xxxana wrote: ↑Mon Dec 23, 2019 7:56 pm
Vratice se
Razmisljah nesto o brzinama, pa mi pade ovo na pamet da napisem. Necu sad da pisem sta je gore u globlau, drogirati se brzinama ili opijatima, pogubno je i jedno i drugo, ali cinjenica je da brzine gore uticu na psihu coveka, i da jace deluju sto se tice menjanja covekovih stavova i da u mnogim slucajevima otvariju vrata za opijate. Pod brzinama mislim prvenstveno na spid i kokain, mdma je ipak malo benignija supstanca od te dve, ali naravno i nju treba izbegavati. Od brzina se covek od jednom promeni, misli da je pametniji na njima, od jednom se poveze sa nekim pre nebitnim mu ljudima u zivotu, prsne, ima svasta jos tu, ne trbeba sve ni nabrajati, zna se u glavnom. Analizirao sam po sebi sta mi se desavalo od brzina. Kad sam se pocetkom 2017.-e "skidao" sa bupa radeci brzine vikendom, svojima sam rekao da sam tada pusio previse trave, nisam im rekao da sam uzimao bup, nisam imao hrabrosti, a kad sam uzimao brzine vikendom, za moje sam bio strejt. Cale mi je u tom preidu rekao da sam bio bolji dok sam duvao, ne znajuci da sam se gudrao opijatom iliti bupom, a ne pusio travu. Evo i tebi sta se desilo od brzina, prvo si dop dozivela kao lek, za to sto ti se desilo od brzina. Kasnije kad si preterala sa dopom, zamrzela si dop, pisala da nemas vise komentara za to djubre. Onda kad ti se desio onaj recidiv u junu, kokain te je odveo do dopa, i tad si pisala da ne mozes da verujes sta ti se desava, kako ne znas da se snadjes u nekim situacijama, a pre toga si imala kristalno jasan stav o dopu, koji si bila omrzla/zamrzila. I evo ovo sad zadnje, takodje te je kokain doveo u to stanje da ponovo zavolis dop. U prvih mesec dana apstinencije, naletela si u ambulanti na onog lika koji ti je nudio dop, liriku i sta ti ja znam sta sve vec, iskulirala si ga, jer si bila cista, i znala otprilike sta hoces, ali kad si pocela da se druzis sa kokainom, sve je palo u vodu sto si bila postigla. Sto se mene tice, velikim delom zbog toga sto bih za Novu gotovo sigurno u ovakvom stanju radio brzine, pa se gotovo sigurno spustao opijatima, sam i odustao od odlazenja na neko desavanje koje sam planirao za Novu. Jebes Novu, bice Novih Boze zdravlja, nisam ja sad za neki glupavi "gala" docek, mislim da nisi ni ti.