ocajna sam!!!!

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

winston85

Re: ocajna sam!!!!

Post by winston85 »

ej, samo ti polako. sacekaj da doobro pukne pa onda nesto preduzmi.
meni ovo izgleda kao da ovde saras gluposti, ogovaras coveka u kojeg si "zaljubljena" jos se i "smejes" njegovom psihoticnom stanju.
idi ti jos malo ruckaj pasulja...
cuj drogira li se... jesi to skonto po narkomanskom zargonu pisanja ili onako? :mrgreen:
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
elena91

Post by elena91 »

winston i ja mislim da je vudd dosao do tog zakljucka zbog mog narkomanskog zargona,nema sta drugo,to je u pitanju :-D i vuud da znas ne drogiram se:P
kako mislis smejem se njegovom psihoticnom stanju?pa ne mogu sad da se ubijem,pogotovo sto i ne znam sta je u pitanju....
ko vampir :D ,ah da znas i jos i mene budi.
inace sad sam ga zvala da idemo malo da skitamo sa mojom drugaricom a on onako depresivno kaze nije mu do zivota ali ako se meni zajebava da se slobodno zajebavam...eto to su te promene raspolozenja! u jednoj poruci euforija,sve extra i onda nije mu do zivota!
Šmizla

Post by Šmizla »

I ovako mi možemo nagađati do kad hoćeš...možda je šizofrenija, a možda i nije...možda je droga, a možda i nije...možda se samo šali, a možda i ne šali...možda je rođen s' tim...a možda je to
Image
i tako...ispitivaćemo ljude ali nećemo ništa konkretno preduzeti po tom pitanju.
Ah, da...koliko vidim tebi bi bilo veliko olakšanje kad bi se ustanovilo da je ipak droga a ne tako opaka bolest kao što je šizofrenija...
BUDI NA ŽIVOTU!!!
elena91

Post by elena91 »

ccc kako si bezobrazan :-D
smizlo pa necu da lazem ...znam ja da je i narkomanija teska bolest ali jeste,bilo bi mi mnogo lakse da kaze jeste u poslednjih 2 meseca sam uzimao kokain\speed ili vec sta nemam pojma od toga mi nije dobro,gubim se,prolupao sam i onda ja (naivno) racunam kad prestane da uzima to ,prestace i ti excesi a ako je sizofrenija,onda....sta onda:((((((a nije sizofrenija pa da je sizofrenija ne bi mi rekao objasnicu ti sta se desavalo nekako ima neki drugaciji stav!
vudd

Post by vudd »

sanela jaranice...???
nije li malo bezze kad vako obrišeš postove ?
winston i ja mislim da je vudd dosao do tog zakljucka zbog mog narkomanskog zargona,nema sta drugo,to je u pitanju
đe je zaključak???
osim onog da neki ljudi sa foruma ne puštaju vodu kad idu da pišaju?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
elena91

Post by elena91 »

pa dooobro jeste,to je glavni zakljucak ali doneo si jos neke:pP inace ubedila sam ga da idemo u grad sa sve mojom drugaricom :D Nije on tako los i ako je rekao da mu nije do zivota ipak idemo u zivot,ako se ne predomisli u medjuvremenu!
winston85

Post by winston85 »

ma nema veze, bitno je da ne boli....tako bi rekao krecnjak moj drug.
eto, uradila si nesto. izvukla si ga iz kuce, to je dobar znak. malo po malo pa ces moci mozda da ga nagovoris da ode kod onih stvaraca mozdanih oluja, onih dr.psi.
ne znam, 100. ti sreca zelim, a njemu brz oporavak...
elena91 wrote:kako mislis smejem se njegovom psihoticnom stanju?pa ne mogu sad da se ubijem,pogotovo sto i ne znam sta je u pitanju....
SVIRA MI: LJUDI NISU ISTI...BREJKERSI
SIFRA: RASKRINKANI VAMPIR I UZBURKANA JAVNOST
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
nanii

Post by nanii »

elena91 wrote:Re: ocajna sam!!!!
elena91 wrote:a ne znam nesto sam razmisljala mozda duguje neke pare pa zato misli da ga jure i da hoce da ga likvidiraju aahahahahhahah i da ga cekaju ispred zgrade i net da mu kontrolisu
elena91 wrote:.ali ako ima psihicku bolest onda sam stvarno bas,bas ocajna!!
elena91 wrote:inace sad sam ga zvala da idemo malo da skitamo sa mojom drugaricom a on onako depresivno kaze nije mu do zivota ali ako se meni zajebava da se slobodno zajebavam...eto to su te promene raspolozenja! u jednoj poruci euforija,sve extra i onda nije mu do zivota
E vala Elena ni tebi ne manjkaju promjene raspoloženja...........
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma ovo je neka balavurdija...
vudd

Post by vudd »

al znaju jezik jebiga :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Locked