SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Ausername

Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)

Post by Ausername »

StopBup wrote: Fri Jun 11, 2021 1:33 pm
Viktor89 wrote: Fri Jun 11, 2021 1:29 pm
Ausername wrote: Fri Jun 11, 2021 1:20 pm Iks Ana
Znam da nisi ok sa njima ali nemoj molim te mene uvlačiti u te vaše odnose jer me ne zanimaju. Gledam ko može da mi pomogne. Živim sa bratom koji bi me ubio da počnem opet a nisam više ni mlad za sranja. Imam 31 godinu (skoro pa me sramota i da kažem)

Katarina je napisala post pa sam i ja dodao o sebi nešto.
Ako misliš da mi ne možeš pomoći, onda tako.
Stop možda i može jer je moj problem konkretno održavanje apstinencije (zar je bitno što smo bili na različitim supstancama).

P.S. brat me ne bi 'ubio' bukvalno.
Zavaravaš se. Ne mogu vam pomoći samo oni koji vam sruče nešto u lice. Želite tapkanja po ramenu. Tu ti Stop Bup može pomoći. Bez brige.
"Tapšač po ramenu" je čist već koji dan više od 3 meseca.
Čime si ti konkretno nekome pomogao?
Nisi čak ni apstraktno.
U najkompleksnijem si problemu ovde. Šta si ti pomakao kod sebe za ova skoro 3 meseca otkad pišeš?
Da, ti si čist, samo sam ja mislio da si mnogo duže.
Verovatno računaš recidiv, koliko si čist ako ne računaš?
Godinu,dve?
Za razliku od Viktorovog mišljenja ja mislim da mi ti možeš dati neke savete, prošao si svašta, i iskreno potcenjen si samo zato što si koristio drugu drogu od većine što je apsurdno.
Viktor89

Post by Viktor89 »

StopBup wrote: Fri Jun 11, 2021 1:33 pm
Viktor89 wrote: Fri Jun 11, 2021 1:29 pm
Ausername wrote: Fri Jun 11, 2021 1:20 pm Iks Ana
Znam da nisi ok sa njima ali nemoj molim te mene uvlačiti u te vaše odnose jer me ne zanimaju. Gledam ko može da mi pomogne. Živim sa bratom koji bi me ubio da počnem opet a nisam više ni mlad za sranja. Imam 31 godinu (skoro pa me sramota i da kažem)

Katarina je napisala post pa sam i ja dodao o sebi nešto.
Ako misliš da mi ne možeš pomoći, onda tako.
Stop možda i može jer je moj problem konkretno održavanje apstinencije (zar je bitno što smo bili na različitim supstancama).

P.S. brat me ne bi 'ubio' bukvalno.
Zavaravaš se. Ne mogu vam pomoći samo oni koji vam sruče nešto u lice. Želite tapkanja po ramenu. Tu ti Stop Bup može pomoći. Bez brige.
"Tapšač po ramenu" je čist već koji dan više od 3 meseca.
Čime si ti konkretno nekome pomogao?
Nisi čak ni apstraktno.
U najkompleksnijem si problemu ovde. Šta si ti pomakao kod sebe za ova skoro 3 meseca otkad pišeš?
Ti si čovek koji ne oseća sramotu da kaže da se drogira 20 godina, a krizu osetio nije. Posavetuj druge iz svog debelog iskustva.
Viktor89

Post by Viktor89 »

xxxana wrote: Fri Jun 11, 2021 1:39 pm
Viktor89 wrote: Fri Jun 11, 2021 1:19 pm
xxxana wrote: Fri Jun 11, 2021 1:08 pm
Zato sto zavisnici znaju, ukoliko se potrude, za sta im droga treba
Zasto joj Licanin nije dao odgovor?
Sta joj je to Akasa dala?
Devojka pita kako biti str., jer joj je isto pila lekove ili drogirala se.. Ja razumem sta je ona tu htela da kaze
A sada se vrati na Akasin post i iscitaj
Nisi ni korak uplovio sa takvim razmisljanjem
Znamo ili ne znamo sa cim ne umemo da se nosimo, znamo ili ne znamo sta nam droga pokriva
Ako ti je uspeh samo biti strejt, izgleda da se ne razumemo
Šta bi tebi značilo uspeh?
Sloboda..
Ziveti bez poroka i uklopiti se u zivot za koji nam ne trebaju poroci, ali tu se nailazi na prepreke, jer nismo sposobni i tako stigoh u 4 zida
Tu se prave koraci i tu se shvata težina.
Ausername

Post by Ausername »

Zašto se tako svađate stalno? Zbog teme za opuštanje :mrgreen:
Ozbiljno, u čemu je problem? Tačno se oseća iskonska netrpeljivost između nekih nikova.
Ja nisam ovde došao da budem sa bilo kim na 'jebi si mater' .
Podjednako cenim i StopBup i Viktor89. (Jesam rekao da mislim da bi mi lakše bilo da razumem stopa ali to je samo zato što je bup približniji pajdi nego alkohol)
Viktor89

Post by Viktor89 »

Ausername wrote: Fri Jun 11, 2021 1:50 pm Zašto se tako svađate stalno? Zbog teme za opuštanje :mrgreen:
Ozbiljno, u čemu je problem? Tačno se oseća iskonska netrpeljivost između nekih nikova.
Podjednako cenim i StopBup i Viktor89. (Jesam rekao da mislim da bi mi lakše bilo da razumem stopa ali to je samo zato što je bup približniji pajdi nego alkohol)
Drži se onoga ko ti paše. Stop Bup.

Nije stvar u porocima, jer imam svaki. Kada ne bude alkohol, biće Heroin, kada ne bude Heroin, biće kocka, kada ne bude kocka, biće alkohol, kada ne bude alkohol... To vi ne kapirate. Taj vrtlog.
StopBup

Post by StopBup »

Sloboda..
Ziveti bez poroka i uklopiti se u zivot za koji nam ne trebaju poroci, ali tu se nailazi na prepreke, jer nismo sposobni i tako stigoh u 4 zida
Bolje i u 4 zida neko vreme, nego se vratiti porocima.

Polako Xxxana, tiha voda breg roni.

Eto i to je nešto što si promenila frizuru. ;)

@Ausername Imao sam zimus kratak, ali žestok recidiv. Bilo ih je i ranije. Onaj zimus je bio najkraći... Sad sam stvarno ok u zadnje vreme.
Radim sad, nmg baš puno da pišem... Pozdrav!
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ausername

Post by Ausername »

Viktor89 wrote: Fri Jun 11, 2021 1:56 pm
Ausername wrote: Fri Jun 11, 2021 1:50 pm Zašto se tako svađate stalno? Zbog teme za opuštanje :mrgreen:
Drži se onoga ko ti paše. Stop Bup.

Nije stvar u porocima, jer imam svaki. Kada ne bude alkohol, biće Heroin, kada ne bude Heroin, biće kocka, kada ne bude kocka, biće alkohol, kada ne bude alkohol... To vi ne kapirate. Taj vrtlog.
Zašto misliš da ne kapiram? Poznajem takve ljude.
P.S. ne odbacuj me, iksana me ne zanima. I to da smo načisto.
Ako treba slova jednog sa njom neću razmeniti. Bukvalno.
Veruj mi. Važnije mi je tvoje mišljenje. Nisam peder :lol:
I to da budemo načisto.
Ausername

Post by Ausername »

StopBup wrote: Fri Jun 11, 2021 2:02 pm
Sloboda..

@Ausername Imao sam zimus kratak, ali žestok recidiv. Bilo ih je i ranije. Onaj zimus je bio najkraći... Sad sam stvarno ok u zadnje vreme.
Pozdrav.
xxxana

Post by xxxana »

Sloboda..

Eee, Stope..
Blago tebi
Ausername

Post by Ausername »

Baš si odlično objasnio ono što ja nisam uspeo da kažem.
Uzeo sam mesec dana neplaćeno, rekoh, i u 4 zida ću biti taj naredni mesec.
Od vas sam tražio-izbinite,zamolio-da ovde sa vama preguram taj period.
Posle toga ću sam.
Nije mi prvi put da se skidam, ali ovog puta-moram ostati čist.
Iz prethodnih iskustava-ako izdržim 2 sedmice čist posle se ne cimam 6-8 meseci, najduže mi je bilo 2 godine strejt ali posle toga nisam se vraćao na svaki dan, već se sve to može svrstati pod 'produženi recidiv'.
Poznajem sebe i moram da izdržim ovih mesec dana, možda i ranije krenem na posao i vratim se u rutinu/kolosek, za na primer 20 dana ali rekao sam da neću da planiram jer baš imam loše iskustvo sa planiranjem.
Post Reply