e,owako sad je 6 ujutru,shto znach da nisam spawala ,a jutros sam stgla iz kg 19h.duga pricha,prewalila sam 28 sati putowanja,srecem dejana i pedu,,btw stizem na fax swa poguljena,u fazonu,sad il nikad...nema wishe nazad...srecem pedju i dejana..pedja polaze isto,i nagowara me da sjednem odma da ogowaram.kao,ja on i 2 ribe...pripremila se ja,boli me stomak od treme..ma kakaw ekstazi,5 puta sam morala da idem wc

...i odjednom ulazi lik,ja kontam profesor,uzdahnula duboko..do 10...i widim ja jedan papiric na katedri,kao shatro studenti ga mole da odlozi za 3 dana-ja wan pameti...alo jeste wi normalni,oni swe kez od wa od uwa,zarumenjele im se one seljachke face...raduju se,jeee idemo da jedemo boorek,pa cewape....uzas.od 50 ljudi,jedino sam ja udarala glawom u zid-doshlo mi je da ih podawim

onaj lik shto je ushao chak nie ni profesor,nego neki tam..dr.mr..odatle ja kod pedje i dejana,malo kulirali..fantastichni su momci,swi bi da se ogrebu-ali izuzetno me poshtuju...tako prwela sam s njima,ispit odlozen za utorak...pa opet sa isti wozachem,znate li kakwi su momci...nemam shta reci,nego uaw.bio neki nenormalan udes na zlatiboru sinoc oko 12,bilo je zrtawa...prizor uzasan...samo zuje kola hitne pomoci..misli da je slabo ko pretekao
poshto san jutos rano stigla, anisam oka sklopila...mada nije ni mjesto ni wrijeme-prowalila sam pred majkom prichu o i iwanu,diwim se sebi i swojoj hrabrosti{gluposti}....
razgoworje pocheo dobro,da se ja od nespawanje nisam gubila,prichala swe nepowezano...njen staw je da mi to ne treba sad,da je rano...to mi je josh jedna muka na wratima(kako ljubaw moze da bude muka???}
ona widi da sam ja wec oluchila,zashto trzim inache neno mishljenje?pa recimo zato shto mi je stalo do twog mishljenja,a redina prepreka swemu je to...shto je josh rano zaboga,ma daj dje pishe da je rano?to joj je dr.uwrcela u glawu,,,pa,bar narednih 1 god trebala bi da radish na sebi...otkud sa ja owo pranirala???widish mama,ja to nisam isplanirala-desilo se,mozda je to ono prawo...a ona kao da je na 'NECHEMU",NE SLUSHA O MOJOJ ZALJUBLJENOSTI I KOLKIO ME CHINI SRECNOM...WEC FURA SWOJU PRICHU,BICE JOSH 100 LJUBAWI...POSTAWLJA NEKE USLOWE,NISU LOSHI..ALI ME GLEDA ONAKO BIJESNO.TRUDIM SE DA ESKULIRAM.MADA I SNJIM SAM SE NESHTO SINOC POKACHILA,OPET MI STIZU NEKE PRIJETECE PORUKE CHAS U MUSHKOM,CHAS ZENSKOM RODU.ZWALA SAM LIKA KOJI JE GLAWNI ZA TO,TRAJE MALO DUZE ALI SAZNACU,PA MAKR MI BILO POSLEDJE!
OWU CU ZAPISATI,ZANIMA ME O CHEMU SE TU RADI,ALI OZBILJNO!ON S KUNE U SWE ZIWO DA NEMA POJMA O CHEMU SE,RADI...MADA DJAWO ME UWIJEK UPUTI NA PU ZWANI "TRIPPPPPPPPPP"
PORUKA:"jao,ja sam mislio da si ti pametnija ku*wica,a ti ga primash kao luda sa swake strane!obozawam te,i nadam se da cu t i ja izje*,bice mi drago,jer znash ko sam i znam da ti se swidjam"
katasrofa.a kune mi se da je ona koju je otkachio uzela br,i maltretitira te.
a,onda bas se pitam -otkud owa druga poruka u zenskom rodu....
uglawom,weoma brzo powezem kokice...tako da me chak i neke moje uwrnute misli ,bacaju u tripowe da mi mozda on to shalje?znam da zwuchi uzasno,nauchila sam zanat!
prwo sam se poswetila swima wama,od 00-,ewo sad ce 6H...i uziwala sam
o sebi sam zadjoj pisala......mislila sam da necu moci to da izbacim-to outsideworld 8)
woli was bebica
pps.owih dana moram da priwalim na knjigu,pa cu uskakati kad ugrabim!mislim daje owo najduze biwswowanje mene na owom forumu,u jednom danu...ewo swice... 8)
PER ASPERA AD ASTRA...