@ OMAR xxxxx
Hehe ne more se sitit ko mu je reka da ode popričat s njim - pa ja sam ti, braco, rekla, jebate - pogledaj moj zadnji post pa'š vi'ti - nego bravo - eto - glupo je sad pravit se pametna pa 'vidiš, vidiš', ali majke mi mačak, znala sam da ćeš razgovorom BAR NEŠTO riješiti - vidiš, bar si probio led - i sad drugi put kad ga vidiš, slušaj me - nemoj sad drugi put zasrati kad ga vidiš, nego mu opet sa istom spikom - a ZABORAVIO SI MU ONO NAJBITNIJE REĆI (znala sam da mu nećeš to reći, a to je najvažnije): poslušaj me, braco -
drugi put mu reci ovo:
'Ja znam, da sam ono kad sam izašao iz bolnice došao direkt kod tebe i rekao, nema, potrošilo se, oprosti, tako i tako, da bi mi bio oprostio, jer si veliki gospar, nego sam se ja ponio kao pizda'
To mu reci !!! Daj mu malo hrane egu, osjećaju moći i ostalom što je njemu bitno - pa znaš da vi muški (a pogotovo takvi likovi) žele isključivo bit frajeri i to je sve. Pa daj malo kičmicu jebi ga - ne moraš puno - ALI BUDI MUDAR !!!
Vidićeš da te neće tlačiti !!!
A u međuvremenu mu odnesi bar 100 maraka - da mu pokažeš dobru volju - bar 80 jebote !!! Jesi čuo ???