CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

adam*

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by adam* »

cokapeace wrote:BIG KISSS za tebe druze!!! PDT_Love_27 PDT_Love_18
Kiss'iram nazad............sreco :-D
cucla cucla cuclica
Boban

Post by Boban »

darla wrote:ljudima su uvijek trebali idejne vodje i uvijek ce trebati..svi znamo zasto narkomani lazu, al ne kuzim svrhu tvog laganja NA FORUMU...jadno
Ja imam ortaka koji zivi u Zagrebu nije junkey ali je opasan lazov.Desavale bi se stvari recimo da nekom prica pricu i laze govori kako sam ja bio tamo i jos kao meni"reci jel nije tako bilo"...bukvalno te tera da slazes.U Zagrebu je par godina unazad nisam ga video nepamtim pa sve manje lazem :D Meni se desi recimo da precutim istinu,al to nije isto valjda...Ali jedno zna da covek oseca ogromnu rasterecenost kada prestane da laze verovali ili ne.Pozdrav
adam*

Post by adam* »

Ne znam da li neko gleda "ROME" seriju na RTV Beograd 1.......oko ponoci od pon do pet.......odlicna je....inace volim History ali ovo je preterano kako je uradjeno.
Zaljubio sam se u to doba....heroja i stvarnih ljudskih vrednosti,bez foliranja(mislim kako ko,i tamo je bilo ljigavaca i poltrona).......cak i moda.....woww.....jako mi se svidja...voleo bih da se tako oblacimo.....goli,samo carsav i cao... :D
Junacki...nema sta.....
cucla cucla cuclica
Param-parcad

Post by Param-parcad »

darla wrote:ljudima su uvijek trebali idejne vodje i uvijek ce trebati..svi znamo zasto narkomani lazu, al ne kuzim svrhu tvog laganja NA FORUMU...jadno
u pravu si,jadan sam...cim sam dozvolio sebi da se raspravljam sa osobom koju kada bi sreo na ulici ne bih dotakao ni granom.
cokapeace

Post by cokapeace »

Izvinjavam se...ali..kikikiiii,moram da se nasmejem...
Prvo,nisam je razumela ko to laze,ali ako je mislila na Adama,on je milion puta bolja osoba nego sto vecina vas misli,a ako gresim..Darla,stvarno devojko ne shvatam koji je tvoj problem,ako smo ti svi mi toliko ljigavi ovde,koj ku.ac uopste trazis ovde~Ti,toliko~Uzvisena~?!

Sanela,molim te izvini,morala sam,ovo nije prvi put da mi je stala na zulj svojim ~Uzvisenstvom...obecavam da cu birati reci...

Darla,svi smo mi ovde u problemu,i hvaLa Bogu da ,NADAM SE ,nemas ni mrvu pakla koji mene prati,i,izvini,ali nazalost nisam glupa,ali i dalje ne shvatam cime te ovaj covek,sa svojim teretom,i svojim mukama,isprovocirao da budes tako neprijatna..U ostalom,devojko,odakle tebi uopste pravo da sudis da li ovde neko laze ili ne,nismo mi glupi ako smo dzanki,sami bi to provalili,ne treba nam neko da nam prodaje mudrosti! Mnogo puta sam te iskulirala,ali sada je dosta!Sta ti devojko hoces uopste,i sta trazis ovde ako si pobrala svu pamet sveta?! I sta si se ,Ti~tako mudra okomila na Param~parcad,svako ima svoj nacin borbe,a ti se trudis samo da u ljudima ubijes i ono malo dobre volje!

Ja sam ovde toliko dugo,da dodjem kao fosil za tebe,daj curo spusti se na zemlju i bolje razmisljaj o svojim problemima,umesto sto spustas druge..ne valja ti to,a ko me zna ovde,a ima IH DOSTA~zna koliko je tesko mene izvesti iz takta ..i ne bih ti to preporucila,jer koliko umem da budem dobra,tolika je i moja Dark strana...ne zelis to ,veruj mi!Zato,klinka~use i u svoje kljuse i ostavi coveka na miru,nije ni njemu lako,i koj si ti uopste k. da mu sudis!Sleti curo,da ne padnes sa visine!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
adam*

Post by adam* »

Ja sam vec rekao da taj ko me zna razumeo bi i moje pisanje i sve sta mi je u glavi.....ali eto.....ne zna me vecina pa misle da sam neki nafurani papan.....ako.....jebe mi se....ja znam ko sam a eto.......znass i tiii.....tu se misteriija "Adam" zavrsava.....pa zamisli kada je Bogorodiza Sanela stala na stranu....."tih".......jbte......a zadatak joj je bas da ne staje na niciju stranu.....ako....to je ona....ja sam pogresio u proceni "nje"
cucla cucla cuclica
winston85

Post by winston85 »

BOBAN wrote:Ali jedno zna da covek oseca ogromnu rasterecenost kada prestane da laze verovali ili ne.Pozdrav
Pozdrav za tu misao.
Verovao mi ili ne isto sam iskusio... Lik, pred ljudima me ubedjuje da sam bio sa njim na exitu.06. A ja znam da tad nisam ni isao na exit fest... I ja ispade, kako zaboravljam i lud na kraju... Neverovatno... I da, ljudi koji lazu, imaju neku cudnu "auru" oko sebe, da te prosto hipnotise i verujes mu iako znas da to nije istina...
cokapeace wrote:a ko me zna ovde,a ima IH DOSTA~zna koliko je tesko mene izvesti iz takta ..
Ja znam... :D
@Darla, opusteno, mislim da dugujes izvinjenje paramu, a i on tebi...Ajde, mir, mir, mir, niko nije kriv... :D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
7474

Post by 7474 »

kakva je ovo frka izbila, ljudi??

ko? s kim? protivu koga?
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
winston85

Post by winston85 »

Ja sest, njih sam... :-D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
7474

Post by 7474 »

winston85 wrote:Ja sest, njih sam... :-D
:lol: :lol: :lol:
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Post Reply