Voyager??

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Re: Voyager??

Post by sanela »

ziki wrote:Alo uznemirava me privatnim porukama.
Onda ga prijaviš meni, a ne iznosiš to na svaki podforum.
Ja ti kažem, ako ne prestaneš, bićeš banovan i mirna Bosna.
ziki

Post by ziki »

Nemoj da me ucenjujes molim te, ti me banujes ja se registrujem ponovo.
Nema smisla tako da razgovaramo.Nemogu da stignem da se bavim svojim problemima ovde zbog tih svadja i rasprava stalno.
...
sanela

Post by sanela »

ziki wrote:Nemoj da me ucenjujes molim te, ti me banujes ja se registrujem ponovo.
Nema smisla tako da razgovaramo.Nemogu da stignem da se bavim svojim problemima ovde zbog tih svadja i rasprava stalno.
Pa prekini se raspravljati.
Ja stvarno nemam vremena da se s bilo kim raspravljam. Ako ti se dolazi na ovaj forum i ako hoćeš normalno da pišeš, onda se prekini raspravljati. Ako te banujem, pa se ti ponovo registruješ, ja ću te opet banovati i tako možemo u nedogled, ali se ja onda pitam šta je svrha tvog dolaska na forum?

Opet ti kažem, ili se bavi sa sobom na forumu ili prestani pisati ili ćeš biti banovan. Imaš izbor i izvoli se odluči šta ćeš.
ziki

Post by ziki »

Sta hoces bre ti prekini ti samnom da se raspravljas, jesam ti ga prijavio privatno prosli put ti opet meni pretis da ces da me banujes.
Evo ti izvoli
...
preispitivac

Post by preispitivac »

Pokusavas da nalozis drvenu pec Ziki. Nisam cuo da je uspelo ikome.
Jurim rep
ivica

Post by ivica »

saša-ex wrote:Satanizam je obozavanje bliznjeg svog, deljenje ljubavi i zelja da svima ugodis, osim sebi....
nešto kao isus
ignorance is bliss!
majka NS

Post by majka NS »

ziki wrote:Missy zajebavamo se malo, Ivica me pitao za zenidbu covek je okrenuo malo temu u pozitivnom pravcu, dosadi samo pricati o drugim clanovima foruma i stalno analizirati nekoga.
Ovde smo vecina nas sa problemima, nekad pucamo sa zivcima svadjamo se ali nekad treba i da oladimo malo.
Nije moj privatan zivot tema koja treba da se provlaci ovde.
Zenicu se mozda ponovo nekad,imam brak iza sebe a nisam zadovoljan sobom zagovnio sam se sa drogom i zato sam rekao da nemogu ni sam sebe da trpim.
Izgubio sam tlo pod nogama i zivot mi u zadnje vreme nije bas med i mleko.
"ziki" - samo da te pozdravim,
(u prepirke i rasprave ne ulazim, sutradan kad sam izašla na forum, postovi su izbrisani, tako da ne znam - i bolje, šta je ko kome rekao, rasprave inače ne volim pa... nego ti se obraćam kao nekom čije sam postove ranije čitala na raznim temama...)
Polako, korak po korak, obrati se nekom stručnom licu, kvalitetnom terapijom i minimalnom količinom "nečeg" svoje trenutno stanje dovedi u red... koliko se to može u ovom "ludom svetu" u kojem svi trenutno živimo...
Polako, proći će, samo izdrži, vremenom se sve da rešiti... imaš za koga da živiš ... Nedaj se!
Kako si Ti sada, boli li te (uz one bolove koje si ranije opisivao na jednoj drugoj temi) ova nova povreda, imaš li jake bolove i jesi li uspeo to da saniraš kvalitetno, možeš li da radiš - ili si morao na bolovanje zbog toga...
Pozdravljam Te puno... izdrži i nedaj se
Last edited by majka NS on Fri Feb 10, 2012 4:34 pm, edited 1 time in total.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

nemoj tako sanela...vidis da je covek opcinjen njegovim likom i delom....
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ziki, gnjido krkanska...prestani da prozivas lika, nije ti dovoljno sto si ga otjerao sa foruma...

sanela katapultiraj ga, preklinjem te...
ivica

Post by ivica »

Zona Sumraka wrote:ziki, gnjido krkanska...prestani da prozivas lika, nije ti dovoljno sto si ga otjerao sa foruma...

sanela katapultiraj ga, preklinjem te...

Šta si nepismen, ziki je rekao svoje vezano za voyagera i stavio je tu točku. Ne proziva ga više.
ignorance is bliss!
Locked