OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Param-parcad

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by Param-parcad »

ja od svog oca dinara nisam dobio otkad sam zavrsio srednju skolu...ali bi bio lazov kada bih rekao da je isti slucaj sa majkom(jedna je majka :) ).moglo bi se reci da sam solidno situiran(zato udavace,navalite na oglas)ali uvek kada mi trebaju pare ja ih zaradim krvavim radom...e sad,moglo bi se reci da imam srecu sto mi je cale poslodavac i...ma koga ja to zavaravam???razmazen sam narkoman i to je istina...trudim se,jebi ga,da to tako ne bude ali slabe vajde...@7474 e sad si me isprepadao sa svojim izlaganjem :)
Param-parcad

Post by Param-parcad »

opusteno @7474,razumeo sam te.@vudd zovi me kako hoces dok god si ti meni srecan :)
osvrnuo bih se ponovo na idilicnu sliku zivota koju je sale iskonstruisao...mislim da mnogi ovde imaju te sitnice(pranje vesa,kuvanje...),pogotovu ako nisu ni ozenjeni ni nista kao,recimo,ja...a sto se jurenja klinki tice,ni to nije bog zna sta,kad sve beze a coska nigde...pocele su da strepe da ih ne pitam za upaljac ili koliko je sati...misle da bi mogao da to shvatim kao odobravanje pa da mi odmah padne na pamet da ih zenim i slicno.a tek sto sam primio debeli,ogromni,ledeni qrac od pripadnice suprotnog pola za koju sam mislio da sam bog i batina...pao sam psihicki,koliko se moglo pasti ali,kao sto rekoh i pre,o tome cu kada budem mogao i sam da se smejem tome(ako ikad)
sanela

Post by sanela »

@7474 i @vudd - nemojte bez veze da vas upozoravam i da zachatavate teme.
@7474 - u ovoj raspravi kvisko ne vrijedi.
7474

Post by 7474 »

sanela wrote:@7474 i @vudd - nemojte bez veze da vas upozoravam i da zachatavate teme.
@7474 - u ovoj raspravi kvisko ne vrijedi.

no worries.. povukli smo artiljeriju, zarad parama, pre svega.

srećan put i mirno more!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
sanela

Post by sanela »

7474 wrote: srećan put i mirno more!
thanx & you take care
7474

Post by 7474 »

Param-parcad wrote:opusteno @7474,razumeo sam te.@vudd zovi me kako hoces dok god si ti meni srecan :)
osvrnuo bih se ponovo na idilicnu sliku zivota koju je sale iskonstruisao...mislim da mnogi ovde imaju te sitnice(pranje vesa,kuvanje...),pogotovu ako nisu ni ozenjeni ni nista kao,recimo,ja...a sto se jurenja klinki tice,ni to nije bog zna sta,kad sve beze a coska nigde...pocele su da strepe da ih ne pitam za upaljac ili koliko je sati...misle da bi mogao da to shvatim kao odobravanje pa da mi odmah padne na pamet da ih zenim i slicno.a tek sto sam primio debeli,ogromni,ledeni qrac od pripadnice suprotnog pola za koju sam mislio da sam bog i batina...pao sam psihicki,koliko se moglo pasti ali,kao sto rekoh i pre,o tome cu kada budem mogao i sam da se smejem tome(ako ikad)

po mom iskustvu, takve stvari su ili samo epizode ili plodovi naše mašte, koji u tom trenutku igraju protiv nas!
a naravno da ćeš moći da se smeješ tome! čovek se, čini mi se, uvek najsladje nasmeje samome sebi!
ja se smejem dok težak trenutak još traje.. a neko se smeje kad sve prodje..
uz smeh je sve lakše, kakav god da je i kad god se on desi! čista psihologija, kažu knjige!

good laugh/luck!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Param-parcad

Post by Param-parcad »

@7474 ceo zivot sam se borio smehom protiv muke svoje ali izgleda da je prepunjen organizam i da je zarad toga unutrasnje krvarenje uzelo maha...ne znam,ne poznajem sebe takvog...stvarno,citao sam od pocetka svoju ispovest i smejao se svojoj bolesti sinoc...kakva lupetanja,sranja...pa ja stvarno nisam normalan.nikada se pre nisam osvrtao(a trebao sam)da vidim,sta ja uopste pisem,i tacno se vidi kada sam na cemu bio...stvarno bi bilo vreme da mi se svest vise ocisti a razum vrati...ako je to ikada moguce.
anfakabl

Post by anfakabl »

Param-parcad wrote:..stvarno bi bilo vreme da mi se svest vise ocisti a razum vrati...ako je to ikada moguce.
"Ikada" je moguće, fora je u "ikako" :)
Nemoj da se plašiš, moguće je svakako, pa evo - napravio si taj famozni "prvi korak" (hiljaditi put :) ), sada ti treba bolji plan od prethodnih da se ne vratiš nazad, u sranje. Nisi glup, a ima i ovde ljudi koji ti mogu dati neke smernice.
Nemoj molim te biti toliko grub prema sebi, znam da ti je teško ali pokušaj bar malo da misliš pozitivno. Mnogo si kivan na sebe, ok, kapiram, ali samokritičnost je jedno a pokopavanje sebe sasvim drugo, teško se posle iskopati :)
Ovo ti pišem iz iskustva, imala sam teške periode, bila sam besna na svaku ćeliju svog bića, uhh, to je bilo gore od svih zikri, ponovnih navlačenja, potpisivanja kapitulacije. Borba je teška ponovo zavoleti sebe.
Naravno, nemam nikakvu čarobnu formulu. Ne bih mogla sada da filozofiram ovde o ljubavi, malim stvarima, nisam taj lik, ali ima svašta i u klišeima :)
all that I want is to play
7474

Post by 7474 »

anfakabl wrote:
Param-parcad wrote:..stvarno bi bilo vreme da mi se svest vise ocisti a razum vrati...ako je to ikada moguce.
"Ikada" je moguće, fora je u "ikako" :)
Nemoj da se plašiš, moguće je svakako, pa evo - napravio si taj famozni "prvi korak" (hiljaditi put :) ), sada ti treba bolji plan od prethodnih da se ne vratiš nazad, u sranje. Nisi glup, a ima i ovde ljudi koji ti mogu dati neke smernice.
Nemoj molim te biti toliko grub prema sebi, znam da ti je teško ali pokušaj bar malo da misliš pozitivno. Mnogo si kivan na sebe, ok, kapiram, ali samokritičnost je jedno a pokopavanje sebe sasvim drugo, teško se posle iskopati :)
Ovo ti pišem iz iskustva, imala sam teške periode, bila sam besna na svaku ćeliju svog bića, uhh, to je bilo gore od svih zikri, ponovnih navlačenja, potpisivanja kapitulacije. Borba je teška ponovo zavoleti sebe.
Naravno, nemam nikakvu čarobnu formulu. Ne bih mogla sada da filozofiram ovde o ljubavi, malim stvarima, nisam taj lik, ali ima svašta i u klišeima :)
anfak,
slažem se sa tobom.. ne samo na ovom postu.. često skapiram da imaš dosta pametnog da kažeš.. da izvlačiš stvari iz iskustva.. to je kuul. ipak, nijedanput (kliko ja visim na forumu) nisam naleteo na tvoju priču.. ne mislim na ispovest, znam da ti se to ne da.. al kontam, ono, kako si ti , eto, to uspela?? ne verujem da je promena sredine jedina koja je odradila svoje..
pogotovo te psihičke zajebancije.. ja kliko god kukam na jebenu zikru, ipak je i dan dans nekako prevarim.. al, ono što sledi, me uglavnom ponovo vrati na početak priče..
stoji to da su klišei korisni.. nekad zaista i nemaš šta dakažeš osim klišea.. jbg, neko pametniji (ili makar stariji i iskusniji) je to već sve promislio pre nas..
pa imamo sreće što postoje klišeJi..

eto ti domaći (ako pročitaš ovo).. napiši te prve korake,prve mesece bez dopa..
kako zavoleti to jebeno biće koje nas je povredilo van svih granica i odvuklo kroz pakako i nazad (namerno se ovde frljam klišeima..)

param,

čitao sam tvoju ispovest LIVE, dan za danom.
slažem se da je trebalo da je, s vremena na vreme i pročitaš...
kad si već bio , onomad u NSu, mogo si da se javiš..odemo NA neki sastankić, ovo-ono..

borba još traje??
biju naši, biju partizani!

pozzzzzzzz, Nik (ovo ti je da se ne smaraš brojanjem, svaki put)
Param-parcad

Post by Param-parcad »

anfakabl opravdava svoj nick...sledeci put kad dodjem,javljam ti se nice,a to je vrlo skoro...sta znam,razmisljao sam ovih dana da nesto napisem ali sta god bi napisao,zvucalo bi krajnje pateticno a patetiku sam poceo da prezirem iz dna svoje kontaminirane duse...borba i dalje traje,naravno,ali ja je ne osecam..osecam samo da mi je mnogo dosadno u zivotu.jedini rad koji apliciram na sebi je rad u teretani...a i ova jesen,zlo u najavi,me jebe pravo u glavu.pozdrav
Post Reply