Ajmo Jovo na novo!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

IGLA U PLASTU SIJENA-,Puno hvala na podršci i puno ti hvala na ovim rijecima hvale.Možda neki i ne shvataju koliko znaci to kada te i prijatelji i tvoji najblizi shvataju i razumiju.To je jedan veliki plus i vedan veliki moralni čin.Ja stvarno ne znam, ali ja ne bih mogao da nekom zabijem nož u leđa,sada pazim sta govorim i sta radim a sve zato da ne bih koga povrijedio ili uvrijedio.Puno ima toga na ovom svijetu,lošeg i crnog tako da je prava rijetkost kada se nađe osoba poput tebe da ovako daje podršku ne znanom prijatelju.PUNO TI HVALA !!! :oops:
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Vidis, kad pogledas unatrag, veliki je to uspjeh zar ne?! 2 godine nije malo, jeste da se ide samo korak po korak naprijed ali boze moj, ima rezultata, i mogu ti reci da lijepo zvuci kad kazes 2 godine, zar ne :wink: . Samo se ti drzi! :D
Jelena, pa imas li neke kolegice sa faxa ili nekog kod koga bi mogla stvari ostaviti, ako ces se vratiti opet u London moraces te stvari opet nositi sa sobom.
pozz
Fanatik

Post by Fanatik »

Kada je prošla 1 godina,ja se počeo hvaliti i prsiti i jedan moj prijatelj mi kaze: "Šta je bolan,pa 1 godina je kao ni jedna". Kad skontam i jeste,ali sada poslije 2 gdo. vala i ne razmisljam puno o tome,samo razmisljam kako jos ostaviti metadon.Hmmm,teze malo to ide ali iće ja se nadam. :-)
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Ma e kad si ostavio heroin, ostavices i metadon. Step by step, polako, smanjuj, i to je to. Kako ono kazu, niko nije umro kad je ostavio dop :wink: ...
Ramona

Post by Ramona »

Ma sto ti taj sere stari jebate - pa jedan tjedan se ne ufurat je kao cila vjecnost - A KAMOLI GODINA !!! Jedna ko nijedna? Ma daaaj - pfffff!!!!!
(Jelena nisi rekla jesi li se cula s M? Pozdrav od mene)
Pusa vela Anici i Omaru ... chakam vas na chatu
Jelena

Post by Jelena »

Ramona, nisam se cula sa M. Necu ni zvati, osim ako mi bas zagusti... Pokusati cu izbrijati na pozitivu...
Anamarija... vecina ljudi na mom faxu nije iz Londona i imaju isti problem sa stvarima kao i ja. Oni koji i jesu odavdje, sa njima nisam toliko bliska da bi mogla ostaviti nesto kod njih.
Fanatik

Post by Fanatik »

Evo vec 2 h pokusavam da udzem na ovaj chat ali nesto nece,ne znam sta mu je.A Ramona jeste upravu si ba,ovaj stvarno i ne zna koliko znaci za nas 1 mjesec a kamoli i godina,uffffff ala je zimaaaa.
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Kako nece?? imas li instaliranju JAVU?
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Jutro svima.
Jos jedan tmuran i kisni dan, a tek kako je hladno...brrrr.
Jelena, pa bas je to bezze kad nemas di ostaviti stvari, a pogotovo sto sam vec i rekla, kad se budes vracala u London moras opet sve nositi sa sobom. Jesi li bar rijesila gdje ces biti kad se vratis u London?

Kako ste ostali??
(Ramona x :wink: )
Jelena

Post by Jelena »

dobro jutro :)

Ostaviti cu par kutija kod bivseg, kako sam i planirala na pocetku. Sljedece godine jos ne znam di cu zivjeti. Prijavila sam se u studentski dom, ali se nadam da cu iznajmiti stan sa nekime sa faxa, dom mi je kao zadnja alternativa..
Kod mene je ovih dana totalno vedro, hvala Bogu.. sada uzivam u totalnom neradu.. zavrsila sam sve sto sam trebala sa faxom pa sada ljencarim i polako dovrsavam pakovanje. Idem doma u nedjelju, jos ne mogu vjerovati, pa to je prekosutra! covjece...

jos jednom svima pozdrav i dobro jutro :)
Locked