Onda ga prijaviš meni, a ne iznosiš to na svaki podforum.ziki wrote:Alo uznemirava me privatnim porukama.
Ja ti kažem, ako ne prestaneš, bićeš banovan i mirna Bosna.
Moderator: sanela
Onda ga prijaviš meni, a ne iznosiš to na svaki podforum.ziki wrote:Alo uznemirava me privatnim porukama.
Pa prekini se raspravljati.ziki wrote:Nemoj da me ucenjujes molim te, ti me banujes ja se registrujem ponovo.
Nema smisla tako da razgovaramo.Nemogu da stignem da se bavim svojim problemima ovde zbog tih svadja i rasprava stalno.
nešto kao isussaša-ex wrote:Satanizam je obozavanje bliznjeg svog, deljenje ljubavi i zelja da svima ugodis, osim sebi....
"ziki" - samo da te pozdravim,ziki wrote:Missy zajebavamo se malo, Ivica me pitao za zenidbu covek je okrenuo malo temu u pozitivnom pravcu, dosadi samo pricati o drugim clanovima foruma i stalno analizirati nekoga.
Ovde smo vecina nas sa problemima, nekad pucamo sa zivcima svadjamo se ali nekad treba i da oladimo malo.
Nije moj privatan zivot tema koja treba da se provlaci ovde.
Zenicu se mozda ponovo nekad,imam brak iza sebe a nisam zadovoljan sobom zagovnio sam se sa drogom i zato sam rekao da nemogu ni sam sebe da trpim.
Izgubio sam tlo pod nogama i zivot mi u zadnje vreme nije bas med i mleko.
Zona Sumraka wrote:ziki, gnjido krkanska...prestani da prozivas lika, nije ti dovoljno sto si ga otjerao sa foruma...
sanela katapultiraj ga, preklinjem te...