Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Fanatik

Post by Fanatik »

Joooooojjjjjjjjjj MISE hoču odo je pristavit, smotat i neka pucaju bombe,nek se JEBUUUUUU!!!
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
mrvica

pozdrav!

Post by mrvica »

hej omare! mnogo mi je drago da si ok. bice sve dobro, samo ne treba gubiti razum. sve se da rijesiti.

poljubac!
mrva
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma hvala ti sunce moje drago mrvice, hvala ti od srca.Ako bog da ,bit će sve to OK.Ehhh evo mi serija pocinje ,jaoo nisam gledo 2 epizodeee.STECNI LJUDI, odo malo moj mozak malo da odmorim pa makar 1 sat ,pa cu opet doći.Ljudi 100poljubaca za sve vas, onako oni bratski.
sunrise

Post by sunrise »

eto makar ste se dogovorili na rate i to je nesto...
drago mi je sto nisi uzeo dop nego makar speed...
drz se i pusa borac
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Omare,dobro znaš da si ti naš brat i prijatelj i da ćemo ti mi koliko god možemo(psihički ili fizički) pomoći,kao što znam da bi i ti nama...
Pametan si,verujem da ćeš smisliti najbolje moguće rešenje....Jebeš speed,ništa strašno nemoj još oko toga da se cimaš.Ponosna sam na to kako si odreagovao,svaka čast...
Molim te,ostani pribran,i razmisli šta bi tvoja majka očekivala od tebe da učiniš...
Ako mogu ja da ti pomognem,na bilo koji način javi se...
PUNO TE VOLIM :heart:
Shone

Post by Shone »

AU OMARE pa ti napravi pometnju, nadam se da ti nije napravio neku stetu pa da sad i to moras da placas. Jebote pa vise kosta ta bomba nego tvoj dug, e svasta. Ma vazno je da si ti ostao pribran i zbog toga sam ponosan na tebe. Nisi uzeo H. i to je najvaznije...a sad polako skupi te pare imas vremena i NEMOJ da prodajes komp. POZDRAV BRATE!!
M4j4

Post by M4j4 »

Brate Omare,sto si smesan,daj da skupimo pare,ja ti verujem,promenio si se,nisi uzeo H,a jebem li ga,imamo 20 dana,neka da svako kao za kutiju cigara,tebi je vajda...daj adresu bre,daj da pomognemo coveku.
Image
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Majo, ne znas ti kakvi su Bosancerosi manijaci. Nema teorije da bi Omar, apstinent, prihvatio novcanu pomoc... :)

Inat, jebes ga. I tvrdoglavost i ponos. I ludilo i autodestrukcija.

Svi smo takvi.
mise en place

amen

Post by mise en place »

amen
play

Post by play »

Drzi se Omcho,pa nece te jedan papak valjda terati na raznorazne gluposti da radis protiv sebe.OK ispao si sisa prema njemu,ali brate nije ni on imao ista lepo za tebe kada ti je uvalio tu desetku,boleo ga bash qratz sto se ti sjebavash time jedino mu je bilo do kinte a tebe ko jebe jer da ste bili neki ortaci od ranije pa sigurno ti nebi na taj nachin trazio novac. Anyway zelim ti da taj novac nabavish sto bezbolnije,skines budalu s´qrtza i nastavis svoj zivot. Znam da si mnogo propatio u zivotu,ali zar te to nije nauchilo da se drzis koloseka jer je svaka druga solucija mnogo bolnija po tebe,a ti si bez sumnje jako dobar momak i greota je da svet izgubi takvog. Imas Omare sve ljude sa ovog foruma na tvojoj strani,a zar ti to ne govori nesto.Batali nas i sebe vishe zamlacivati nekim suicidnim idejama vec stani u gard i bori se kao sto dolikuje jednoj osobi poput tebe jer dajem ruku da si jacha i stabilnija osoba od 95% nas sa foruma sto si i dokazao nebrojeno puta.
Pozdravljam te druze i znaj da je tvoja ekipa uvek uz tebe. :wink:
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
Locked