Ma tu sam, u okolini blizine, samo me nesto napustila inspiracija ili bolje receno pamet da napisem par smislenih recenica...
Sta ima u Makedoniji?
Ovi blagdani tu kod mene fala bogu prosli, bilo je stvarno bijedno...moras glumiti neku srecu i zadovoljstvo a ne da ti se ustati iz kreveta...sva sreca da je bilo finih filmova na tv a ja sam izmislio neku "virozu i temperaturu" pa sam donekle ostao posteden ovih obiteljskih skupova i slicnog... Malo sam razmisljao, eto ide vec 4. tjedan otkad nesto nije u redu samnom... krenulo je kao bezvoljnost za druzenjem, pa se nastavilo nekom malodusnoscu, da bi nakon toga usrao stvar i napravio taj jebeni recidiv... Nisam ga ponovio nit namjeravam jer kako sam napisao, griznja savjesti me ulovila prakticki vec dok sam se puknuo...ma trenutak slabosti...zvao me onaj tip jos par puta da mi priopci kako je dobio odlicnu robu za bozic al sam ga otpilio (ajd bar imam jos malo karaktera).
Ono sta sam planirao...- odlazak mom psihijatru, nisam otisao jer me taj dan ufatio neki revolt prema cijelom univerzumu i nisam jos i covjeka htio deprimirat (a sad vidim da sam trebao...jer tesko mi je, treba mi neka nova, bolja terapija)
Otici cu odmah nakon nove godine (koju namjeravam provesti pred tv-om, da budem miran) jer po svemu sudeci, depresivan sam...nije to toliko vezano uz dop (onaj recidiv je bila glupost i to nije problem) nego moram rijesiti tu bezvoljnost i letargiju ako hocu barem donekle funkcionirati u svijetu... Mislim da cu na antidepresive koje nikad nisam pio, subutexa cu se odreci, on je odradio svoj posao...a treba mi nesto da me ucini covjekom ponovno, jer ovakav, bez ambicija, drustva,volje, nagona...ne mogu dalje (doduse mogu samo u nekoj instituciji) a kako su ti lijekovi sve bolji i bolji, valjda ce se naci kakav dobar antidepresiv koji sljaka za mene...uglavnom, moram poceti sa lijecenjem...
Zasto mi se citav zivot preokrenuo u mjesec dana, cemu sav taj gnijev i sivilo, pojma nemam, udarilo me kao jureci vlak, bez prethodne najave...idem sam da se pokusam iscupati iz svega toga...pa makar lijekovima, nije me briga...ima ljudi oko mene koji mi zele dobro i brinu se za mene, pa barem da im uzvratim osmjehom, a doktor ce mi propisati nesto za smijanje

Ok, zavrsio sam sa svojom kronikom..da se malo vama okrenem... kako ste vi ekipo, jeste sretni, kamo za novu godinu?
Unapred vam svima zelim sve najbolje i najljepse al nadam se da se jos tipkamo do tada...
voli vas jago