hey,sha mai?Shta se radi osim shto se pije jutarnja kafa i to?
Evo mise da se prijavi,danas pocinju zimske olimijske,narkomanske igre.
Bliski susreti prve vrste,dolazi mi familija,da sharaju pogledom po mojim violetnim venama i pitaju me"jesi dobro i nije valjda,...."
Dolazi mi sin i ..ostatak svjeta i stari koji ce naravno predloziti da popijemo po jednu....
No mise je spreman ,sad sam uradio 25 sklekova uz neku dobru ziku pa kad zavrzim dodacu jos 25.
Hocu da se nabildam ,da budem jak ko´Manson.
Necu se gudrirat´ titami pionirske.Tako samo naprijed,alea acta est!
Samo se nadam da cemo pricati u fair-play,olimpijskom duhu.
Vani je sve bjelo,krvovi prekriveni snjegom i hladno do...
Pozdrav svima i zelim jedan ugodan i progresivan dan!
mise
Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!
Moderator: sanela
Omare druže pa šta je tebi sad jebote? Nemoj me molim te brinuti,pa ti si mene bodrio 1000 puta šta je sad sa tobom,nemoj molim te ko brata nemoj to da radiš
I nisi mi sliku poslao sram te bilo
,stvarno sedi i razmisli malo čemu sav trud do sad ako ćeš ga sad sjebati....molim te nemoj sad odustati od sebe samoga

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- mise en place
omco
Brobudi me ujutro da pijemo kafu!
mise
p.s.
ima da se iztracamo,ono mushki
mise
p.s.
ima da se iztracamo,ono mushki
nE MOGU DA VJERUJEM DA JE SAMO DVOJE LJUDI SHONE I LUNA SU ME UPITALI KAKO SAM.
Evo pogledajte ja sam napisao ono sto sam napisao ,odmah ispod mene je Mise napisao svoj post- ni rijeci, ni slova da pita Omare kako si, Omare nemoj se brinuti,omare jedi govne pederu ili bilo sta.AQ onda Vlado isto tako ,da bi na kraju Luna naravno sestra moja me pitala i dala barem jednu rijec podrske ,PLAČEM ,URLAM KOLIKO MI JE TEŠKO.
Ne mogu da vjerujem da je to tako, sebe ubjeđujem da Mise nije vidio ali kako nije vidio kad je njegov post odmah do mog.Mislim ne znam sta da mislim ,odo sada.
Evo pogledajte ja sam napisao ono sto sam napisao ,odmah ispod mene je Mise napisao svoj post- ni rijeci, ni slova da pita Omare kako si, Omare nemoj se brinuti,omare jedi govne pederu ili bilo sta.AQ onda Vlado isto tako ,da bi na kraju Luna naravno sestra moja me pitala i dala barem jednu rijec podrske ,PLAČEM ,URLAM KOLIKO MI JE TEŠKO.
Ne mogu da vjerujem da je to tako, sebe ubjeđujem da Mise nije vidio ali kako nije vidio kad je njegov post odmah do mog.Mislim ne znam sta da mislim ,odo sada.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Jest vala Ramona ,, tako treba "AJD U KURAC" i tamo sam bas upravo sada , ne znam bil zvao ili ne bil zvao ,ne znam.A znam ja MAJO I RAMONA da vi pitate za mene, pročitajte još jednom sta sam napisao.Nuikoga nisam okrivio ,niti bi to ikada uradio.Za ovu situaciju sam ja kriv i niko drugi ali ,islio sam nesto drugo i zapitao sam sam sebe nesto drugu.Uglavnom vi ste moja raja i ja vas i dalje volim.