Retro

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Baba Naca

Re: Retro

Post by Baba Naca »

tubalkain wrote:Tad mi je terapeutkinja rekla da je anhedonija to što osjećam,
Da je meni moja terapeutkinja rekla da osecam "to" nesto, ja bi rekla: "a?" :shock:
Ljubi baba PDT_Love_18
xi,xi,xi...
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
paramparcad

Post by paramparcad »

MANS0N wrote:A i brate sto se tice ovih amino /kiselina daj uozbilji se malo.Ja to ,kao sto rekoh ,jedem,koristim ih da mi se brze regenerisu misici i tetive,to je obicni poluprotein i od njega me samo ne bole misici i to je to.Nista drugo.Eventualno da mi je poboljsao pamcenje,ali ne bih rekao,mada sam razmisljao o tome.Toga ima jako puno i u hrani,tako da ih ti vec uzimas.Ono amino /kiseline su...ma nije to sad neki cudotvorni lijek.]

i ja sam uzimao amino kiseline ali sam od toga brzo dobio suljeve pa sam morao odustati od njih...na stranu to sto su bile ogromne tableturine pa bih cesto imao onaj osecaj kao da sam progutao busen i on mi se nanomilimetarski spusta niz grlo...uzas.nakon toga sam probao surutku u prahu pa sam i od nje imao problem sto znaci da sam brzo odustao od preparata.i ja sam danas video u treningu spas.stalno picim sklekove,zgibove,propadanja,praznjenje na dzaku i kada sam ekstra raspolozen trcim par krugova oko sportskog centra(sto danas nije bio slucaj)...najvise sam radio sklekove(skroz uske za triceps,normalne za grudi i siroke za ledja malo)odma je nestao onaj osecaj u stomaku.otprilike da sam aktivan dva,tri puta nedeljno ali kako jesen prozima sve manje sam motivisan,moram priznati.kada sam se istusirao imao sam osecaj da sam preporodjen.stvarno mensone...ne secam se da sam nadrogiran imao takve trenutke.tacno ne bih menjao strejt zivot nikad vise(nadam se da ce ovaj lazni optimizam koji sirim potrajati :) .pozdrav.
P.S. znam za taj osecaj u vazduhu.tacno svaki period zivota ume da se oseti u mirisu vazduha ali sa jeseni se to bas ume pretvoriti u samaranje nostalgije po mojoj nosurdi :D
saša-ex

Post by saša-ex »

MANS0N wrote:
saša-ex wrote:A ja vec dugo vise nemam taj osecaj, nekih 6-7 godina...
Ma kako nemas Sasa?
Pa mislim da jedini odgovor na to upravo odgovor koji sam ja pronasao...ima toga dosta na mojoj temi.
SAMO CEO ŽIVOT...
saša-ex

Post by saša-ex »

vudd wrote:
saša-ex wrote:I jos nesto,taj osecaj nema veze samo sa narkomanima, vecina ljudi se tako oseca ponekad u zivotu...
Odkud znas?Mislim cist si oko8 god,a 6-7 god nisi ovo imao.Pricao ti neko?
Da.
SAMO CEO ŽIVOT...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

MANS0N wrote:A i brate sto se tice ovih amino /kiselina daj uozbilji se malo.Ja to ,kao sto rekoh ,jedem,koristim ih da mi se brze regenerisu misici i tetive,to je obicni poluprotein i od njega me samo ne bole misici i to je to.Nista drugo.Eventualno da mi je poboljsao pamcenje,ali ne bih rekao,mada sam razmisljao o tome.Toga ima jako puno i u hrani,tako da ih ti vec uzimas.Ono amino /kiseline su...ma nije to sad neki cudotvorni lijek,to je samo suplement da se misicno tkivo brze oporavlja.Dobro mozes i malo smrsati. :)
OK imaju stvari koje ce ti pomoci kao motor,fizicka aktivnost,ali shvati ti se skidas sa heroina a nije to nesto malo.To je zajebana stvar i ima veze sa duhovnim stvarima jer se nisi radi biokemije ni navukao.
Da malo znaš engleski,tj. da se prvo informišeš,prije nego počneš lupetat,vidio bi da čovjek uopće ne piše o tim amino-kiselinama.
Al bila je jedna stvar koja mi je tad stvarno promenila dan. Dodje prijatelj i dadne mi motor za par sati. nije baš Harley al onaj veliki Kawasaki, 1400 valjda, i kad ono ideš cestom i vetar puše i bez čelade jebiga, video sam da ima stvari u životu koje me dignu, samo ih moram pronaći. E motor je recimo jedna. bar meni, al' nisam ja neki žešći štediša a i zima je već pa če to morat bit iduče godine,
Odličan način za "dizanje" endorfina,iako,nakon što sam skoro poginuo proklizavši s CBRkom(dobro,tada sam bio i na koki),ne sjedam na išta veće od 200ccm.
Iduće ljeto planiram bungee-jumping,imam frenda koji se bavi paraglideing-om,ali za naše uvjete,skupa oprema(polovni su oko 1500eur-koliko sam novaca na dop bacio,mogao sam danas svoj klub imat :D ),probat ću se "ogrebat",naravno,sve uz uvjet,da se tromboza izliječi 100%.
Rafting,paintball,možda se na kraju pretvorim u adrenalin-junkie-a :-D
paramparcad

Post by paramparcad »

u redu je uvlakacu...ja sam samo pregledao ofrlje jer ne visim kao ti na netu po ceo dan(nije mi to smisao zivota k`o tebi...i tvojoj zeni, posto sam skoro odma` provalio da u tvojim postovima ima zenske pameti,brze)pa napisao jedan deo dana koji sam proveo...i sta sad to tebi smeta koji k....?svasta...
Baba Naca

Post by Baba Naca »

:smt067 :smt066 :smt068
pocinje,
bez Bakuta!!!
Sagitarius

Post by Sagitarius »

paramparcad wrote:u redu je uvlakacu...ja sam samo pregledao ofrlje jer ne visim kao ti na netu po ceo dan(nije mi to smisao zivota k`o tebi...i tvojoj zeni, posto sam skoro odma` provalio da u tvojim postovima ima zenske pameti,brze)pa napisao jedan deo dana koji sam proveo...i sta sad to tebi smeta koji k....?svasta...
A tko tebe igdje spomenu,maleni mrgude?
Ili si se i ti pronašao u gore-napisanom?
BTW.,moja draga ne učestvuje u ovim diskusijama,ona se samo smije,kad ponešto pročita.A i radi,pa nema vremena za visit po netu,kao ja,
i ti :lol:
Jedino Mansona smatra za ozbiljnog kandidata za kastraciju,ili bar vazektomiju.

Počinje,Bakuta,počinje,ali neće još dugo,pa im pružam priliku,da se istresaju još malo(kad već nisu sposobni drukčije) Dijagnoza:Kronični nedostatak :smt061

A šta si ti to "provalio",svega ti? Vrhunac tvog intelekta je podjebavanje i prcanje,nisi 2 smislena posta napisao,a visiš tu po cijele dane.
Last edited by Sagitarius on Thu Oct 30, 2008 12:36 am, edited 1 time in total.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

I ja bih tako volela da sam strasno pametna, majkemi, al
nije svakom dana ta nagrada, jbg,
meni drugi STVARNO valjaju takvi kakvi su!
Cak i ti!
To je moj uspeh, tolko sam bar od ovo malo treznosti i cistoce dobila!!! :wink:
paramparcad

Post by paramparcad »

vidis,nisi u pravu dr.sagy.to sto svoj seksualni zivot ne iznosim na forum ne znaci da si i dr.frojd posto si vec samozvanko i dajes dijagnoze.izvini,mislio sam da si se i meni time obratio,mozda sam citao izmedju redova koje sam samo ja video...paranoja,to je prava dijagnoza.
Post Reply