kupujem-prodajem :)
Moderator: sanela
Ahahaha,a to za popaja,i ja sam citala POPECE,pola cirilice,pola latinice,hehe...a inace cirilicu ne koristim godinama,od 6.razreda kad smo imali francuski u skoli pa me mrzelo da mesam,aj sad pisi cirilicu,aj sad latinicu,pa zbog stranog jezika sve pocnem latinicom i tako i ostane.A vala i ceo svet je koristi (sem Rusije,Makedonije,Bugarske i jos valjda drzave bivseg SSSR)
opet sam off topic,ali Sanelica nasa je tu,joj koliko se sve prolepsalo i sredilo SANELA LEGENDO!!!treba nama kontrole,cak stavise prija kad znas da neko pazi na tebe,jebes anarhiju-menjam misljenje definitivno!!!
opet sam off topic,ali Sanelica nasa je tu,joj koliko se sve prolepsalo i sredilo SANELA LEGENDO!!!treba nama kontrole,cak stavise prija kad znas da neko pazi na tebe,jebes anarhiju-menjam misljenje definitivno!!!

moja mama ima jedan bubreg, a majka mog nekoh ex decka je imala tri bubrega. U suštini, na mestu jednog ti izrastu dva mala... ali ta dva mala nemaju nikakvu funkciju, odnosno, kao da ih nemaš uopšte... tako da Ramona, slobodno možeš da prestaneš da se drogiraš, nema šanse da od farmaceutskih kuća nešto zaradiš!