti da setam, niti bilo sta i to Pricam o dozi 0.5 koja mi je bila najmanja a opet sam bila u krizi, jedino moram reci da ipak mislim da je lakse kada se spusti doza npr na 0.5 , i da ta kriza bude slabija ali videcu bas dal je tako eto ja planiram da se stabilizujem na toj nekoj dozu pa onda kad skupim "muda" da ga bacim pa cemo bas uporediti kako je

nadam se!
Jos mi samo reci koliko dugo si ga uzimao zaboravila sam dal si to napisao ne mogu da pohvatam ko je koliko uzimao

Sve u svemu jako si me motivisao i hvala na tome ja naravno ne volim kad neko na forumu forsira svoj nacin skidanja jer poenta je skinuti se i ne odgovara svakome isti nacin, meni je recimo spustanje doze pre bilo jako mucno, sad nije jer sam imala operaciju i morala da spustim do odredjeno datuma ali videcu sta ce biti posle i dal Cu uspeti da spustam do kraja , nadam se da hocu i znam da Cu se napatiti neko vreme , i daj boze da nije bar vise od 20 dana