Moderator: sanela
sanela wrote:@7474 i @vudd - nemojte bez veze da vas upozoravam i da zachatavate teme.
@7474 - u ovoj raspravi kvisko ne vrijedi.
thanx & you take care7474 wrote: srećan put i mirno more!
Param-parcad wrote:opusteno @7474,razumeo sam te.@vudd zovi me kako hoces dok god si ti meni srecan![]()
osvrnuo bih se ponovo na idilicnu sliku zivota koju je sale iskonstruisao...mislim da mnogi ovde imaju te sitnice(pranje vesa,kuvanje...),pogotovu ako nisu ni ozenjeni ni nista kao,recimo,ja...a sto se jurenja klinki tice,ni to nije bog zna sta,kad sve beze a coska nigde...pocele su da strepe da ih ne pitam za upaljac ili koliko je sati...misle da bi mogao da to shvatim kao odobravanje pa da mi odmah padne na pamet da ih zenim i slicno.a tek sto sam primio debeli,ogromni,ledeni qrac od pripadnice suprotnog pola za koju sam mislio da sam bog i batina...pao sam psihicki,koliko se moglo pasti ali,kao sto rekoh i pre,o tome cu kada budem mogao i sam da se smejem tome(ako ikad)
"Ikada" je moguće, fora je u "ikako"Param-parcad wrote:..stvarno bi bilo vreme da mi se svest vise ocisti a razum vrati...ako je to ikada moguce.
anfak,anfakabl wrote:"Ikada" je moguće, fora je u "ikako"Param-parcad wrote:..stvarno bi bilo vreme da mi se svest vise ocisti a razum vrati...ako je to ikada moguce.![]()
Nemoj da se plašiš, moguće je svakako, pa evo - napravio si taj famozni "prvi korak" (hiljaditi put), sada ti treba bolji plan od prethodnih da se ne vratiš nazad, u sranje. Nisi glup, a ima i ovde ljudi koji ti mogu dati neke smernice.
Nemoj molim te biti toliko grub prema sebi, znam da ti je teško ali pokušaj bar malo da misliš pozitivno. Mnogo si kivan na sebe, ok, kapiram, ali samokritičnost je jedno a pokopavanje sebe sasvim drugo, teško se posle iskopati![]()
Ovo ti pišem iz iskustva, imala sam teške periode, bila sam besna na svaku ćeliju svog bića, uhh, to je bilo gore od svih zikri, ponovnih navlačenja, potpisivanja kapitulacije. Borba je teška ponovo zavoleti sebe.
Naravno, nemam nikakvu čarobnu formulu. Ne bih mogla sada da filozofiram ovde o ljubavi, malim stvarima, nisam taj lik, ali ima svašta i u klišeima