DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
cokapeace

Post by cokapeace »

JEEEAAAA!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
rajouno

Post by rajouno »

e,owako sad je 6 ujutru,shto znach da nisam spawala ,a jutros sam stgla iz kg 19h.duga pricha,prewalila sam 28 sati putowanja,srecem dejana i pedu,,btw stizem na fax swa poguljena,u fazonu,sad il nikad...nema wishe nazad...srecem pedju i dejana..pedja polaze isto,i nagowara me da sjednem odma da ogowaram.kao,ja on i 2 ribe...pripremila se ja,boli me stomak od treme..ma kakaw ekstazi,5 puta sam morala da idem wc :oops: ...i odjednom ulazi lik,ja kontam profesor,uzdahnula duboko..do 10...i widim ja jedan papiric na katedri,kao shatro studenti ga mole da odlozi za 3 dana-ja wan pameti...alo jeste wi normalni,oni swe kez od wa od uwa,zarumenjele im se one seljachke face...raduju se,jeee idemo da jedemo boorek,pa cewape....uzas.od 50 ljudi,jedino sam ja udarala glawom u zid-doshlo mi je da ih podawim :-D onaj lik shto je ushao chak nie ni profesor,nego neki tam..dr.mr..odatle ja kod pedje i dejana,malo kulirali..fantastichni su momci,swi bi da se ogrebu-ali izuzetno me poshtuju...tako prwela sam s njima,ispit odlozen za utorak...pa opet sa isti wozachem,znate li kakwi su momci...nemam shta reci,nego uaw.bio neki nenormalan udes na zlatiboru sinoc oko 12,bilo je zrtawa...prizor uzasan...samo zuje kola hitne pomoci..misli da je slabo ko pretekao :cry:

poshto san jutos rano stigla, anisam oka sklopila...mada nije ni mjesto ni wrijeme-prowalila sam pred majkom prichu o i iwanu,diwim se sebi i swojoj hrabrosti{gluposti}....
razgoworje pocheo dobro,da se ja od nespawanje nisam gubila,prichala swe nepowezano...njen staw je da mi to ne treba sad,da je rano...to mi je josh jedna muka na wratima(kako ljubaw moze da bude muka???}

ona widi da sam ja wec oluchila,zashto trzim inache neno mishljenje?pa recimo zato shto mi je stalo do twog mishljenja,a redina prepreka swemu je to...shto je josh rano zaboga,ma daj dje pishe da je rano?to joj je dr.uwrcela u glawu,,,pa,bar narednih 1 god trebala bi da radish na sebi...otkud sa ja owo pranirala???widish mama,ja to nisam isplanirala-desilo se,mozda je to ono prawo...a ona kao da je na 'NECHEMU",NE SLUSHA O MOJOJ ZALJUBLJENOSTI I KOLKIO ME CHINI SRECNOM...WEC FURA SWOJU PRICHU,BICE JOSH 100 LJUBAWI...POSTAWLJA NEKE USLOWE,NISU LOSHI..ALI ME GLEDA ONAKO BIJESNO.TRUDIM SE DA ESKULIRAM.MADA I SNJIM SAM SE NESHTO SINOC POKACHILA,OPET MI STIZU NEKE PRIJETECE PORUKE CHAS U MUSHKOM,CHAS ZENSKOM RODU.ZWALA SAM LIKA KOJI JE GLAWNI ZA TO,TRAJE MALO DUZE ALI SAZNACU,PA MAKR MI BILO POSLEDJE!

OWU CU ZAPISATI,ZANIMA ME O CHEMU SE TU RADI,ALI OZBILJNO!ON S KUNE U SWE ZIWO DA NEMA POJMA O CHEMU SE,RADI...MADA DJAWO ME UWIJEK UPUTI NA PU ZWANI "TRIPPPPPPPPPP"

PORUKA:"jao,ja sam mislio da si ti pametnija ku*wica,a ti ga primash kao luda sa swake strane!obozawam te,i nadam se da cu t i ja izje*,bice mi drago,jer znash ko sam i znam da ti se swidjam"

katasrofa.a kune mi se da je ona koju je otkachio uzela br,i maltretitira te.

a,onda bas se pitam -otkud owa druga poruka u zenskom rodu....

uglawom,weoma brzo powezem kokice...tako da me chak i neke moje uwrnute misli ,bacaju u tripowe da mi mozda on to shalje?znam da zwuchi uzasno,nauchila sam zanat!

prwo sam se poswetila swima wama,od 00-,ewo sad ce 6H...i uziwala sam :lol:

o sebi sam zadjoj pisala......mislila sam da necu moci to da izbacim-to outsideworld 8)

woli was bebica

pps.owih dana moram da priwalim na knjigu,pa cu uskakati kad ugrabim!mislim daje owo najduze biwswowanje mene na owom forumu,u jednom danu...ewo swice... 8)
Last edited by rajouno on Fri Sep 21, 2007 1:50 pm, edited 2 times in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
cokapeace

Post by cokapeace »

Javi kad saznaš šta je u pitanju...nadam se da te ne maže...pa,ne ide to kod nas-previše smo prefarbani!
kissić bebo! :wink:
This must be a bad trip
rajouno

Post by rajouno »

uskoro cu saznati,drug mi je dobar prijatelj direktora policije u pg...i sad sam dala podatke da ga prowjere.ne daj boze da mi on shalje te poruke...
a opet mi znachi...danas ce se swe znati!

zurim ....ww
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

i............nemam komentar,ne mogu ni da pishem,ni da mislim...nisam ni slomljena,ni prazna..ispalo je da gore ne moze biti....mozda cu sutra pisati...mozda nikad, ne znam...

nismo wishe zajedno-----------------------------TOLIKO

WOLI WAS BABY :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

...bojim se...bojim se da se ne uwuchem opet u neko sra*e...samo mi je u glawi neshto..neshto...da ne mislim samo,da se oshamutim...opet u pon putujem za kg na ispit...kupila sam extra role...stawila sam ih u coshak...i ni otpakowala ih nisam..ne mogu da se obradujem...stidim se sebe i swojih misli i postupaka...izdala sam sebe-to me boli...objasnicu neki drugi put...
umorna sam
woli was beba
PER ASPERA AD ASTRA...
cokapeace

Post by cokapeace »

Bebo...šta ti je?!...Pa ti si moja pozitiva...jer to bedak u vazduhu ,pa smo svi sje_ani?!

Ljubim te dušo ,drži glavu gore,nemoj da praviš gluposti!

Znaš onu moju uzrečicu: "Ma ne mogu da me sje_u -koliko ja mogu da izdržim!!!"

Javi kako je..i piši..šutni ta loša osećanja iz sebe!

Puuunooo te pozzz Maki i ja !
This must be a bad trip
rajouno

Post by rajouno »

swa sam nekako tam-wamo...i ne znam jesam li uopshte na zemlji...imam takwe aritmije...pochela sam da grickam tablete i eto ocu da poludim .nikakaw sam karakter.phi.idem na ispit wecheras,ako polozim...mozda dobijem wolju za ziwotom i zaborawim na swa sranja.jbt.kao da me puca zikra sad 9 ti mjesec,to je od mojih misli negatiwnih i kwarnih...srce mi lupa chini mi se ugushicu se...bicu dobro,moram.poljubi mi makija,i ti se drzi hrabrice....
PER ASPERA AD ASTRA...
joesspappa

Post by joesspappa »

Skeniraj sta te je dovelo do losheg raspolozenja... Ispitaj taj osecaj... to je bar lako... nacicesh neki odgovor..

Ispit ces vec poloziti... samo polako...

Drzimo ti strah... za sutra... Pozz od Joea i mene...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
zvrky

Post by zvrky »

Bebo de zapelo bwe ??? Izdrzaces ti to znam,jbg izgleda da ce nas takve stvari pratiti do kraja nasih malih zivota,jednostavno moras da naucis da zivis sa povremenim sranjima tog tipa, procice jako brzo samo ako uspes da istrajes a ja se stvarno nadam da hoces jer verujem u tebe,probaj da malo i ti sama u sebe verujes ,ajde ljubi te tvoja zvrky :)
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked