Hahhaha, pa ici cu obavezno na psihoterapije.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Pa i ja tako negde u srednjoj, u stvari svi smo ga najebali u srednjojNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 4:47 pmJa sam bio srednja skola. Nisam mogao da se uklopim u kulturu 90_tih. Nisam je osecao, tu i tamo. Bilo mi prazno. Onda sam otisao u rock'n'roll. Tu tek otisao u p.m.xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 4:42 pmU vreme kad je nastala ta pesma sam bila osnovac i problema sam imala sa lutkamaNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 4:35 pm
Kako ne. Poludi se. Sto su bila teska vremena, te 90. Jedva sam preziveo! "A mlad, hocu da jebem, jedem, a to sve kosta!"Pravi problemi su dosli nesto kasnije

-
Haha srednja skola najgore! Mada, kada se setim bilo je pametnih. Imali dobru porodicu. Naucili ih sta treba, sta ne treba i tako. Nekaad ih sretem, zive uredno. A opet se pitam, koje bolje ili losije prosao. Zivot je kurva! Teska!!!xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 4:57 pmPa i ja tako negde u srednjoj, u stvari svi smo ga najebali u srednjojNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 4:47 pmJa sam bio srednja skola. Nisam mogao da se uklopim u kulturu 90_tih. Nisam je osecao, tu i tamo. Bilo mi prazno. Onda sam otisao u rock'n'roll. Tu tek otisao u p.m.![]()
-
-
Nesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:03 pmHaha srednja skola najgore! Mada, kada se setim bilo je pametnih. Imali dobru porodicu. Naucili ih sta treba, sta ne treba i tako. Nekad ih sretnem, zive uredno. A opet se pitam, koje bolje ili losije prosao. Zivot je kurva! Teska!!!xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 4:57 pmPa i ja tako negde u srednjoj, u stvari svi smo ga najebali u srednjojNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 4:47 pm
Ja sam bio srednja skola. Nisam mogao da se uklopim u kulturu 90_tih. Nisam je osecao, tu i tamo. Bilo mi prazno. Onda sam otisao u rock'n'roll. Tu tek otisao u p.m.![]()
Bilo je generalno onih pametnijih, ali mislim na nas sto se sjebasmo.. Nikad ne znas kako ko prolazi, samo izgleda finoNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:03 pmHaha srednja skola najgore! Mada, kada se setim bilo je pametnih. Imali dobru porodicu. Naucili ih sta treba, sta ne treba i tako. Nekaad ih sretem, zive uredno. A opet se pitam, koje bolje ili losije prosao. Zivot je kurva! Teska!!!xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 4:57 pmPa i ja tako negde u srednjoj, u stvari svi smo ga najebali u srednjojNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 4:47 pm
Ja sam bio srednja skola. Nisam mogao da se uklopim u kulturu 90_tih. Nisam je osecao, tu i tamo. Bilo mi prazno. Onda sam otisao u rock'n'roll. Tu tek otisao u p.m.![]()
Nije Xxxana, kad se skines sa bupa, narocito posle nacina na koji sam ga ja uzimao, proradi ti ono sto si radio pre bupa, probude ti se porivi. Zazmisljao sam ja o dopu, i pre nego sto si ti prijavila onaj vikend na kokainu. Razmisljao sam i o brzinama, ali od njih me odbija sama pomisao kad se setim da cim pocnu da spustaju, odmah mi se bup mota po glavi. Tako da jedina opsnost mi je ostao dop, jer bup ne mogu da smislim, i bas zbog toga, vrlo brzo krecem na psihoterapije. Naravno, ispricacu ja celu moju istoriju, navacenje na bup, skidanje sve.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Da. Za javnost. sve neki fini ljudi. Ha!xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:08 pmBilo je generalno onih pametnijih, ali mislim na nas sto se sjebasmo.. Nikad ne znas kako ko prolazi, samo izgleda finoNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:03 pmHaha srednja skola najgore! Mada, kada se setim bilo je pametnih. Imali dobru porodicu. Naucili ih sta treba, sta ne treba i tako. Nekaad ih sretem, zive uredno. A opet se pitam, koje bolje ili losije prosao. Zivot je kurva! Teska!!!
E nema nazad, sjebali se. Nema zaljenja za prosutim mlekom.