NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Dobro jutro,jutro,jutro...kod mene ponovo suncano..hvala za kaficu modesty :drinkers: ....uuuu dobra kafa,prava jutarnja :tonqe:
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
pa znaš da je od srca prijatelju..samo za ekipu u čošku 

Izvini molim te ali ja moram da uzmem jos jednu :drinkers: ....hvala 

I ja bih još ali mama pravi kolače u kuhinji pa ne mogu napravit..ajde daj i meni jednu slatku sa mlijekom.......................joj jest kod nas hladno,izašla sam do pred zgradu i brže bolje se vratila
komp mi je pored radijatora,što je sigurno,sigurno je a sigurno je samo što je osigurano

Hihihi i meni keva pravi kolace ali sam se nekako ugurao u kuhinju.....evo kafice :drinkers: pa i ja cu :drinkers: 

Al ste se rapisali na ovoj jutarnjoj i samo o kavi, ko kakvu cuga, koliko secera, mlijeka, i tko yna koga cega
Da, Lunic, ja postala mama, wow, masa ljudi ni ne zna za moju trudnocu a puno njih nisu ni kuzili da sam trudna, skoro do zadnjeg tjedna nisu skuzili da sam trudna jer se nisam puno udebljala a sad, vec nakon 7 dana nosim svu svoju staru robu. Najgore u svemu mi je bio onaj osjecaj da ce mi stomak puknuti kako sam se debelo i veliko osjecala a uopce nije tako. Moja beba je ganz brav, samo spava, kmeci kad je gladna i kad joj mijenjas pempas, tu i tamo me gleda i proucava svojim plavim okicama i to je to
Da, Lunic, ja postala mama, wow, masa ljudi ni ne zna za moju trudnocu a puno njih nisu ni kuzili da sam trudna, skoro do zadnjeg tjedna nisu skuzili da sam trudna jer se nisam puno udebljala a sad, vec nakon 7 dana nosim svu svoju staru robu. Najgore u svemu mi je bio onaj osjecaj da ce mi stomak puknuti kako sam se debelo i veliko osjecala a uopce nije tako. Moja beba je ganz brav, samo spava, kmeci kad je gladna i kad joj mijenjas pempas, tu i tamo me gleda i proucava svojim plavim okicama i to je to
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
čestitam mama...lijepi je to isječaj zar ne

ne da je lijep, nego se ne moze rijecima opisati

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Znam,znam draga kakav je..samo uživaj dok ti nije počela skakati po glavi
..ljubi je u kosicu

dobro jutro...ja sam se kao i obicno raspavala... juce sam isla na hiking-wow...crkla sam. Uzbrdo, po kamenju...pentranje u 16. Odlicna stvar:) danas se osjecam mnogo zdravije i zategnutije
inace, i ovde je neki oblacan dan...sa ponekom zrakom sunca. Veceras idem da radim....par sati u tom restorancicu. Ma nek' se nesto desava:)
Sunrise...svaka cast...zaista si uspjela. Vjerujem da si iskreno i sretna....sve ti najbolje zelim i tebi i bebici:)
zvrks-gdje si ..nema te danas...
a svi kolace prave...dan kolaca hehehe.
modesty-cim mognes pristavi josh jednu jer i ja bih jednu s mlijekom....
pozz svima

inace, i ovde je neki oblacan dan...sa ponekom zrakom sunca. Veceras idem da radim....par sati u tom restorancicu. Ma nek' se nesto desava:)
Sunrise...svaka cast...zaista si uspjela. Vjerujem da si iskreno i sretna....sve ti najbolje zelim i tebi i bebici:)
zvrks-gdje si ..nema te danas...
a svi kolace prave...dan kolaca hehehe.
modesty-cim mognes pristavi josh jednu jer i ja bih jednu s mlijekom....
pozz svima
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi