kupujem-prodajem :)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Vodolija

Post by Vodolija »

Pozdrav Saneli...evo nama reda na forumu!!!
zvrky

Post by zvrky »

Nego,neko mora red da napravi :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
M4j4

Post by M4j4 »

Ahahaha,a to za popaja,i ja sam citala POPECE,pola cirilice,pola latinice,hehe...a inace cirilicu ne koristim godinama,od 6.razreda kad smo imali francuski u skoli pa me mrzelo da mesam,aj sad pisi cirilicu,aj sad latinicu,pa zbog stranog jezika sve pocnem latinicom i tako i ostane.A vala i ceo svet je koristi (sem Rusije,Makedonije,Bugarske i jos valjda drzave bivseg SSSR)
opet sam off topic,ali Sanelica nasa je tu,joj koliko se sve prolepsalo i sredilo SANELA LEGENDO!!!treba nama kontrole,cak stavise prija kad znas da neko pazi na tebe,jebes anarhiju-menjam misljenje definitivno!!!
Image
Ramona

Post by Ramona »

A ja se mislim da l' da ugradim treći bubreg :smt017 ... možda bi, ono što potrošim na njega, zaradila posli kao cirkuski izložak, ili od raznih farmaceutskih tvrtki za 'da vidimo koliko sad droge može podnijeti' proučavanje :lol:
starkid

Post by starkid »

:)

moja mama ima jedan bubreg, a majka mog nekoh ex decka je imala tri bubrega. U suštini, na mestu jednog ti izrastu dva mala... ali ta dva mala nemaju nikakvu funkciju, odnosno, kao da ih nemaš uopšte... tako da Ramona, slobodno možeš da prestaneš da se drogiraš, nema šanse da od farmaceutskih kuća nešto zaradiš! :) :wink:
M4j4

Post by M4j4 »

Sta sve ljudi nece uraditi za pare :-D
Image
Ramona

Post by Ramona »

Ne, ne, al ja bi imala 3 velika :wink:
Vodolija

Post by Vodolija »

Ja cu sa srcem dati bilo koji organ za uzvrat samo malo mozga i pameti da mi ko proslijedi :-D
Luna

Post by Luna »

ejs...u r ahead of your time :-D ...polako tek su kod bubrega hahahah
Vodolija

Post by Vodolija »

hahahaha jebo ba bubrege...imali ko mozga eto netrebaju vam i veliki i mali...ja cu zadovoljna i malim biti :D
Locked