Kiss'iram nazad............srecocokapeace wrote:BIG KISSS za tebe druze!!! PDT_Love_27 PDT_Love_18

Moderator: sanela
Kiss'iram nazad............srecocokapeace wrote:BIG KISSS za tebe druze!!! PDT_Love_27 PDT_Love_18
Ja imam ortaka koji zivi u Zagrebu nije junkey ali je opasan lazov.Desavale bi se stvari recimo da nekom prica pricu i laze govori kako sam ja bio tamo i jos kao meni"reci jel nije tako bilo"...bukvalno te tera da slazes.U Zagrebu je par godina unazad nisam ga video nepamtim pa sve manje lazemdarla wrote:ljudima su uvijek trebali idejne vodje i uvijek ce trebati..svi znamo zasto narkomani lazu, al ne kuzim svrhu tvog laganja NA FORUMU...jadno
u pravu si,jadan sam...cim sam dozvolio sebi da se raspravljam sa osobom koju kada bi sreo na ulici ne bih dotakao ni granom.darla wrote:ljudima su uvijek trebali idejne vodje i uvijek ce trebati..svi znamo zasto narkomani lazu, al ne kuzim svrhu tvog laganja NA FORUMU...jadno
Pozdrav za tu misao.BOBAN wrote:Ali jedno zna da covek oseca ogromnu rasterecenost kada prestane da laze verovali ili ne.Pozdrav
Ja znam...cokapeace wrote:a ko me zna ovde,a ima IH DOSTA~zna koliko je tesko mene izvesti iz takta ..
winston85 wrote:Ja sest, njih sam...