Ispada ako nisi u AN(sta je to neka stranka,sekta,organizacija?),ne vrijedis nista,jer samo preko AN se moze skinit s dopa.
I to "gura" individua,koja je prije "gurala" da je samo komuna OK,pa su ga izbacili iz dvije,pa je sad nasao i dva-tri "prateca vokala",koji su mu se toliko uvukli u guzicu,da im samo noge vire.
Mislim,netko koga izbace iz DVIJE komune,dakle iz udruga,ajmo rec,koje primaju svakoga,bez postavljanja previse pitanja,ocito jedino preko interneta,moze lijecit svoje frustracije,jer u stvarnosti,nema cime da se "prsi".
Da je ovaj forum "kljucni faktor" u lijecenju narkomana,koji su u stanju izvarat i vlastite roditelje,je maloumna tvrdnja,i zasluzuje samo podsmijeh.
A sada o AN.
Nabijem ja na *urac tu knjigu,kao i sve skupa sto dolazi iz USA,prilagodjeno najretardiranijoj naciji na svijetu,gdje pola ljudi ne zna,ni tko im je predsjednik,te ih svaka budala moze izmanipulirat,sto su i dokazali,milion puta do sada.
Ima u EU,i u nasim drzavama,dovoljno strucnjaka,komuna i programa,i tko hoce,moze se izlijeciti.Na nacin koji njemu najvise odgovara.
12 koraka?????
Pa sve nas je dragi Bog stvorio,unikatne i razlicite.Svako ima svoj zivot,svoje osjecaje,probleme....
I sad sve zajedno trpat u neke glupe okvire,sablone....Neka hvala.
Kvalitetnije komune su odavno shvatile,da ne postoji "vrijeme programa" i da je "program" nesto jako rastezljivo i relativno,jer je svatko od nas drukciji i poseban.
Alkohol,cigarete?
Normalno da u pocecima svakog ozbiljnijeg lijecenja,svako "popustanje kocnica",uzrokovano npr. alkoholom,i razno-razni kompromisi sam sa sobom,mogu biti pogubni,ali osudjivat osobu ako popije pivo,je debilno.
Obicno ljudi,pod utjecajem tih debilnih dogmi,kada popiju pivo,ili naprave nesto,sto se u tom "programu",smatra za grijeh,dozive pad samopouzdanja,i strah od osude drugih,te onda lako posegnu i za drogom,pa se ovi onda nasladjuju,u smislu:"Vidis,da smo bili u pravu".Kretenizam apsolutni.
Osoba pod "utjecajem",nema pravo da govori.
Budalastina.
Neko tko je u problemu,ima ogromnu potrebu da prica,te treba nekoga tko ce ga saslusat,pa sad i da prica gluposti,jer se tako stvara povjerenje,i osoba se lakse otvara i prima pomoc.
I za kraj,zamolio bih Masturbansona da objasni,kakav je stav u toj "knjizi",prema odlasku prostitutkama,na kojem je to "koraku"?
Ili je to sastavni dio "lijecenja".
Dobro je jedan stari forumas primjetio.
Ovakvi(a i svi internet forumi),su pravo "ljepilo",za sve vrste psihopata.
Takvima droga samo maskira prave poremecaje,koji su puno dublji i kompleksniji.
Pa sta ima,virtualci...
Moderator: sanela
Re: Pa sta ima,virtualci...
Kakav debil.
Jos 27 dana.

Jos 27 dana.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
pupj'
Last edited by bojanol on Thu Dec 17, 2009 11:07 pm, edited 1 time in total.
Dobar ti je avatar bojane-Privukao bi paznju da si dosao u BG. "Svira mi":}
Joj Bojane bas ces da me zajebes sto cu da te otjeram nekim stavom.Znaci da i neces ,ko sto i neces,da se skidas.I ko te jebe.
Nego i ja sam dobio sestrica juce.Prvo dijete u zadnjih 28 godina u mojoj porodici.To je valjda veliko,samo ja jos ne znam kako.

Nego i ja sam dobio sestrica juce.Prvo dijete u zadnjih 28 godina u mojoj porodici.To je valjda veliko,samo ja jos ne znam kako.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
- decak_iz vode
Ima u EU,i u nasim drzavama,dovoljno strucnjaka,komuna i programa,i tko hoce,moze se izlijeciti.Na nacin koji njemu najvise odgovara.
Pa sve nas je dragi Bog stvorio,unikatne i razlicite.Svako ima svoj zivot,svoje osjecaje,probleme....
I sad sve zajedno trpat u neke glupe okvire,sablone....Neka hvala.
potpisujem....Normalno da u pocecima svakog ozbiljnijeg lijecenja,svako "popustanje kocnica",uzrokovano npr. alkoholom,i razno-razni kompromisi sam sa sobom,mogu biti pogubni,ali osudjivat osobu ako popije pivo,je debilno.
Obicno ljudi,pod utjecajem tih debilnih dogmi,kada popiju pivo,ili naprave nesto,sto se u tom "programu",smatra za grijeh,dozive pad samopouzdanja,i strah od osude drugih,te onda lako posegnu i za drogom,pa se ovi onda nasladjuju,u smislu:"Vidis,da smo bili u pravu".Kretenizam apsolutni.
Osoba pod "utjecajem",nema pravo da govori.
Budalastina.
Neko tko je u problemu,ima ogromnu potrebu da prica,te treba nekoga tko ce ga saslusat,pa sad i da prica gluposti,jer se tako stvara povjerenje,i osoba se lakse otvara i prima pomoc.
ali ne bih se ja ni zajebavao sa mansonom stvarno mi izgleda kao da je mnogo zajeban lik....mislim vidim sprda se tu sa svima, napusava, deli lekcije, osudjuje sve druge nacine lecenja...sam Bog nam ga je poslao da nas sve prosvetli....
Neka sila bude s tobom!!!!!

..haha...bold? neka vam bude,...
...meni ste glupo smjesni,...neki vise ,.neki manje,..a ponajvise manson(nisam se do sada hteo upletati u diskusije,.ali sad moram),...kako (jbt) mozes da tvrdis da ima samo jedan nacin lecenja i izlecenja,...i to tako jako branis,..da covek pomisli da su te isprogramirali-brain-washed,..totaly,...
...bez veze,..totalno,.....ljudi smo svakaki ima nas svakih,...svi smo drugaciji,....nema ni dva ista,...i zato:ima nesteto mogucnosti prici ka putu izlecenja i svako ce izabrat svoj,...i kad to covek uradi ,.treba mu pruzati podrsku....pogotovo na narkomanija.ba...
...to je to,...
...bas mi je zao,..da sam sad to morao napisati,..ali vec dugo traje neka napetost u meni,..uvijek kad bih procitao neki dogmatski duboko-uman-totalno- samo -uvjereni .i sve- naj-naj,..i samo moj stav je pravi,....(post),..naseg Mansona,...
...ps,..Manson,..nista nemam protiv tebe,...osobno,..ali,..Decko!!!!!!!!!!!!!!!!! Oladi,.......zaista,...
...Narkomanija.ba,......se sastoji od ljudi koji su bili,..ili su jos uvijek u istom problemu i koji bi se (morali) medjusobno razumjeti,....a sta se tu desava,.....bez veze,.....nije realno,...
ajd,...
..znam napisao sam isto ko i mnogi ispred mene,..ali ipak,...
....
i jos nesto,......Sta sad imate protiv Voyager-a,..pustite covjeku nek pise,...info is always welcome,...a ona fora,..:kao,: sad ce neki balavac nesto procitati i odmah isprobati,..pa jbt,.....ima milion nacina saznati te stvari ,.....ne samo kod Voye,...
pozdrav svima,...
...meni ste glupo smjesni,...neki vise ,.neki manje,..a ponajvise manson(nisam se do sada hteo upletati u diskusije,.ali sad moram),...kako (jbt) mozes da tvrdis da ima samo jedan nacin lecenja i izlecenja,...i to tako jako branis,..da covek pomisli da su te isprogramirali-brain-washed,..totaly,...
...bez veze,..totalno,.....ljudi smo svakaki ima nas svakih,...svi smo drugaciji,....nema ni dva ista,...i zato:ima nesteto mogucnosti prici ka putu izlecenja i svako ce izabrat svoj,...i kad to covek uradi ,.treba mu pruzati podrsku....pogotovo na narkomanija.ba...
...to je to,...
...bas mi je zao,..da sam sad to morao napisati,..ali vec dugo traje neka napetost u meni,..uvijek kad bih procitao neki dogmatski duboko-uman-totalno- samo -uvjereni .i sve- naj-naj,..i samo moj stav je pravi,....(post),..naseg Mansona,...
...ps,..Manson,..nista nemam protiv tebe,...osobno,..ali,..Decko!!!!!!!!!!!!!!!!! Oladi,.......zaista,...
...Narkomanija.ba,......se sastoji od ljudi koji su bili,..ili su jos uvijek u istom problemu i koji bi se (morali) medjusobno razumjeti,....a sta se tu desava,.....bez veze,.....nije realno,...
ajd,...
..znam napisao sam isto ko i mnogi ispred mene,..ali ipak,...
....
i jos nesto,......Sta sad imate protiv Voyager-a,..pustite covjeku nek pise,...info is always welcome,...a ona fora,..:kao,: sad ce neki balavac nesto procitati i odmah isprobati,..pa jbt,.....ima milion nacina saznati te stvari ,.....ne samo kod Voye,...
pozdrav svima,...
Last edited by Falco on Fri Dec 05, 2008 10:39 pm, edited 1 time in total.
tryin" to be the best of me,...
....malo provokacije:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ramones,.....................i wanna be sedated!!!!!!!!!!!!
hahahaha
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wMD7Ezp3gWc[/youtube]
ramones,.....................i wanna be sedated!!!!!!!!!!!!
hahahaha
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wMD7Ezp3gWc[/youtube]
tryin" to be the best of me,...
E hajd sad vac cetiri,Falco,Decak,Sagi i Bojan,sjedite pa skontajte sta imate zajednicko.Osim sto ne volite mene.Sta vi svi volite i bez cega ne mozete?Za sta biste kurac pusili?Hajde mucnite malo glavama pametni moji djecaci.I da imam jos jedno pitanje za vas...koliko vas je danas u krizi?

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Leči se Mansone.