Ajmo Jovo na novo!!!
Moderator: sanela
IGLA U PLASTU SIJENA-,Puno hvala na podršci i puno ti hvala na ovim rijecima hvale.Možda neki i ne shvataju koliko znaci to kada te i prijatelji i tvoji najblizi shvataju i razumiju.To je jedan veliki plus i vedan veliki moralni čin.Ja stvarno ne znam, ali ja ne bih mogao da nekom zabijem nož u leđa,sada pazim sta govorim i sta radim a sve zato da ne bih koga povrijedio ili uvrijedio.Puno ima toga na ovom svijetu,lošeg i crnog tako da je prava rijetkost kada se nađe osoba poput tebe da ovako daje podršku ne znanom prijatelju.PUNO TI HVALA !!! 

-
Vidis, kad pogledas unatrag, veliki je to uspjeh zar ne?! 2 godine nije malo, jeste da se ide samo korak po korak naprijed ali boze moj, ima rezultata, i mogu ti reci da lijepo zvuci kad kazes 2 godine, zar ne
. Samo se ti drzi!
Jelena, pa imas li neke kolegice sa faxa ili nekog kod koga bi mogla stvari ostaviti, ako ces se vratiti opet u London moraces te stvari opet nositi sa sobom.
pozz

Jelena, pa imas li neke kolegice sa faxa ili nekog kod koga bi mogla stvari ostaviti, ako ces se vratiti opet u London moraces te stvari opet nositi sa sobom.
pozz
-
-
Jutro svima.
Jos jedan tmuran i kisni dan, a tek kako je hladno...brrrr.
Jelena, pa bas je to bezze kad nemas di ostaviti stvari, a pogotovo sto sam vec i rekla, kad se budes vracala u London moras opet sve nositi sa sobom. Jesi li bar rijesila gdje ces biti kad se vratis u London?
Kako ste ostali??
(Ramona x
)
Jos jedan tmuran i kisni dan, a tek kako je hladno...brrrr.
Jelena, pa bas je to bezze kad nemas di ostaviti stvari, a pogotovo sto sam vec i rekla, kad se budes vracala u London moras opet sve nositi sa sobom. Jesi li bar rijesila gdje ces biti kad se vratis u London?
Kako ste ostali??
(Ramona x

dobro jutro 
Ostaviti cu par kutija kod bivseg, kako sam i planirala na pocetku. Sljedece godine jos ne znam di cu zivjeti. Prijavila sam se u studentski dom, ali se nadam da cu iznajmiti stan sa nekime sa faxa, dom mi je kao zadnja alternativa..
Kod mene je ovih dana totalno vedro, hvala Bogu.. sada uzivam u totalnom neradu.. zavrsila sam sve sto sam trebala sa faxom pa sada ljencarim i polako dovrsavam pakovanje. Idem doma u nedjelju, jos ne mogu vjerovati, pa to je prekosutra! covjece...
jos jednom svima pozdrav i dobro jutro

Ostaviti cu par kutija kod bivseg, kako sam i planirala na pocetku. Sljedece godine jos ne znam di cu zivjeti. Prijavila sam se u studentski dom, ali se nadam da cu iznajmiti stan sa nekime sa faxa, dom mi je kao zadnja alternativa..
Kod mene je ovih dana totalno vedro, hvala Bogu.. sada uzivam u totalnom neradu.. zavrsila sam sve sto sam trebala sa faxom pa sada ljencarim i polako dovrsavam pakovanje. Idem doma u nedjelju, jos ne mogu vjerovati, pa to je prekosutra! covjece...
jos jednom svima pozdrav i dobro jutro