Piramide i ostali"fenomeni"

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

palefaced

Post by palefaced »

prvo purple a nakon toga postane svijetlo plav. valjda.
i tebe cudna pitanja muce . :D
btw sad ce ona nekompetentna moderatorica sanela uzeti i otvoriti novu temu sa nazivom 'strumpfovi' pa prebaciti ovaj nas dijalog tamo.
i am what i am and what will be will be
Ramona

Post by Ramona »

Hehehe Bljedoliki - ma niisaam - nego, eto, asocijacija čista - a i iskreno, jebi ga - što bih radije - e, ja bi ipak to - naravno - ne volim cucit baš puno - ali tak nešto egzotično ka lollipop s crvom unutra je ... lovelypop! (ne kradi - moja složenica/izmišljotina hehee):wink: ... ne znam nikog tko je stvarno pojeo tog crva iz mescala (puno njih bi reklo 'tekile', al to nije to, je l' da? tekila je bijela a mescal je žućkast, i ima crva - mada i tekila može biti žutkasta, eli? ne znaaadem :roll: ) ... a što san ti tila reć ... je li stvarno taj crv, ka, puca ful - više nego cila boca cuge oltugedr - ne kužim na koju foru - kako može toliko otrova stat u crvića - sve da je 100%tni alkohol - opet - ne znam - mala mu je brate kubikaža - ili 'paak' ... (R se češe po glavi, a iz - 'opet ona' - buujne kose ispadaju crvići puni cuge i krevelje se po stolu iščuđavajući se neukoj djevojci koju svrbi neznanje)... uh, a i ja brate, mogu do sutra kad se navijem (napijem?) ...
palefaced

Post by palefaced »

jesi ti to sad pijana?! :o
sad se u meni budi ono cime te mama strasila kao curicu. :D
inace... ma ne puca toliko sad taj crv kao da si poje trip ili uzeo pejotla... ali onako fino zazujis od njega.
tko bi ga znao koji je kurac u njemu... moguce bas zivi u tim kaktusima pa kad cijeli zivot rovis kroz njih logicno je da je velika koncentracija toga sto god vec te pucalo iz njih ima i u njemu. ovo je nekakva moja teorija koju sam sada smislio posto se nisam ako ces iskreno nikada ni raspitivao.
ja sam od onih narkomana sto ne vole znati na koji nacin droge koje uzimaju djeluju tako da onda ne znam ni na koji nacin me sjebavaju.
ignorance is bliss. :D
a tekile sto se tice... imas je kao i nase rakije: i zuckaste i smedjkaste i providne... pa koju ti gust piti.
mene nervira onaj limun i sol, ja to uvijek onako solo tucem a zalijem pivom.
M4j4

Post by M4j4 »

palefaced wrote:ok onda, ispunio sam znaci svoju primarnu svrhu bitisanja na ovome forumu - uveselio sam nekoga.
bravo ja!
mislim da je ovo dovoljan dokaz kako sam dobar terapeut i kako treba mene umjesto one nekompetentne sanele staviti da ovde budem moderator... za pocetak. nakon toga kao logican slijed da postanem i vlasnik sajta koji cu onda napuniti reklamnim banerima a novcem koji zaradimo od njih placati cu metadon svim dzankijima koji nisu u mogucnosti priustiti ga.
8)
Image
Ramona

Post by Ramona »

Hahaa 'ignorance is bliss' .. ne žive ti tuu crviii Palefaceeed - haha - nema peyote nametnikaaa !!! Hehehe - a mescal i tekila se prave od jedne vrste agaveee - veeeeheelikog kaktusaa 8) . 'Kažu'.
Jeebate blago otima što uvik 'kažu', biće da oni sve znaju :shock: aaajme meni - ts ts - Sveznadar Pametnjaković.

'Gubim se'
Ja
:lol:
palefaced

Post by palefaced »

hm nisam ovo skuzio... ali ti koji kazu u pravu su.
pravi se tako sto se ogromni korijen toga kaktusa iscetvrta, stavi na dosta lave/zare i onda zatrpa zemljom i tu fermentira danima nakon cega otkopaju i sad kako tocno prave ne znam.
tako sam cuo a za crva fakat ne znam odakle dolazi, to sam i napisao.
mise en place

e,raja

Post by mise en place »

bljedoliki buraz bez tih recepata kako se pravi ,mogao bi neko da pokusa da ostavi nesto drugo da fermentira i zajebe se ozbiljno....pa i za drogu postoje strucnjaci a posebno za te vrste halu.droga gdje kolicine se kontaju u mmilllim.Gljive i sve to nije nikakav fenomen ali ima nesto o San Pedru...fenomenalno.
palefaced

Post by palefaced »

hm dabogda da bi mogao jer cisto sumnjam da je nekome lako zbaviti agavu.
a tamo gdje rastu... ljudi vec znaju sta ce sa njome, kao i kod mene sa sljivama. :D
inace... cega to lijepoga ima u san pedru? daj da idemo i tamo se malo rokati ako je stagod sto jos nisam probao.
Ramona

Post by Ramona »

Što - jesi jeo San Pedro???
(San Pedro, Bljedoliki, je kaktus isto, koji isto sadržava meskalin, ko i peyote, samo u manjoj mjeri) :wink:
Last edited by Ramona on Wed Nov 02, 2005 9:24 pm, edited 1 time in total.
mise en place

e ,revolveras

Post by mise en place »

Ma to je slican fazon ima u peru-u,jedna planineuAndama tamo gdje su te staze za "sljetanje"i tamo je vidjeno vec sve unaprijed ali s time"barata " svestenik.Neka sajla koja raste u sumi kao lijana koju jase Tarzan...ima gore da se penje tri-cetri dana a onda seanse na San pedru ,mozda otud i price mislim da je M4j4 docaravala situaciju kad vide daleku buducnost uf!
Locked