ISPOVIJEST JEDNOG STVORA...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

ONO

Re: ISPOVIJEST JEDNOG STVORA...

Post by ONO »

Cao deks, ekipo...
Ma tu sam, u okolini blizine, samo me nesto napustila inspiracija ili bolje receno pamet da napisem par smislenih recenica...
Sta ima u Makedoniji?
Ovi blagdani tu kod mene fala bogu prosli, bilo je stvarno bijedno...moras glumiti neku srecu i zadovoljstvo a ne da ti se ustati iz kreveta...sva sreca da je bilo finih filmova na tv a ja sam izmislio neku "virozu i temperaturu" pa sam donekle ostao posteden ovih obiteljskih skupova i slicnog... Malo sam razmisljao, eto ide vec 4. tjedan otkad nesto nije u redu samnom... krenulo je kao bezvoljnost za druzenjem, pa se nastavilo nekom malodusnoscu, da bi nakon toga usrao stvar i napravio taj jebeni recidiv... Nisam ga ponovio nit namjeravam jer kako sam napisao, griznja savjesti me ulovila prakticki vec dok sam se puknuo...ma trenutak slabosti...zvao me onaj tip jos par puta da mi priopci kako je dobio odlicnu robu za bozic al sam ga otpilio (ajd bar imam jos malo karaktera).
Ono sta sam planirao...- odlazak mom psihijatru, nisam otisao jer me taj dan ufatio neki revolt prema cijelom univerzumu i nisam jos i covjeka htio deprimirat (a sad vidim da sam trebao...jer tesko mi je, treba mi neka nova, bolja terapija)
Otici cu odmah nakon nove godine (koju namjeravam provesti pred tv-om, da budem miran) jer po svemu sudeci, depresivan sam...nije to toliko vezano uz dop (onaj recidiv je bila glupost i to nije problem) nego moram rijesiti tu bezvoljnost i letargiju ako hocu barem donekle funkcionirati u svijetu... Mislim da cu na antidepresive koje nikad nisam pio, subutexa cu se odreci, on je odradio svoj posao...a treba mi nesto da me ucini covjekom ponovno, jer ovakav, bez ambicija, drustva,volje, nagona...ne mogu dalje (doduse mogu samo u nekoj instituciji) a kako su ti lijekovi sve bolji i bolji, valjda ce se naci kakav dobar antidepresiv koji sljaka za mene...uglavnom, moram poceti sa lijecenjem...
Zasto mi se citav zivot preokrenuo u mjesec dana, cemu sav taj gnijev i sivilo, pojma nemam, udarilo me kao jureci vlak, bez prethodne najave...idem sam da se pokusam iscupati iz svega toga...pa makar lijekovima, nije me briga...ima ljudi oko mene koji mi zele dobro i brinu se za mene, pa barem da im uzvratim osmjehom, a doktor ce mi propisati nesto za smijanje :-D

Ok, zavrsio sam sa svojom kronikom..da se malo vama okrenem... kako ste vi ekipo, jeste sretni, kamo za novu godinu?
Unapred vam svima zelim sve najbolje i najljepse al nadam se da se jos tipkamo do tada...
voli vas jago :D
My lost...and here we go again...
cokapeace

Post by cokapeace »

PDT_Love_18
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
raskorak

Post by raskorak »

E, meni je pala jedna vanserijska ideja. Pročitao sam negde u tvojoj ispovesti da sviraš gitaru. Ok, ja i dalje furam dečački san i imam bend, al' nije ti loše da zakupiš studio sa nekim na 2 sata i da samo džemujete. Takođe, shvatio sam da si iz Rijeke. Čoveče! Daj neku informaciju, čuo sam da će u februaru Grč, Paraf i Termiti praviti neki koncert. Imaš li ti neku vest?

Što se Nove godine tiče, lagano. Nisi jedini koji je bojkotuje:) Kol'ko sam odlepio, najverovatnije ću taj dan ući u bilo koji voz i otpaliti bilo gde.

Pozdrav
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
deks-

Post by deks- »

Eeeej pa gde si legendo.Da se javljas cesce....A sta ima u makedoniji.Jos uvek nemogu da skntam, ali za neki dan ma iam da vam napisem referat, samo da jos maloooo udjem u kolosek.A oce limproci ovi praznici..Evo jedem smoki pre sat vremena sam kupio TV.starcima?????110E.Ma pisi crtu ko te je>e,eto ali placam racun redovno nekad...pa uvek je nekad,a sta cu im ja crko tv. a ja CAR, JOS 110e U MINUS, PA KAD SE IDE U p.m. nek se ide za puuuunooooo,a oni jadni pojma nemaju eee odakle pare,a ja eeeee pa radi se zar ne,pa kad smo ga mi sjebali bar da oni zive u iluziji.Ej mali, mora da te tako zovem dok ne zavrsis studije, a ja zavrsio Aksdemiju eeeej Vojnu sa 24g..Vidim da ima neke greske u pravopisu,ali necu da ih prepravljam,dok ne udjem u koloek.A gde cemo za godinu novu.Pa u dusi svojoj, i sa onima,ali stvarno sa onima do kojih nam je stalo,pa makar na distanciHa ha ha ha ...bitno je da sam ja kupio TV...ma dobro je mogao sam ja i auto na kredit .e da ga je..m.
Ma eto zivi se ,ide zivot dalje.ALI Alkoholizam je zajebana stvar.Eto citam ja ove vase "ispovesti"i eto vezaosam se kroz sve te pizdarije koje ste prolazili,i vracam se u "neko"vreme kada nisam mogao da drzim ,ma neznam kako ga zovete onaj"big" za brijanje u ruci eeej a ja Oficir neki pa mora da izadjes na smotru, pa ne sme niko to da primeti, pa muke zive.Ali verujte da sam ja sve to sa svojim rasparcenim mozgom to izdrzao.Ma volio sam ja da popijem,ali kao u granici.I posle druge godine,4 semestra na banjici ja se upisao u intendante,a ono specijalizacija u Sarajevu"Marsal Tito",ma nije jos rat dosao u Bosnu .I eto mi dosli u Sarajevo februar a valjda ,91 ma necu da se secam .Eee tada sam bio stabilan,i izlazili smo u grad "citavih" 20 dana, ma bilo je dobro ipak smo bili neke "face",ali puce tikva....Eto prodje ta tri meseca blokade i mi se "dostojanstveno" "povlacimo" u Beograd u Vojnu Akademiju... razume se kao "heroji",i eto tu djavo dodje po svojeee
deks-

Post by deks- »

Eto i ja poceo kratku storiju,pa neka stoji,ko hoce nek cita
Eto posle Sarajeva se "povukli" u Beograd,i sada pisem u svoje ime pio sam tri dana kao mi nesto proslavljamo,i dobili smo posle toga mesec dana kao neki odmor.Budim se ja ujutru,nikad taj cudan haos,malo panike u glavi nisam primertio,strah od cega?Eeej u Sarajevu sam bio mirniji.Ma kad uzmes put dva dana,plus tri u BG.Za tih pet dana meni je zivot otisao u ku..u.Dolazim na autusku u BG. ne smem da udjem u kafanu,sta je bre sa ovim mozgom,panika osecam da mi treba neki alkohol,uzmem u neki kiosk neku rakiju mada mi je i to bio proble,ma drhtao sam ko prut da ga je..m.Idem kuci za Makedoniju kad mi sofer kaze nesmes ti preko granice,mora da te ubacim u prtljag dole,posto sam ja bio jos pitomac a dok je sranje trajalo makedonci formirali svoju vojsku e jebi ga,i ajde ja medju kufere 10 sati, ma ko kriminalac neki bar da sam bio.Ma taj me je sofer izvukao na kratko,srecem ga ovde nekad ali pojma on nema .....I eto mene kuci . e mogao sam da izvucem ovu moju sjebanu glavu cinjenicom da sam kao dosao iz nekog "rata",ali posle dva dana sve je bilo u redu .Nestao haos,panika,ma sasvim normalnoAli vracam se ja u beograd da zavrsim cetvrtu godinu,u medjuvremenu sam nabavio makedonsku l.kartu tako da sam mogao da prelazim tu je..nu granicu sa dve legitimacije.Eto cuda ja zavrsio Aksdemiju i prva sluzba sever C.Goree da ga je..m Ajd cao a mozda se ovo i nastavi Jago cuvaj se da ne dolazim tamo e ima da ga popijemo ali"normalno"
ONO

Post by ONO »

Deks, to sam cekao...pisi brate, vec si me zainteresirao...pisiiii!!!
:smt041 :finga:
ONO

Post by ONO »

Cao ekipo!
Samo da Raskoraku odgovorim, sta se tice onog koncerta...da, bit ce 30-a obljetnica punka u Rijeci i negde u 2. mjesecu nastupaju ti svi bendovi. Jos se ne zna datum al ja te obavijestim cim doznam.
Eto pozdrav svima uz kaficu... :drinkers:
voli vas jago

PS: Deks, cekam nastavak storije...javi se!
cokapeace

Post by cokapeace »

:smt039 PDT_Love_18
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
deks-

Post by deks- »

Eto mene ,evo imam jos jedan dosadan razgovor oko sebe pa cu da se javim ma nemoguuu vise da ih slusaaaaaaaam
deks-

Post by deks- »

Ovo sam ranije pisao inkognito,konacno su presli u drugu sobu.Pa eto da napisem jos nekoliko reci.Ej izvina sto ti zahvacam tvoju stranicu,ali eto poceo sam pa da zavrsim.Cek samo da vidim dokle sam stigao.E dobro.I dosao ja na sluzbu.HAOS,a nama su uskratili nekih 8 meseca skolovanja zbog ratnog stanja u prevodu"topovskog mesa",i pravo na sluzbu.I meni dali 280 vojnika , da im obezbedim svaki ku..ac koji im treba za vreme sluzenja vojnog roka.I ajde sad pa se snadji.Ma cudan je bio taj bataljon,ja sam bio jedini sa zavrsenom skolom.t.j VA KOV.Svi su okolo dosli sa nekim kursevima,sa nekog ratista,ali nema veze.Ali radio sam ko neki napaljeni majmun za neke ideale????prva dva meseca,ali razume se uvece smo pili brate,mada je to mali grad pa i nismo imali nekog izbora,a posto je bila ekonomska blokada primali su samo cekove i to u cak dve kafane(skupa sa hotelom),i kantina razume se.Ali ja mlad i zelen,a ipak neka "faca"u gradu,i skupili se oko mene "svi",a meni je to drustvo bilo interesantno,a i moja priroda je takva,ali iskoristavali su me maksimalno....eej dobio sam i stan za tri meseca,ma kupleraj definitivno.I tako dan za danom,ali ujutru u 6.00.mora da budes na smotru.eeeej nije to lako.I opet jednoga dana te udari a da nisi ocekivao ni u najgorem kosmaru.Ziveo ja sa mnom jedan kolega,a volio je i on da popije,i ustajemo mi ujutro a ja nemogu kafu da popijem,ma tresem se ko prut.U jebo te sta je sad,a alkohola nigde..a treba da se ide pred vojskom..eee,zajebano do ku..ca.Dolazim u kasarnu a nemogu ni u kantinu pivo da popijem,ma haos u glavi,a ne sme to niko da primeti.Ali ja nekako usao u vojnicku pa posle dva piva bar malo u redu.
Ej cuvaj te se dosli mi neki klinci da kopiraju neke filmove pa mora da napustim radno mesto.....Makedonija naviva za vas :wink:
Post Reply