O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by xxxana »

StopBup wrote: Mon Dec 23, 2019 7:06 pm
xxxana wrote: Mon Dec 23, 2019 5:14 pm Preterali smo, ja necu vise, niti pomazem sebi, drugima odmazem,nema svrhe..
Jurke se zato raspisao za sve ono sto je cutao, nadoknadio posteno :)
Baš ne treba više ponavljati priču od sinoć. Nije problem po meni da se napiše kad neko padne, samo treba paziti u kom pravcu dalje kreće priča. Ja sam ispao debil sa tom pričom o planiranju ponavljanja, jbg, baš majmunski.
Uh, Jurke mu je juče baš je*ao kevu sa spikom. I ja sam se malo uznemirio od te priče. Kad sam se izlogovao sa foruma, tad sam se prisetio i nekih svojih sranja i predoziranja, nisam mogao da zaspim sve do 2, mada imala je ta priča i neke koristi za mene.
Dobro je Frajla jednom rekla da sam ja krenuo nespreman u skidanje. Baš nisam razmišljao o nekim stvarima. Recimo, ja sam na bupu malte ne bio potpuno zaboravio dop, u opšte ga nisam doživljavao kao problem, ali kad se mozak očistio od bupa, vrlo brzo sam se prisetio dopa. Na bupu sam postao opsednut bupom, to jest skidanju sa istog, zaboravljajući ostale probleme sa gudrom. Kad sam se skinuo sa bupa, nakon mesec i po recimo, bio sam često euforičan, opsednut strejt životom, misleći da sam rešivši se bupa, rešio svoj problem sa drogom, ali nije to baš tako, kao što rekoh, ima tu još dosta borbe, ili kao što si mi ti nedavno napisala:"Do kristalisanja i iskristalisanja, ima da oguliš guzicu, i to ti je onda to Sb.". :D
Jbg, oterasmo sa teme jedine dve svetle tačke od trenutno aktivnih forumaša. Ja se nadam da će se uskoro vratiti, bar meni znače njihovi postovi i saveti. Sve je koncizno i precizno što one napišu, vidi se da su stabilne, da znaju da se nose sa problemom, i obe su čiste duže od dve godine.
Vratice se ;)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Dec 23, 2019 7:56 pm
Vratice se ;)
Razmisljah nesto o brzinama, pa mi pade ovo na pamet da napisem. Necu sad da pisem sta je gore u globlau, drogirati se brzinama ili opijatima, pogubno je i jedno i drugo, ali cinjenica je da brzine gore uticu na psihu coveka, i da jace deluju sto se tice menjanja covekovih stavova i da u mnogim slucajevima otvariju vrata za opijate. Pod brzinama mislim prvenstveno na spid i kokain, mdma je ipak malo benignija supstanca od te dve, ali naravno i nju treba izbegavati. Od brzina se covek od jednom promeni, misli da je pametniji na njima, od jednom se poveze sa nekim pre nebitnim mu ljudima u zivotu, prsne, ima svasta jos tu, ne trbeba sve ni nabrajati, zna se u glavnom. Analizirao sam po sebi sta mi se desavalo od brzina. Kad sam se pocetkom 2017.-e "skidao" sa bupa radeci brzine vikendom, svojima sam rekao da sam tada pusio previse trave, nisam im rekao da sam uzimao bup, nisam imao hrabrosti, a kad sam uzimao brzine vikendom, za moje sam bio strejt. Cale mi je u tom preidu rekao da sam bio bolji dok sam duvao, ne znajuci da sam se gudrao opijatom iliti bupom, a ne pusio travu. Evo i tebi sta se desilo od brzina, prvo si dop dozivela kao lek, za to sto ti se desilo od brzina. Kasnije kad si preterala sa dopom, zamrzela si dop, pisala da nemas vise komentara za to djubre. Onda kad ti se desio onaj recidiv u junu, kokain te je odveo do dopa, i tad si pisala da ne mozes da verujes sta ti se desava, kako ne znas da se snadjes u nekim situacijama, a pre toga si imala kristalno jasan stav o dopu, koji si bila omrzla/zamrzila. I evo ovo sad zadnje, takodje te je kokain doveo u to stanje da ponovo zavolis dop. U prvih mesec dana apstinencije, naletela si u ambulanti na onog lika koji ti je nudio dop, liriku i sta ti ja znam sta sve vec, iskulirala si ga, jer si bila cista, i znala otprilike sta hoces, ali kad si pocela da se druzis sa kokainom, sve je palo u vodu sto si bila postigla. Sto se mene tice, velikim delom zbog toga sto bih za Novu gotovo sigurno u ovakvom stanju radio brzine, pa se gotovo sigurno spustao opijatima, sam i odustao od odlazenja na neko desavanje koje sam planirao za Novu. Jebes Novu, bice Novih Boze zdravlja, nisam ja sad za neki glupavi "gala" docek, mislim da nisi ni ti. ;)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

I ti kao da sam zavisnik od kokaina :) Vikendas, ali volim da ga presecem vise nego ista.. Znala sam to kad sam ga uzimala..
I necemo o tome! ;)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Dec 23, 2019 9:47 pm I ti kao da sam zavisnik od kokaina :) Vikendas, ali volim da ga presecem vise nego ista.. Znala sam to kad sam ga uzimala..
I necemo o tome! ;)
Znala si, ali tek drugi vikend kad si krenula. ;) I ja sam to voleo da radim, dobro, nećemo više o tome.
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Mon Dec 23, 2019 10:05 pm
xxxana wrote: Mon Dec 23, 2019 9:47 pm I ti kao da sam zavisnik od kokaina :) Vikendas, ali volim da ga presecem vise nego ista.. Znala sam to kad sam ga uzimala..
I necemo o tome! ;)
Znala si, ali tek drugi vikend kad si krenula. ;) I ja sam to voleo da radim, dobro, nećemo više o tome.
Kako pamtis hahah ne verujem!
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Dec 23, 2019 10:08 pm
StopBup wrote: Mon Dec 23, 2019 10:05 pm
I necemo o tome! ;)
Kako pamtis hahah ne verujem!
Pamtim solidno. ;) A ti si tvrdoglava da ja ne verujem, hahah. :D
Ninocka

Post by Ninocka »

Drugari, prosle teske price a ??

Molim vas samo najavite sljedeci put , barem
dan unaprijed, jer mi namrtvo lose.

Jos mi sinoc komsija ispred zgrade pred djecom trazi deset euraa, kumi , moli a vidim ga raspada se. Nedaleko od nas u autu ( njega valjda ceka) tip kod koga sam zavrsavala bup i ksalole...
I smorim seee, cijeli dan sam imala neku tremu u stomaku kao da cu da se ukakim u gace!!
Jos vi odje navalili , zivota mi pomislih djavo je sigurno!!

Mislim, neko je ovdje spominjao kako li je ovima sto su strejt , zive li zivot punim plucima ...
Ja se bas pazim!! Pazite se i vi!!
StopBup

Post by StopBup »

Ninocka wrote: Mon Dec 23, 2019 10:22 pm Drugari, prosle teske price a ??

Molim vas samo najavite sljedeci put , barem
dan unaprijed, jer mi namrtvo lose.

Jos mi sinoc komsija ispred zgrade pred djecom trazi deset euraa, kumi , moli a vidim ga raspada se. Nedaleko od nas u autu ( njega valjda ceka) tip kod koga sam zavrsavala bup i ksalole...
I smorim seee, cijeli dan sam imala neku tremu u stomaku kao da cu da se ukakim u gace!!
Jos vi odje navalili , zivota mi pomislih djavo je sigurno!!

Mislim, neko je ovdje spominjao kako li je ovima sto su strejt , zive li zivot punim plucima ...
Ja se bas pazim!! Pazite se i vi!!
Prosle su teske priče. E neka si se ti nama vratila. :) Dobro je da nisi čitala kasnije sinoć Jurketa, garant bi kaknula u gaće. :D Ništa, nadam se da neće biti potrebe ni da najvaljujemo teške priče. :) Mislim na onaj način kao sinoć, verujem da nećemo više pisati, rečeno je sinoć sve što treba u vezi sa tim, i nema potrebe ponavljati.
Last edited by StopBup on Mon Dec 23, 2019 10:41 pm, edited 1 time in total.
xxxana

Post by xxxana »

Necu vise, stvarno,Sb je kriv, ja fina ;)
Kao da ne znqm da sam tvrdoglava, Lika me je stalno podsecao na to :) evo pocni iti
Sta li je sa Likom?
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Dec 23, 2019 10:40 pm Necu vise, stvarno,Sb je kriv, ja fina ;)
Kao da ne znqm da sam tvrdoglava, Lika me je stalno podsecao na to :) evo pocni iti
Sta li je sa Likom?
Tvrdoglava i neumoljiva, hahahahh. ;) Lika, pa krenuo čovek da se sređuje. Jednom je napisao da mu ja dižem tlak(pritisak na hrvatskom), pa možda nas više ne čita, hahah, zezam se. :) Ali stvarno je jednom rekao da mu ja dižem tlak. :D
Post Reply