Ide na bolje, navikavam se na rad i život bez umjetne energije.
Nije uvijek lako, nekad sam umorna ko konj, ali to je normalno stanje.
Idemo dalje
Pozz
Moderator: sanela
Thanks Yasuyasujirozu wrote:nisam ni sumnjao![]()
best of luck
---------------------------------------------VitaJana wrote:Prođe i peti mjesec bez suba
Ide na bolje, navikavam se na rad i život bez umjetne energije.
Nije uvijek lako, nekad sam umorna ko konj, ali to je normalno stanje.
Idemo dalje
Pozz
----------------------Frajla wrote:Ooo evo ekipe
Sva sreca pa se uvek vratite sa dobrim vestima!
Bravo bravo
Man probaj sa bromazepamom, cini mi se da je manje agresivan od benze. I ja imam povremeno te probleme oko nespavanja ali skuzim da je vecinom pun mesec jbt, i onda me odvali 1,5 mg bromazepama!
Strasno... spala sam na to da me 1,5 mg broma ubije hahahaha da mi je neko pricao verovala mu ne bi
MasacreEnElDiscoBar wrote:sad vishe neznam di sam...samo mjenjam droge...uff...koje sranje ochu se rjeshit te ovisnosti a, molim Boga da mi ostavi neshto....
Dva mjeseca?????!!!???Nedogledija wrote:Prolazi polako dva meseca od nebupice... ali ne bas najbolje. Ispizdela sam jer jebeni trodoni su mi samo produzili, iako sam ih uzimala samo nedelju dana. Sada tri dana nisam, ali sam dobila i grip pa se sve to malo sad preplice. Sedim sa drugaricom, ona pije, a ja reko' da iskuckam ovo.
Uglavnom, nikakvo unazadjivanje ne dolazi u obzir, samo cekam da ovo prodje. Popila sam ketonal danas pa je onako... podnosljivo.
Doduse, zavrtelo mi se u glavi pre sat vremena, izgubih noge i zacrnilo mi se pred ocima. Nekolupanje srca, cudesa. Ali sam psihicki dobro, radim onu astrologiju preko neta i tako. Dobro je.