NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

maxlo

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by maxlo »

Dobro jutro,jutro,jutro...kod mene ponovo suncano..hvala za kaficu modesty :drinkers: ....uuuu dobra kafa,prava jutarnja :tonqe:
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Modesty

Post by Modesty »

pa znaš da je od srca prijatelju..samo za ekipu u čošku :wink:
maxlo

Post by maxlo »

Izvini molim te ali ja moram da uzmem jos jednu :drinkers: ....hvala :wink:
Modesty

Post by Modesty »

I ja bih još ali mama pravi kolače u kuhinji pa ne mogu napravit..ajde daj i meni jednu slatku sa mlijekom.......................joj jest kod nas hladno,izašla sam do pred zgradu i brže bolje se vratila :D komp mi je pored radijatora,što je sigurno,sigurno je a sigurno je samo što je osigurano :D :wink:
maxlo

Post by maxlo »

Hihihi i meni keva pravi kolace ali sam se nekako ugurao u kuhinju.....evo kafice :drinkers: pa i ja cu :drinkers: :wink:
sunrise

Post by sunrise »

Al ste se rapisali na ovoj jutarnjoj i samo o kavi, ko kakvu cuga, koliko secera, mlijeka, i tko yna koga cega

Da, Lunic, ja postala mama, wow, masa ljudi ni ne zna za moju trudnocu a puno njih nisu ni kuzili da sam trudna, skoro do zadnjeg tjedna nisu skuzili da sam trudna jer se nisam puno udebljala a sad, vec nakon 7 dana nosim svu svoju staru robu. Najgore u svemu mi je bio onaj osjecaj da ce mi stomak puknuti kako sam se debelo i veliko osjecala a uopce nije tako. Moja beba je ganz brav, samo spava, kmeci kad je gladna i kad joj mijenjas pempas, tu i tamo me gleda i proucava svojim plavim okicama i to je to
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Modesty

Post by Modesty »

čestitam mama...lijepi je to isječaj zar ne :wink: :D
sunrise

Post by sunrise »

ne da je lijep, nego se ne moze rijecima opisati :D :D :D
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Modesty

Post by Modesty »

Znam,znam draga kakav je..samo uživaj dok ti nije počela skakati po glavi :D :D :D ..ljubi je u kosicu
Luna

Post by Luna »

dobro jutro...ja sam se kao i obicno raspavala... juce sam isla na hiking-wow...crkla sam. Uzbrdo, po kamenju...pentranje u 16. Odlicna stvar:) danas se osjecam mnogo zdravije i zategnutije :-D
inace, i ovde je neki oblacan dan...sa ponekom zrakom sunca. Veceras idem da radim....par sati u tom restorancicu. Ma nek' se nesto desava:)
Sunrise...svaka cast...zaista si uspjela. Vjerujem da si iskreno i sretna....sve ti najbolje zelim i tebi i bebici:)
zvrks-gdje si ..nema te danas...
a svi kolace prave...dan kolaca hehehe.
modesty-cim mognes pristavi josh jednu jer i ja bih jednu s mlijekom....
pozz svima
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Post Reply