Ništa onda. (Meni je heroin problem, tu Viktor ne može da mi pomogne, Stop ne može, Akkasha i Ličaninsasela su otišli mada je Ličaninsasela dobro rekao da ko hoće stvarno sebi da pomogne- neka pročita šta je pisao.xxxana wrote: ↑Thu Jun 10, 2021 12:08 pm On je jedna propalica, koja je iskustvom svoje zavisnosti upala u neke dubine problematike i vrteo se sa istim pricama ovde kao usran golub, dok se o drugoj strani nema sta napisati, ni kako je resiti
Nema se sta Katarini napisati, pa nije razumevanje problema i resenje, inace bi devojka radije zavrsila dop, nego citajuci ga, muke su manje
Pogodio si ga postom, zato se i oglasio, da je “on najmanje ovde neko ko se bavi tim stvarima” -pljuvacinama po inboxu
Zasto bi cutao do sada?
Liko ne mislim da smo mi ovde bitni da bi se pisalo o nama, samo je predstavljeno kao pljuvacina
Frajla? Sta god da mi je rekla i kaze uvek cu je ceniti, za razliku od tebe
U sustini oboje ste se bavili drugima, nadogradjivali svoju pamet, a sto ste, to vi znate
I u pravu je. Ja sam pročitao i njega i Akkashu, nisam sve stigao ali bilo je od ogromnog značaja.)
Trenutno sam strejt ali tek 5 dana. Ne znam sav sam zbunjen.
Možda da sam uspeo da uđem na forum onda kad mi je bilo najgore i najteže ali ovde se čeka da se odobri pisanje i u šali sam bio rekao da dok moderatori odobre da ću se dotle i sam skinuti.
Znači skinuo sam se stvarno ali 5 dana. Sad se uzdam u to da se takav i održim, najlakše je skinuti se, teško je ostati čist.
Pretpostavljam da meni ovde niko neće pomoći, odnosno nema ko.
Iks Anu ne kapiram, šta je rekla da se "Katarini nema šta napisati", kako je mogla Akkasha?
Možda je i dobro što nisam ušao pre, sad znam otprilike ko je kakav- odnosno od koga mogu da očekujem pomoć.
Ponavljam- održavanje apstinencije, to mi treba, skinuo sam se.