Da je meni moja terapeutkinja rekla da osecam "to" nesto, ja bi rekla: "a?"tubalkain wrote:Tad mi je terapeutkinja rekla da je anhedonija to što osjećam,

Ljubi baba PDT_Love_18
xi,xi,xi...
Moderator: sanela
Da je meni moja terapeutkinja rekla da osecam "to" nesto, ja bi rekla: "a?"tubalkain wrote:Tad mi je terapeutkinja rekla da je anhedonija to što osjećam,
MANS0N wrote:A i brate sto se tice ovih amino /kiselina daj uozbilji se malo.Ja to ,kao sto rekoh ,jedem,koristim ih da mi se brze regenerisu misici i tetive,to je obicni poluprotein i od njega me samo ne bole misici i to je to.Nista drugo.Eventualno da mi je poboljsao pamcenje,ali ne bih rekao,mada sam razmisljao o tome.Toga ima jako puno i u hrani,tako da ih ti vec uzimas.Ono amino /kiseline su...ma nije to sad neki cudotvorni lijek.]
Pa mislim da jedini odgovor na to upravo odgovor koji sam ja pronasao...ima toga dosta na mojoj temi.MANS0N wrote:Ma kako nemas Sasa?saša-ex wrote:A ja vec dugo vise nemam taj osecaj, nekih 6-7 godina...
Da.vudd wrote:Odkud znas?Mislim cist si oko8 god,a 6-7 god nisi ovo imao.Pricao ti neko?saša-ex wrote:I jos nesto,taj osecaj nema veze samo sa narkomanima, vecina ljudi se tako oseca ponekad u zivotu...
Da malo znaš engleski,tj. da se prvo informišeš,prije nego počneš lupetat,vidio bi da čovjek uopće ne piše o tim amino-kiselinama.MANS0N wrote:A i brate sto se tice ovih amino /kiselina daj uozbilji se malo.Ja to ,kao sto rekoh ,jedem,koristim ih da mi se brze regenerisu misici i tetive,to je obicni poluprotein i od njega me samo ne bole misici i to je to.Nista drugo.Eventualno da mi je poboljsao pamcenje,ali ne bih rekao,mada sam razmisljao o tome.Toga ima jako puno i u hrani,tako da ih ti vec uzimas.Ono amino /kiseline su...ma nije to sad neki cudotvorni lijek,to je samo suplement da se misicno tkivo brze oporavlja.Dobro mozes i malo smrsati.![]()
OK imaju stvari koje ce ti pomoci kao motor,fizicka aktivnost,ali shvati ti se skidas sa heroina a nije to nesto malo.To je zajebana stvar i ima veze sa duhovnim stvarima jer se nisi radi biokemije ni navukao.
Odličan način za "dizanje" endorfina,iako,nakon što sam skoro poginuo proklizavši s CBRkom(dobro,tada sam bio i na koki),ne sjedam na išta veće od 200ccm.Al bila je jedna stvar koja mi je tad stvarno promenila dan. Dodje prijatelj i dadne mi motor za par sati. nije baš Harley al onaj veliki Kawasaki, 1400 valjda, i kad ono ideš cestom i vetar puše i bez čelade jebiga, video sam da ima stvari u životu koje me dignu, samo ih moram pronaći. E motor je recimo jedna. bar meni, al' nisam ja neki žešći štediša a i zima je već pa če to morat bit iduče godine,
A tko tebe igdje spomenu,maleni mrgude?paramparcad wrote:u redu je uvlakacu...ja sam samo pregledao ofrlje jer ne visim kao ti na netu po ceo dan(nije mi to smisao zivota k`o tebi...i tvojoj zeni, posto sam skoro odma` provalio da u tvojim postovima ima zenske pameti,brze)pa napisao jedan deo dana koji sam proveo...i sta sad to tebi smeta koji k....?svasta...