Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!
Moderator: sanela
Re: Buen vijahe
ne stigoh ti rode jucer na mjel detaljno odgovoriti jer sam morao ici... pa evo ovde cu dopuniti.mise en place wrote:evo da se javim na kafi ,pa da odmag kazem:danas odlazim!
Mislim prvo idem kod prijatelja na otrvo ,a potom putujem i mojoj majci,gdje ako sve bude po"paklenom planu",treba da se vidim sa svojim sinom i njegovom majkom.
Mozda dodje i moj stari koji zivi u Francuskoj,valjda ce sve biti kako treba.Znam da je stvar prilicno ubrzana ali vremena se nema i mora se dalje.Trenutno sam na godishnjem ,i prije no sto pocne novo rasturanje poslom treba te jako bitne stvari da uradim.Prebrzo je sve,ja josh uvjek kishem i ponekad imam diareju i jezim se,treperim.
Prijatelju idem zato sto je on Clean,i zato sto ovde sam pomalo usamljen i mislim na drogu.Bez laganja bio sam na vratima da krenem po"nju".Dobro bjeg mi je sad potreban ali kad budem jaci malo se odmaknem bice puno bolje.
Eto raja.budite mi dobro i samo naprijed,osjecam se da je proshao jedan jako bitan momenat mog zivota ili opet "jebeni pad na chelenku.."
ali nishta zapravo josh nije proshlo,tek pocinje..
Srcani pozdrav ,Mise-en-place
pravo dobra odluka ako mene pitas jer promjena sredine je bila presudna mnogim ljudima za ostati cisti... jebeno je ono svkodnevno susretati njuske od kojis si kupovao ili se sa njima rokao... a ne pokleknuti iskusenju.
mislim, da ne bude sada kako pametujem a sam sam u istoj situaciji - nisam. moja prica je malo drugacija jer svjesno nisam htio u ovaj novostvoreni svijet si uvlaciti dop... bar ne na onaj nacin na koji sam ga prije imao... nego sam ovo kratko sto sam navucen bio odlazio po getima na stritu kupovao tako da nemam nikakvu ekipu, telefone i slicno... solirao sam svo vrijeme.
sada mi samo ostaje ne ici kupovati... ali to me ne brine jer otkada zivim tu vidim ih po cijelome gradu pa nisam, ne vidim zasto ne bih tako mogao i nastaviti?
elem, da se vratimo rodu mojemu... sve najbolje od mene i naravno sretan put... a u kontaktu cemo ostati enivej kako ti i u mejlu rekoh jer sam te u ovo par dana sto te poznam zavolio posto si jako simpatican lik.
pazi na se i ziv bio.
i am what i am and what will be will be
Čuvaj se, mise, sretan ti put - i da ti što prije prođe to ježenje i slično - ma slušaj - sredi Catapressan - to ti nije droga nikakva, nego se pije posli skidanja, upravo zbog tih simptoma koji ostaju nakon što prođe ono najgore - ja ga osobno nisam pila, ali moj frend R ga je pio nakon što se vratio od Sakomana, a i Luna ga, evo, preporučuje - on ti smiruje/snižava tlak, koji nama u krizi i poslije dok se tijelo skroz ne očisti, divlja gore dolje, i zato se znojimo i ježimo i s...o ka luđaci - i to je opasno jer te to može potjerat nazad - mene bar uvik je - alergična sam na to znojenje i uvik bi se išla sredit samo da zaustavim onaj slap ispod ruke - takve te stvari, mislim, vrate nazad - zato ih zajebi kad već imaš čim ...
Uh, znam, zakasnila sam, već si otišao - ali nema veze - otvorit ćeš ti forum negdi već, sigurna sam ...
SRETNO !!!
Uh, znam, zakasnila sam, već si otišao - ali nema veze - otvorit ćeš ti forum negdi već, sigurna sam ...
SRETNO !!!
ne kuzim... jebo te sto kada sam sa majom pricao ona rece a ja potpisah: sramota me kakav sam ja narkoman kurca ne kuzim nista od ovih tableta silnih koje se pominju po forumu jer nisam nikada ih koristio.
ja sam samo uzimao na krizi kodein, merfin, polaminedon... ovako nekada puknem koji valijumcic uz alkohol da e razblazim i to je otprilike moja tabletomanija.
inace... pa treba li ti lijecnik propisati recept za to sto pominjes... gdje ce on siromah to nabaviti sve ida zeli piti?
ja sam samo uzimao na krizi kodein, merfin, polaminedon... ovako nekada puknem koji valijumcic uz alkohol da e razblazim i to je otprilike moja tabletomanija.
inace... pa treba li ti lijecnik propisati recept za to sto pominjes... gdje ce on siromah to nabaviti sve ida zeli piti?
i am what i am and what will be will be
...pale...jah. ALi obicni doktor opste prakse. Jer to nije narkotik. Idi na google procuci malo o njemu...ozbiljno. Kod nas se zove-clonidine. eto ...i ne nepreporucujem ja nikome nista-Da ne bi bilo zabune. To je bio moj savjet...i odgovor za skidanje, nervozu, nesanicu i sl. No ...svako sebi zna najbolje a i sa doktorom se treba konsultovati prvo. To je moj prijedlog
!
eto toliko.
Mise...javi nam se cim dodjes....(svom coporu
) hehehe...salim se. Jedva cekam da cujem kako je sve proslo.
Omareeeee.....sta si to radio..misha li ti tvog? mamuras ti a? neka neka....nisi dugo ...
ajde dze' taj spot?
Mona....pa probaj!! Pa ni ti neces biti primorana da trcis nazad...pa da.
Eto tako...dobar jutar'...evo ja sam doruckovala i trenutno pijem vodu
no nema veze...
gdje su mi svi ostali?? zvrky, pepe, NS, Archy,play, LULUUUUU!!!-gdje si se sakrila????
mislim...nema vas na kafi....ostali su tu....

eto toliko.
Mise...javi nam se cim dodjes....(svom coporu

Omareeeee.....sta si to radio..misha li ti tvog? mamuras ti a? neka neka....nisi dugo ...
ajde dze' taj spot?
Mona....pa probaj!! Pa ni ti neces biti primorana da trcis nazad...pa da.
Eto tako...dobar jutar'...evo ja sam doruckovala i trenutno pijem vodu

gdje su mi svi ostali?? zvrky, pepe, NS, Archy,play, LULUUUUU!!!-gdje si se sakrila????
mislim...nema vas na kafi....ostali su tu....