Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Dobro jutro svima....
Omare nadam se da si dobro....javi nam se danas obavezno...
Ja sam sad ustala,ovde je 7 46-ne mogu da spavam....treba nešto da se cimam,da idem do faxa....bezveze...
Ajde,želim vam svima divan dan,i da mi ustanete u najbolem mogućem raspoloženju,i da vas tavo raspoloženje prati celog dana...pozdrav :heart:
Luna

Post by Luna »

sreco...
dobro je! bolje nego sto je bilo....Probaj naci neki posao...na kratko nesto...!Pitaj brata da ti posudi...pa se baci na pravljenje tog cd-a. A za tu bombu-mozda i nije za tebe... jer da je htio ista -do sada bi ti vec nesto uradio. Prepao bi te prvi put kad si u auto sjeo...
Mozda su oni suicede bombers... nikad ne znas jebi ga,
bitno je da je bolje i da je rjesivo-vishe nego prije.
Zelim ti sve najbolje o znas kako mi je drago da nisi uzeo....svaka cast!!!!
cmok cmok
Luna

Post by Luna »

e moram to potvrditi....ja bih radije krepala nego uzela pare...heheh
jesmo i mi cudni ljudi. AL sta ces...jebi ga...i kad nista nemamo barem taj je*eni ponos imamo....
Mozes li skontati da nesto radis...nesto privatno-sta ja znam....daj razmotri opcije. A i brat je tu ...ako nista nek ti pomogne za prvi dio ...a vratives ti to njemu...to znam. ALi ajde radi na tom cd i spotu i to....
nek se onda svi supci jedu...od muke

heheh joj jest' mi drago kad se tako nesto desi....da crknu od muke.
pozdrav svima....
dan kao i svaki drugi....bezze.
gdje mi je archy??
cmok svima
styx

Post by styx »

Pare, pare daju ti sve...
Omare, nemoj prodati kompjuter, kako ces se dopisivati sa nama? Neces valjda stalno ici u internet klub. Pristavi kafu i ne brini nista, jer zivot je jedan i zivi ga kako treba. Znas li da se moras natjerati svaki dan da se smijes po 15 minuta. To je da bi digao sebi raspolozenje. Ja se natjeram i pomogne mi. Prvo se pokusam nasmijati, pa se onda i nasmijem tome sto se pokusavam smijati. Onda se nasmijem tome sto se smijem bez razloga, ono vidi budale sto se smije bez razloga. A poslije toga mi bude bolji dan.
Pozdrav clanovima "crne petorke", to jest "letecim medvjedicima", pozdrav i ostalim clanovima, a oni znaju ko su, da ne nabrajam.
Je li gotova kafa Omare?
Ramona

Post by Ramona »

@ OMAR xxxxx
Hehe ne more se sitit ko mu je reka da ode popričat s njim - pa ja sam ti, braco, rekla, jebate - pogledaj moj zadnji post pa'š vi'ti - nego bravo - eto - glupo je sad pravit se pametna pa 'vidiš, vidiš', ali majke mi mačak, znala sam da ćeš razgovorom BAR NEŠTO riješiti - vidiš, bar si probio led - i sad drugi put kad ga vidiš, slušaj me - nemoj sad drugi put zasrati kad ga vidiš, nego mu opet sa istom spikom - a ZABORAVIO SI MU ONO NAJBITNIJE REĆI (znala sam da mu nećeš to reći, a to je najvažnije): poslušaj me, braco - drugi put mu reci ovo:
'Ja znam, da sam ono kad sam izašao iz bolnice došao direkt kod tebe i rekao, nema, potrošilo se, oprosti, tako i tako, da bi mi bio oprostio, jer si veliki gospar, nego sam se ja ponio kao pizda'
To mu reci !!! Daj mu malo hrane egu, osjećaju moći i ostalom što je njemu bitno - pa znaš da vi muški (a pogotovo takvi likovi) žele isključivo bit frajeri i to je sve. Pa daj malo kičmicu jebi ga - ne moraš puno - ALI BUDI MUDAR !!!
Vidićeš da te neće tlačiti !!!
A u međuvremenu mu odnesi bar 100 maraka - da mu pokažeš dobru volju - bar 80 jebote !!! Jesi čuo ???
Fanatik

Post by Fanatik »

Ljudi kako ste, puno,puno vas pozdravljam i zahvaljujem na podrškama koju ste mi pruzali ovih dana.Ne znam ni sam kako bi sve to izgurao i progurao da nije vas, MOJIH DRUGOVA. Evo kako je stanje,dao mi je rok i ja ga moram ispoštovati.Sta god da uradim nece valjati, kad bi prodao kompjuter onda sa vama se ne bih mogao cuti, maminu sliku mi ne pada na pamet i nema tih para, pokusao sam od par ljudi da posudim ali kao sto moja Seka RAMONA kaze kad zagusti nigdje nikoga.Znam neke ljude stvarno ,drze mesare i plivaju u parama i ja još dosao i pbjasnio kakva je situacija ali nema sanse da jedne marke da.Tesko mi je ,jer ako tati kazem on ce odmah pomisliti,evo ga opet petlja sa drogom.Ne znam ni živ sta cu do sutra u 17h da uradim.Ljudi, moji drugovi i braco , ako ne bude druge ja cu morati prodati kompjuter sta cu :cry: :cry: .Znate svi koliko mi znacite i koliko vas volim.Uglavnom ja sam OK, zdrav sam ,pribran koliko mogu da budem ali takav je vakat dosao.
Valjda je samo još ovaj smrad ostao da ga skinem sa leđa i ONDA ĆU ŽIVJETI BEZ KLOŠARA ZA VRATOM. Još jednom, HVALA VA, PUNO
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
mise en place

dobardan profesore....

Post by mise en place »

dobro jutro ili dobar dan,eto sta da vam pricam na kafi...da nije lako i to!
Omco budi dobar i ostani"pribran" bice sva u redu
daj pishi sta je kako je,da li ganjash kintu..

mise
zvrky

Post by zvrky »

Omare vidim da si u problemu neviđenom i razmišljam šta bi ja uradila...mislim da si pametan i da ćeš sve to pregurati kao što si i do sad sve rešavao rešićeš i ovo,znam...teško je ali...bori se za sebe i svoju porodicu :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Nema nikoga trenutno ovde a inače nema nikoga uopšte,sranje,šatro sam jaka i dobra i ja sam jedno sjajno dete i da ne kenjam dalje,ja više ne mogu ovako da živim i ne znam šta da radim...poludeću ako već nisam i.... tako ne znam eto ovo sam napisala a ni to ne znam zašto,potpuno glup post......nema veze......
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

E e Omćo, drž' se stari, razgovor, samo razgovor, i ne biti bahat s njim nego malo, mrvicu ponizan - priznaj mu da je galantan bio i to, da ti nitko to ne bi bio učinio i bla bla, pa da vidiš, i sredit će se sve, viruj seki. Evo cmok još jedan na to x
A dangubice mala, što je tebi zvrkasta srićice draga? Otvorila si ti i topic neki opasni, vidim, ček ček ...
Locked