Sta treba da radim zivota ti, da idem na bup, je li?
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
A odakle to? Dop? Ti problem sa dopom nisi imao, zasto ga uzimas? Samo me to zanima..StopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:08 pmNije Xxxana, kad se skines sa bupa, narocito posle nacina na koji sam ga ja uzimao, proradi ti ono sto si radio pre bupa, probude ti se porivi. Zazmisljao sam ja o dopu, i pre nego sto si ti prijavila onaj vikend na kokainu. Razmisljao sam i o brzinama, ali od njih me odbija sama pomisao kad se setim da cim pocnu da spustaju, odmah mi se bup mota po glavi. Tako da jedina opsnost mi je ostao dop, jer bup ne mogu da smislim, i bas zbog toga, vrlo brzo krecem na psihoterapije. Naravno, ispricacu ja celu moju istoriju, navacenje na bup, skidanje sve.
Recimo ja kad ga uzimam, uzimam ga jer imam sve nedostatke onoga sto on moze da mi pruzi, a ti tvrdis da ti je dobro,pa nikako da te razumem, mislim,tvrdio si tako,zdrav zivot, treninzi, ludilo.. Prelistaj malo sebe, tebi su problem bile brzine,pa odakle sad dop?
Prihvatljivije je inace u drustvu zloupotrebljavati lekove, nego drogirati se, to primecujem.. Mislim znam par slucajeva, a mislim da retko ko zivi normalno danasNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:11 pmDa. Za javnost. sve neki fini ljudi. Ha!xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:08 pmBilo je generalno onih pametnijih, ali mislim na nas sto se sjebasmo.. Nikad ne znas kako ko prolazi, samo izgleda finoNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:03 pm
Haha srednja skola najgore! Mada, kada se setim bilo je pametnih. Imali dobru porodicu. Naucili ih sta treba, sta ne treba i tako. Nekaad ih sretem, zive uredno. A opet se pitam, koje bolje ili losije prosao. Zivot je kurva! Teska!!!
E nema nazad, sjebali se. Nema zaljenja za prosutim mlekom.
-
Sestro dolazim u miruNinocka wrote:
Ne, idi na dop, molim lepo, samo udri,a ne znas ni zasto..
Mislim ako ne znas sta da radis, subota te nece spasiti i taj jedan dan drogiranja, ako ne znas sta da radis sve jedno je dop-bup subotom, oba ce odraditi posao..
U stvari ti ne znas zasto ni za dop, ni za bup.. Zasto pitas sta da radis?
Izvini, znam,ja najmanje mogu da popujem,samo kazem, verujem da nikome nije jasno sta ti radis
-
Da. Sve budaletine.xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:23 pmPrihvatljivije je inace u drustvu zloupotrebljavati lekove, nego drogirati se, to primecujem.. Mislim znam par slucajeva, a mislim da retko ko zivi normalno danasNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:11 pmDa. Za javnost. sve neki fini ljudi. Ha!
E nema nazad, sjebali se. Nema zaljenja za prosutim mlekom.
Retko naidjem na razumne, emotivno stabilne ljude. Uglavnom se klone svega. Ni njima nije lako.
Haha sad razmisljam o ovome sto si napisao, da ni njima nije lako, gde lakoNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:31 pmDa. Sve budaletine.xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:23 pmPrihvatljivije je inace u drustvu zloupotrebljavati lekove, nego drogirati se, to primecujem.. Mislim znam par slucajeva, a mislim da retko ko zivi normalno danasNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:11 pm
Da. Za javnost. sve neki fini ljudi. Ha!
E nema nazad, sjebali se. Nema zaljenja za prosutim mlekom.To je normalno danas!
Retko naidjem na razumne, emotivno stabilne ljude. Uglavnom se klone svega. Ni njima nije lako.

Do bupa, najviše sam pio alkohol, ali je uvek bilo i brzina i dopa. Sa tim što sam više voleo brzine. Ne razumem ni ja zašto, samo znam da to moram da završim. Bup me odbija od brzina, jer znam da me odmah posle njih cima bup, a on mi se zgadio. Dobro je meni, kako da ti kažem, samo imam još neke emocije prema gudranju, i prosto mi dođe da doživim te laži, jbg. Što se dopa tiče, volim taj jebeni stond na njemu, uzeo sam ga juče sam potpuno, posle posla, i otišao kući da zakljucam... Sve u svemu, moram sad da završim tu priču, najotvorenije pričam sa mojima, i oni su me podržali za psihoterapije...xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:16 pmA odakle to? Dop? Ti problem sa dopom nisi imao, zasto ga uzimas? Samo me to zanima..StopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:08 pmNije Xxxana, kad se skines sa bupa, narocito posle nacina na koji sam ga ja uzimao, proradi ti ono sto si radio pre bupa, probude ti se porivi. Zazmisljao sam ja o dopu, i pre nego sto si ti prijavila onaj vikend na kokainu. Razmisljao sam i o brzinama, ali od njih me odbija sama pomisao kad se setim da cim pocnu da spustaju, odmah mi se bup mota po glavi. Tako da jedina opsnost mi je ostao dop, jer bup ne mogu da smislim, i bas zbog toga, vrlo brzo krecem na psihoterapije. Naravno, ispricacu ja celu moju istoriju, navacenje na bup, skidanje sve.
Recimo ja kad ga uzimam, uzimam ga jer imam sve nedostatke onoga sto on moze da mi pruzi, a ti tvrdis da ti je dobro,pa nikako da te razumem, mislim,tvrdio si tako,zdrav zivot, treninzi, ludilo.. Prelistaj malo sebe, tebi su problem bile brzine,pa odakle sad dop?
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Uh ni ja to ne znamxxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:37 pmHaha sad razmisljam o ovome sto si napisao, da ni njima nije lako, gde lakoNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:31 pmDa. Sve budaletine.To je normalno danas!
Retko naidjem na razumne, emotivno stabilne ljude. Uglavnom se klone svega. Ni njima nije lako.Iskreno me zanima kako oni resavaju stvari
Imas ovde emotions: https://www.piliapp.com/twitter-symbols/ Samo click/copy/paste u forum.
Realno, mozda je i dobro sto si sad tu gde jesi, jer ranije niko nije mogao da ti objasni da samo trabunjas o strejt zivotu i problemu zavisnostiStopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:37 pmDo bupa, najviše sam pio alkohol, ali je uvek bilo i brzina i dopa. Sa tim što sam više voleo brzine. Ne razumem ni ja zašto, samo znam da to moram da završim. Bup me odbija od brzina, jer znam da me odmah posle njih cima bup, a on mi se zgadio. Dobro je meni, kako da ti kažem, samo imam još neke emocije prema gudranju, i prosto mi dođe da doživim te laži, jbg. Što se dopa tiče, volim taj jebeni stond na njemu, uzeo sam ga juče sam potpuno, posle posla, i otišao kući da zakljucam... Sve u svemu, moram sad da završim tu priču, najotvorenije pričam sa mojima, i oni su me podržali za psihoterapije...xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:16 pmA odakle to? Dop? Ti problem sa dopom nisi imao, zasto ga uzimas? Samo me to zanima..StopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:08 pm
Nije Xxxana, kad se skines sa bupa, narocito posle nacina na koji sam ga ja uzimao, proradi ti ono sto si radio pre bupa, probude ti se porivi. Zazmisljao sam ja o dopu, i pre nego sto si ti prijavila onaj vikend na kokainu. Razmisljao sam i o brzinama, ali od njih me odbija sama pomisao kad se setim da cim pocnu da spustaju, odmah mi se bup mota po glavi. Tako da jedina opsnost mi je ostao dop, jer bup ne mogu da smislim, i bas zbog toga, vrlo brzo krecem na psihoterapije. Naravno, ispricacu ja celu moju istoriju, navacenje na bup, skidanje sve.

Da nisi tresnuo sad, tresnuo bi nekad..