Da, ti si čist, samo sam ja mislio da si mnogo duže.StopBup wrote: ↑Fri Jun 11, 2021 1:33 pm"Tapšač po ramenu" je čist već koji dan više od 3 meseca.Viktor89 wrote: ↑Fri Jun 11, 2021 1:29 pmZavaravaš se. Ne mogu vam pomoći samo oni koji vam sruče nešto u lice. Želite tapkanja po ramenu. Tu ti Stop Bup može pomoći. Bez brige.Ausername wrote: ↑Fri Jun 11, 2021 1:20 pm Iks Ana
Znam da nisi ok sa njima ali nemoj molim te mene uvlačiti u te vaše odnose jer me ne zanimaju. Gledam ko može da mi pomogne. Živim sa bratom koji bi me ubio da počnem opet a nisam više ni mlad za sranja. Imam 31 godinu (skoro pa me sramota i da kažem)
Katarina je napisala post pa sam i ja dodao o sebi nešto.
Ako misliš da mi ne možeš pomoći, onda tako.
Stop možda i može jer je moj problem konkretno održavanje apstinencije (zar je bitno što smo bili na različitim supstancama).
P.S. brat me ne bi 'ubio' bukvalno.
Čime si ti konkretno nekome pomogao?
Nisi čak ni apstraktno.
U najkompleksnijem si problemu ovde. Šta si ti pomakao kod sebe za ova skoro 3 meseca otkad pišeš?
Verovatno računaš recidiv, koliko si čist ako ne računaš?
Godinu,dve?
Za razliku od Viktorovog mišljenja ja mislim da mi ti možeš dati neke savete, prošao si svašta, i iskreno potcenjen si samo zato što si koristio drugu drogu od većine što je apsurdno.